Esnek Diyet Arkadaşlığı

Çok teşekkür ederim nazik cevabınız için ancak sürekli yazıştığımız topic arkadaşlarımla ortak konu açmaya karar verdik.. Herkese başarılar diyet yolunda....

ok canım arada da uğrar yazarsın bizlere o zamannnnnnn
yeni topiğinizde hayırlı olsunnnnnnnn

evet arkadaşlar cumartesi pazara giriyoruz
artık fazla yazamam
anneler gününüz ve annelerinizin anneler günü kutlu olsunnnnnnnnnn
anneler gününde sakın çok yemeyinnnnnnnnnnnn
hep tetikte olunnnnnnn çünkü
pazartesi günü bildirim günümüz yoksa kötü etkiler ona göre

Seymaaa
Sen bisiklet almistin kullaniyormusun en cok vucudun neresini calistiriyor bende almayi dusunuyyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım tam senlik alt taraf çalışıyo ayakta sürünce hele daha çok çalıştırıyo baldır bacak göbeğede etki ediyormuş. Benimde üstüm yok 75 bdn sütyen takıyom oda silikonlu düşün yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bugün Ayça Kaya yı azcık dinleyebildim çocuklardan dolayı. Diyo ki her yemekte çatal bıçak kullanırsanız yavaş yemiş olursunuz yavaş yiyince zaten doyuyor insan. Ve tek çeşit yemek yapın dedi mesela patlıcan yemeğiyse tek patlıcan dolmaysa tek dolma vs. Yanına yoğurt ve salata yaparak zenginleştirin dedi. Elle yenecek kolay atıştırmalıklar ortada bulundurmayın dedi kurabiye kuru meyveler felan böle zamansın atmayın ağzınıza dedi. Meyveyi bile yıkayıp elinizin altına koymayın dedi. Çünkü vucüt her lokmada sindirebilmek için efor sarfedermiş. Buda zararmış. Sık yemeye de karşı çünkü psikolajik olarak bi sonraki öğünü düşünürmüş beyin. Acıkınca yiyin sağlam yiyin acıkınca ertelemeyin acıkmadan yemeyin dedi yani:) sizlerle paylaşmak istedim canlarım :)

Son düzenleme:
Bide şeker zehir dedi elinizden geldiği kadar hayatınızdan çıkarın dedi

Bide şeker zehir dedi elinizden geldiği kadar hayatınızdan çıkarın dedi

sağolasın canım yaa Allah razı olsun işyerine denk geldiği için açıp sesi dinlemem imkansızdı bende merak etmiştim
çok iyi olduuuuuuuuuu

Canım o işe yarıyo muu

bence çok yarıyorrrrrrrrrrrrrr şiddetle tavsiye olunurrrrrrrrrrrrrrrrr

Jillianı bende şiddetle tavsiye ediyorum. Leslie ama daha devamlı yani jillianı yapan sonradan bırakıyo ama leslie ömürlük ve biz gibi vakti olmayan kişilere daha uygun gibi geliyo bana

Bugün ben girmedim kimsenin de sesi çıkmadı hayırdır kızlar herkes nerde
Yarın misafirlerim var havuçlu sarımsaklı yoğurtlu bi salata ve börülce salatası
Kremalı ıspanaklı sodalı börek
Dereotlu poğça
Halleyli pasta
Fındıklı kurabiye bide
Menüm bu. tatlıları yaptım salataların herşeyini hazırladım böreği hazırladım pişirmedim sodalı bekledikçe güzel oluyo. Yarın bi tek poğça yapıcam evi süpürüp toz alırım
Ben bunlarla uğraşıp durdum eeeeee sizler naptınız bakim :)

selam canım sana eylem mi diyim Sevcan mı :)

jilian yapayım dedim 15 dk zor dayandımmmmm
boynumdan aşşa terler bir süzüldüki görecektinizzzzzzz
bacaklarım her yanım ağrıyorrrrrrr
bu varya en etkili spor aletlerinden daha etkillliiiiiiiiiii

ohhaa be yaaa
bu ne kızz misafirleri şşirecennnnn
sen çok az ye sadece tadlarına bakkkkkkkkk

günlerdir bakamadım hiç sayfalar baya ilerlemiş ...ablam bebek düşürdü hastaneyle uğraştık diyetimede dikkat edemedim tabi bugün tartıldım kilo almamışım buda iyi benim için patates diyetimde yalan oldu tabi yapan oldumu hiç ?

Ogle ayri aksam ayri arkadaşa gidince diyet felan yalan oldu

Ah ah inş
Kızlar bugün gündüz koşturmaktan yemedim şimdi tost yedim 1 tane kurabiye bide ((

Ben hepimize yetecek kadar yedim canim bu ne ya gezmiycem bidaha ikramin birini cevirsem birini yiyorum offffffff sistim valla

Kizlar simdi belli olacak eger patates diyetinde yagdan kilo verdiysem 1gunde yemekle geri alinmaz yarin belli olur

Ben 3gun yaptim canim 2kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…