Esnek Diyet Arkadaşlığı

sabah 2 yumurtalı peynirli bademli vs klasik kahvaltımı yaptım geç yaptım ama 10 gibi ,öğlen:bamya yemeği bulgur pilavı iki kaşık çorba akşama misafir var aralarda Türk kahvesi içtim akşam geç olucak yemek ama hafif atlatmayı düşünüyorum neyse miğde rahatsızlığım baş gösterdi miğde koruyucu almam lazım hepinize güzel hafta sonları

sabah 2 yumurtalı peynirli bademli vs klasik kahvaltımı yaptım geç yaptım ama 10 gibi ,öğlen:bamya yemeği bulgur pilavı iki kaşık çorba akşama misafir var aralarda Türk kahvesi içtim akşam geç olucak yemek ama hafif atlatmayı düşünüyorum neyse miğde rahatsızlığım baş gösterdi miğde koruyucu almam lazım hepinize güzel hafta sonları
Allah şifa versin inş
Akşamda hafif geçirirsen süper olur.

Arkadaşlar pazar günü için (klasik dışarı vs)dikkat etmeye çalıştım ama çikolata yedim küçük de olsa yarın için iyi başlayalım sıkı bir pazartesi olsun

Günaydın sabah kahvaltı 7 :50de yumurta kepekli ekmek beyaz az yağlı peynir badem ceviz,güzel sabahlar arkadaşlar öğlen ve akşamı düşünmedim açıkcası fikri olanlar Bilgi verirse

Günaydın sabah kahvaltı 7 :50de yumurta kepekli ekmek beyaz az yağlı peynir badem ceviz,güzel sabahlar arkadaşlar öğlen ve akşamı düşünmedim açıkcası fikri olanlar Bilgi verirse
Bende şimdi kahvaltı yapıyorum. Protein ağırlıklı bi kahvaltı yapıyorum. Öğlen -akşam bir olur belki acıkmazsam ara yaparım sadece
Tavuk biftek pişiricem yağsız bide mantar sade
Yanındada salata ve yoğurt olabilir

Öğlen mercimek çorbası patates salatası bu arada regl oldum bende diyorum ki neden bukadar tatlı istiyorum ki
Muz yedim ara öğünlerde ve hurma yeşil çay sabah öğlen Türk kahvesi akşama sadece çorba ve yoğurt düşünüyorum

Günaydınlar sabah 7:50 kahvaltı sütlü tahıl karışımlarından ve bir adet haşlanmış yumurta bu sabah aslında tartılmamam gerekiyor tartıldım evde 1 kilo 100 gram gitmiş gerçek ölçü 28 inde ama Ayda 4-5kilo verdiren diyet yapıyorum verdiğim maksimum 2 olacak herhalde bunada şükür ama moralim bozuluyor Demorilize olmayalım diyorum Yok regl dönemi tatlı krizi vs uğraşıyorum şuanda bu dönemi bol su içerek geçirmem lazım tarçından da gına geldi artık

Bu arada regli dönemini düzensiz ve en az 7 gün sürüyor diyette etkili bir dönem diyeti bırakmamak gerekiyor ama zor tabi

Bu arada regli dönemini düzensiz ve en az 7 gün sürüyor diyette etkili bir dönem diyeti bırakmamak gerekiyor ama zor tabi
canım regl döneminde çok zorlama vücut hassas oluyor ne gerek var diğer günlerimiz çuvala mı girdi diğer günlerde sıkı gir rglde ara ver her zaman öyle yap tabii gene dikkat edecende ama azda olsa yiyecen gerek yok o kadar vucuda yüklenmeye sonra tabdan düşersin

canım regl döneminde çok zorlama vücut hassas oluyor ne gerek var diğer günlerimiz çuvala mı girdi diğer günlerde sıkı gir rglde ara ver her zaman öyle yap tabii gene dikkat edecende ama azda olsa yiyecen gerek yok o kadar vucuda yüklenmeye sonra tabdan düşersin
Haklısın ama emek veriyorsun ya bekliyorsun sonucunu,(kadınsal durumlar ),spor etkili olur ama hafif tarzda bu dönemde atlatalım

Selam kızlar kimse yazmıyo diye girmedim niye bildirim gelmemiş acep :işsiz:

Karbonhidrat diyetime devam ediyorum cumadan beri
Sabah kahvaltım 2 haşlanmış yumurta
Hellim peyniri birde
Ara çeyrek muz yedim
Öğlen tavuk bol baharatlı göğüs kısmından
250 ml ayran kendim yaptım hazır değil.
Ara
2 parça bitter çikolata
8 tane çiğ badem
1 parça pestil
Akşam fırında patatesli yemek yapmıştım onun etlerinden yedim
Toplam 2 lt su içtim bu saate kadar daha içerim
2 bardak yeşil çay içtim
Şimdilik bu kadar
Spor olarakta jillian 1. Level 2. Günüm
15 dk pilates yaptım
:spor::KK6:

Günaydınlar sabah 7:50 kahvaltı sütlü tahıl karışımlarından ve bir adet haşlanmış yumurta bu sabah aslında tartılmamam gerekiyor tartıldım evde 1 kilo 100 gram gitmiş gerçek ölçü 28 inde ama Ayda 4-5kilo verdiren diyet yapıyorum verdiğim maksimum 2 olacak herhalde bunada şükür ama moralim bozuluyor Demorilize olmayalım diyorum Yok regl dönemi tatlı krizi vs uğraşıyorum şuanda bu dönemi bol su içerek geçirmem lazım tarçından da gına geldi artık
Çok güzel canım ayda 4-5 kilo verirsen süper 3 kilo versen bile çok iyi
Ama gerçek ölçünde çıkar ne kadar yağdan vermişin oda çok önemli mutlaka senin evde tartıldığından daha fazla vermişindir. Birde regliysen onun şişkinliğide vardır

Çok güzel canım ayda 4-5 kilo verirsen süper 3 kilo versen bile çok iyi
Ama gerçek ölçünde çıkar ne kadar yağdan vermişin oda çok önemli mutlaka senin evde tartıldığından daha fazla vermişindir. Birde regliysen onun şişkinliğide vardır
Yaptıgım diyet 4-5 kilo verdiren diyet ben 2 anca veririm anemi var ilaçlarım var vs ya artık buna alışayım bu şekilde yaşamaya yani sağlıklı yoksa veririm yaza kadar istediğimi geri alırım bu yaşam şekli olmadığı sürece yada spor yaşam şekli olmadığı sürece bu arada burası baya esnek heralde iki üç kişi dışında kimseden ses seda Yok yada bizde bir müddet sonra sessizleşeceğiz istediğimiz kiloya ulaşalım bari

Back