- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #1.001
aynen pes etmek yokkkkkkkk
yemek yemek güzel ama daha güzel olan zayıf olmak kızlar bak kaçamak yok bırakmak yok 3-4 günden birşey olmaz ölmeyiz yarın sabah tartıldığımızda çok mutlu olucaz sabah ben ilk işim kaç gram gitti onu yazmak olucak sizde ona odaklanın
şimdi kayınvalidemde iyice zayıfladın dedi pek güzel oluyor fark edilincebirde benim belim çok ince ve uzun bel kısmım o yüzden herkez beni olduğumdan daha uzun ve zayıf görüyor
Ben tartılmıycam ya tartı gününde tartılıcam olur mu? Ay ne güzel farkedilince iice mutlu oluyo insan dimi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooo kayınvalidedende kaptın 10 puanıı değme keyfineeee...
tartı gününe kadan nasıl sabredecen kızzz ben
bir iki gün tartılmıcam çünkü regl dönemim başladı beni kötü etkilemesin
belkide dayanamaz tartılırım belli olmaz
yaşammmmmmmm yarın güzel haberini bekliyozzzzzzzzz
ben tartılırım arkadaş bekleyemem hergün tartılırım
ben tartılırım arkadaş bekleyemem hergün tartılırım
sabah tam 69.5 kiloydum hafta sonu ablam ve kocam sağolsun durutmadılar cumartesi birisi pazar birisi 600 gr fazlayım
Bende öyleydim hergün çıkıyordum ama baktım son 2 haftadır motivasyonum düşüyo bende kaldırdım tartıyı tartı günü çıkarıyorum sadece.
Kızlar niye böyle oldum ben sanki hiç kilom eksilmeyecek gibi düşüncemi değişmeye çalışıyorum ama olmuyo ev de iş yapamıyorum takıntı yaptım18:00 den sonra yeme olayını da bitircem.
canım bak sabah ne güze paylaşmıştın zihinde bitir takıntı yapma
herşeyi çıkar aklından başka şeylere odaklan bak bahar geliyor
kelebekler kuşlar hayalle kiloyla bozma kafayı yediklerine
daha fazla dikkat et bak nasıl verecen göreceksinnnnnnn
içtiklerine bile dikkat et
mesela neskafeyi kesin kesssssssss
Zaten bu ara kendimi motive etmek için zihin gücünü araştırırken rastladım yazılara nescafe bitti aldırmam daha Türk kahvesi içersem içerim.
şeymacım senin zaten kilon az 90 kilo bir insanla aynı kiloyu veremezsin tabiki haftada 300-500 gr versen ona şükret eylem sende öyle sizin kilonuz benim hedefim öyle düşünün bide boy farkı var gerçi biraz ama yinede kilonuz az yani
Kızlar 1 avuç kuru meyvenin kalorisi be kadardır bileniniz var mı :)
kuru meyvenin ne olduğuna bağlı bence canım
aradım ama bulamadım canımcım yaa
Kızlar 1 avuç kuru meyvenin kalorisi be kadardır bileniniz var mı :)
şeymacım senin zaten kilon az 90 kilo bir insanla aynı kiloyu veremezsin tabiki haftada 300-500 gr versen ona şükret eylem sende öyle sizin kilonuz benim hedefim öyle düşünün bide boy farkı var gerçi biraz ama yinede kilonuz az yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?