• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ben de eylem gibi baktım ama bulamadım canım el elden üstünde sağol bebeğim ya :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica ederim canım benim 😘 😉

Menüm
09:00
2 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
3-4 dilim domates
200 ml sek çilekli günlük süt

12:00
1/2 tabak tavuk sote
4 tane çok küçük köfte

14:00
1 kupa Dokuzlu çay

16:00
1 avuç kuru meyve
1 kupa yeşil çay

Akşam sadece su içerim toplamda 2.5 lt su.

Bir tatli kasigi kakaolu dondurma yedim cok pismanim ama cok iyi geldi gozumde lambalar yandi sanki

Kizlar bide lipton ice tea seftalili alir esim surekli kalorisine baktim 100 ml 30kcal yaziyor cok az icsem mi acaba bi zarari olurmu sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir tatli kasigi kakaolu dondurma yedim cok pismanim ama cok iyi geldi gozumde lambalar yandi sanki

Kizlar bide lipton ice tea seftalili alir esim surekli kalorisine baktim 100 ml 30kcal yaziyor cok az icsem mi acaba bi zarari olurmu sizce

Valla canım benim menümü gördün mü ben de çok açım yesem mi acaba zor dayanıyorum :)))

Valla canım benim menümü gördün mü ben de çok açım yesem mi acaba zor dayanıyorum :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile

Ben yemiyecegim dayanicam pamuk sende yiyeceksen hemen ye gec olmadan

Kızlar çocuklara puding yaptım 1 yemek kaşığı kadar yedim :( başkada kaçamağım yok bugün inş

şok şok şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şuanda tartıldım gözlerime inanamıyorum:53::53::53::53::52::52::52::52::52:

tahmın yapın ne kadar vermiş olabilirim şimdi açıklamıyorum sabah açıklıycam tahminlerinizi bekliyorum:54:

Canim benim sabah 69.5 dim misafirler felan bugazimi tutabilseydim eylem sende tartil sabah lutfen

Kaç oldun kııııızzzz 68 inş sabah 68 hadiiiii.
Bende mi tartılsam ama o kadar su ve yeşil çay içtimki acıktıkça suya saldırıyorum :D

Kızlar karnım guruldıyo resmen en son 17 de yedim 4 saati geçmiş yatana kadar da 7 saat olur kesin o baklavalar orda duruyo ya allahım sana geliyorum

Kaç oldun kııııızzzz 68 inş sabah 68 hadiiiii.
Bende mi tartılsam ama o kadar su ve yeşil çay içtimki acıktıkça suya saldırıyorum :D

Kızlar karnım guruldıyo resmen en son 17 de yedim 4 saati geçmiş yatana kadar da 7 saat olur kesin o baklavalar orda duruyo ya allahım sana geliyorum

Sabah tartil lutfennnnn eksildigini gorunce motive olur yarin pes etmessin dayan bak saat olmus 21:30 surda ne kaldi yatmaya sakiz cigne

Sabah tartil lutfennnnn eksildigini gorunce motive olur yarin pes etmessin dayan bak saat olmus 21:30 surda ne kaldi yatmaya sakiz cigne

Tamam tartılcam. Yok kız Yemem okadar emek verdim su içip duruyorum :D

kızlar benimki biraz bozuldu akşam öğünü yaa 4-5 kaşık pırasa 2 kaşıkda pilav eklendi eşim yiyemicem dedi atılmasın diye yemek zorunda kaldım 1 de patatesimi yedim bakalım sabah inşallah korktuğum olmaz gerçi bir de adetim bakalım hayırlısı kendimden pek umutlu değilim yaniiiiiiii

Son düzenleme:
ikinizdende yarın sabah yüksek perrformans bekliyorum
çünkü bugün gerçekten hakkını verdiniz bravo size ben beceremedim

kızlar benimki biraz bozuldu akşam öğünü yaa 4-5 kaşık pırasa 2 kaşıkda pilav eklendi eşim yiyemicem dedi atılmasın diye yemek zorunda kaldım 1 de patatesimi yedim bakalım sabah inşallah korktuğum olmaz gerçi bir de adetim bakalım hayırlısı kendimden pek umutlu değilim yaniiiiiiii

Bende bugun kacamaklar yaptim 1erik 1tatli kasigi dondurma 2kasik koyun yogurdu

Kizlar annem memleketten koyun yogurdu getirmis cokkkta severim acaba kalorisi daha yuksekmidir daka koyu kivamli

Back