- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #1.281
Çok teşekkür ederim nazik cevabınız için ancak sürekli yazıştığımız topic arkadaşlarımla ortak konu açmaya karar verdik.. Herkese başarılar diyet yolunda....
ok canım arada da uğrar yazarsın bizlere o zamannnnnnn
yeni topiğinizde hayırlı olsunnnnnnnn
dün sadece yarım saat jilian yaptım
bugün bacaklarımın ağrısından hareket edemiyom
Seymaaa
Sen bisiklet almistin kullaniyormusun en cok vucudun neresini calistiriyor bende almayi dusunuyyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o felaket bişey yaaa
leslie ok tamam iyide ama jilian insanı gebertiyorrrrrrrrrrrrr
Kızlar bugün Ayça Kaya yı azcık dinleyebildim çocuklardan dolayı. Diyo ki her yemekte çatal bıçak kullanırsanız yavaş yemiş olursunuz yavaş yiyince zaten doyuyor insan. Ve tek çeşit yemek yapın dedi mesela patlıcan yemeğiyse tek patlıcan dolmaysa tek dolma vs. Yanına yoğurt ve salata yaparak zenginleştirin dedi. Elle yenecek kolay atıştırmalıklar ortada bulundurmayın dedi kurabiye kuru meyveler felan böle zamansın atmayın ağzınıza dedi. Meyveyi bile yıkayıp elinizin altına koymayın dedi. Çünkü vucüt her lokmada sindirebilmek için efor sarfedermiş. Buda zararmış. Sık yemeye de karşı çünkü psikolajik olarak bi sonraki öğünü düşünürmüş beyin. Acıkınca yiyin sağlam yiyin acıkınca ertelemeyin acıkmadan yemeyin dedi yani:) sizlerle paylaşmak istedim canlarım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bide şeker zehir dedi elinizden geldiği kadar hayatınızdan çıkarın dedi
Canım o işe yarıyo muu
sağolasın canım yaa Allah razı olsun işyerine denk geldiği için açıp sesi dinlemem imkansızdı bende merak etmiştim
çok iyi olduuuuuuuuuu
bence çok yarıyorrrrrrrrrrrrrr şiddetle tavsiye olunurrrrrrrrrrrrrrrrr
selam canım sana eylem mi diyim Sevcan mı :)
Bugün ben girmedim kimsenin de sesi çıkmadı hayırdır kızlar herkes nerde
Yarın misafirlerim var havuçlu sarımsaklı yoğurtlu bi salata ve börülce salatası
Kremalı ıspanaklı sodalı börek
Dereotlu poğça
Halleyli pasta
Fındıklı kurabiye bide
Menüm bu. tatlıları yaptım salataların herşeyini hazırladım böreği hazırladım pişirmedim sodalı bekledikçe güzel oluyo. Yarın bi tek poğça yapıcam evi süpürüp toz alırım
Ben bunlarla uğraşıp durdum eeeeee sizler naptınız bakim :)
ohhaa be yaaa
bu ne kızz misafirleri şşirecennnnn
sen çok az ye sadece tadlarına bakkkkkkkkk
Bugün ben girmedim kimsenin de sesi çıkmadı hayırdır kızlar herkes nerde
Yarın misafirlerim var havuçlu sarımsaklı yoğurtlu bi salata ve börülce salatası
Kremalı ıspanaklı sodalı börek
Dereotlu poğça
Halleyli pasta
Fındıklı kurabiye bide
Menüm bu. tatlıları yaptım salataların herşeyini hazırladım böreği hazırladım pişirmedim sodalı bekledikçe güzel oluyo. Yarın bi tek poğça yapıcam evi süpürüp toz alırım
Ben bunlarla uğraşıp durdum eeeeee sizler naptınız bakim :)
Ah ah inş
Kızlar bugün gündüz koşturmaktan yemedim şimdi tost yedim 1 tane kurabiye bide((
günlerdir bakamadım hiç sayfalar baya ilerlemiş ...ablam bebek düşürdü hastaneyle uğraştık diyetimede dikkat edemedim tabi bugün tartıldım kilo almamışım buda iyi benim için patates diyetimde yalan oldu tabi yapan oldumu hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?