• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

evet tabii o bakımdanda şanslıyız çok şükür 100 kilo olanlar garibim onlar naapsın Allah yardımcıları olsun

hatta bana çevrem diyorki
aaa ne hale gelmişsin böylee sakın daha fazla verme yeterrrrrrrrr

Banada herkes öyle diyo ama işte insan kendini nasıl mutlu hissederse öyle olmak istiyo millete laf anlatılmıyo :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Banada herkes öyle diyo ama işte insan kendini nasıl mutlu hissederse öyle olmak istiyo millete laf anlatılmıyo :D

aman boşver biz Zayıf olalım çok zayıfff olalımmmmmmmmmmmm

Şimdi gördüm yazdığını. Fırın poşetide mi zararlı ? Folyoyu biliyordum

ne biliyim cnaım yaa sonuçta poşet ve bilmem kaç derecede ısı alıyor imkansız onun kanserojen olmaması

Son düzenleme:
aman boşver biz Zayıf olalım çok zayıfff olalımmmmmmmmmmmm

ne biliyim cnaım yaa sonuçta poşet ve bilmem kaç derecede ısı alıyor imkansız onun kanserojen olmaması

Hımm tamam kullanmıyım bi daha.

Çıtır olalımmmmm

Hımm tamam kullanmıyım bi daha.

Çıtır olalımmmmm

çıtırrrr hatta çıpçıtrrrrrrrrrr olalımmmmmmmmmmmm birbirimizi dürükliyelimmmmm
kaçamaklarımızıa kızalım ona göre şeyma bundan sonra kaçamak falan yok
ne yenirse yazılacak bir bir

Son düzenleme:
çıtırrrr hatta çıpçıtrrrrrrrrrr olalımmmmmmmmmmmm birbirimizi dürükliyelimmmmm
kaçamaklarımızıa kızalım ona göre şeyma bundan sonra kaçamak falan yok
ne yenirse yazılacak bir bir

Tamam yawrum yok şuan çay içiyorum şekersiz çayı yemeklerin yanında kestim ama normalde istiyo arada

ben bugün sabah 2 patates çok küçük ama
öğlen 3 patates
akşamda 3 yerim 5 tanede çiğ fındık yidiydim
yarın onu da yemem artıkın
akşam patatesimin yanına az yeşillik birazda yoğurt yesemi acep??

ben bugün sabah 2 patates çok küçük ama
öğlen 3 patates
akşamda 3 yerim 5 tanede çiğ fındık yidiydim
yarın onu da yemem artıkın
akşam patatesimin yanına az yeşillik birazda yoğurt yesemi acep??

Ben yiycem inş bakalım son çare yeşillik düşünüyorum

Komşunun kızı bu diyetle kilo verdi 20 kilo felan
Kabak Diyeti Programı :
Kahvaltı Tost (2 dilim kepekli diyet ekmek ve 2 dilim ya sız peynirle hazırlanacak)
250 ml. greyfurt suyu

Öğleye doğru 4 adet bisküvi
1 fincan yeşil çay

Öğlen tavuklu kaynamış kabak salatası (Az su ile haşlanmış kabak, yağsız tavada ya da ızgarada pişirilmiş tavuk dilimleriyle çukur bir kapta az tuz, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı konserve mısır taneleri ve 1 tatlı kaşığı limon suyu da eklenerek harmanlanacak)
Bir kutu herhangi bir diyet içecek ya da bir şişe diyet soda
1 salkım üzüm

Akşam üzeri 1 kase kabak çorbası
1 dilim kıtır ekmek

Akşam Bir büyük porsiyon fırında kabak (Az su ile haşlandıktan sonra fırın tepsisine yerleştirilen kabakların üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpiştirilerek fırınlanacak)
Bir porsiyon tavuk şiş
1 dilim diyet kepek ekmek
1 adet yeşil elma

Uykudan 1 – 2 saat önce 1 bardak light süt

Acıktıkça Su veya Soda

Kahve ya da çay (şekersiz)

Ama o aylarca kabak lahana tüketmiş bu düzende çok kiloluydu.

Komşunun kızı bu diyetle kilo verdi 20 kilo felan
Kabak Diyeti Programı :
Kahvaltı Tost (2 dilim kepekli diyet ekmek ve 2 dilim ya sız peynirle hazırlanacak)
250 ml. greyfurt suyu

Öğleye doğru 4 adet bisküvi
1 fincan yeşil çay

Öğlen tavuklu kaynamış kabak salatası (Az su ile haşlanmış kabak, yağsız tavada ya da ızgarada pişirilmiş tavuk dilimleriyle çukur bir kapta az tuz, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı konserve mısır taneleri ve 1 tatlı kaşığı limon suyu da eklenerek harmanlanacak)
Bir kutu herhangi bir diyet içecek ya da bir şişe diyet soda
1 salkım üzüm

Akşam üzeri 1 kase kabak çorbası
1 dilim kıtır ekmek

Akşam Bir büyük porsiyon fırında kabak (Az su ile haşlandıktan sonra fırın tepsisine yerleştirilen kabakların üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpiştirilerek fırınlanacak)
Bir porsiyon tavuk şiş
1 dilim diyet kepek ekmek
1 adet yeşil elma

Uykudan 1 – 2 saat önce 1 bardak light süt

Acıktıkça Su veya Soda

Kahve ya da çay (şekersiz)

mantıklı bencede yapılabilirrrrrrrrr

slm

görümceme gitmiştim şekersiz sütlü kahve içtim :5::43: şmdide 2 tane küçük haşlanmiş patates yedim ikindin yarım küp şekerle türk kahvesi yaparım tok tutuyor kızlar tavsiye ederim birde vucuttan su atıyor

patates doyurucu sanıyoruz ama tok tutmuyor acıktım yaaaaa:56:

slm

görümceme gitmiştim şekersiz sütlü kahve içtim :5::43: şmdide 2 tane küçük haşlanmiş patates yedim ikindin yarım küp şekerle türk kahvesi yaparım tok tutuyor kızlar tavsiye ederim birde vucuttan su atıyor

aynen canım kesilikle acıktırıyorrrrrrrrrr
ama dayanacazzzzzzz pes etmek yokkkkkkkkkkkkkkk

slm

Aynen kahveyi hep içerim açlık hissi gidiyo.

aynen pes etmek yokkkkkkkk
yemek yemek güzel ama daha güzel olan zayıf olmak kızlar bak kaçamak yok bırakmak yok 3-4 günden birşey olmaz ölmeyiz yarın sabah tartıldığımızda çok mutlu olucaz sabah ben ilk işim kaç gram gitti onu yazmak olucak sizde ona odaklanın

şimdi kayınvalidemde iyice zayıfladın dedi pek güzel oluyor fark edilince :21: birde benim belim çok ince ve uzun bel kısmım o yüzden herkez beni olduğumdan daha uzun ve zayıf görüyor

aynen pes etmek yokkkkkkkk
yemek yemek güzel ama daha güzel olan zayıf olmak kızlar bak kaçamak yok bırakmak yok 3-4 günden birşey olmaz ölmeyiz yarın sabah tartıldığımızda çok mutlu olucaz sabah ben ilk işim kaç gram gitti onu yazmak olucak sizde ona odaklanın

şimdi kayınvalidemde iyice zayıfladın dedi pek güzel oluyor fark edilince :21: birde benim belim çok ince ve uzun bel kısmım o yüzden herkez beni olduğumdan daha uzun ve zayıf görüyor

Ben tartılmıycam ya tartı gününde tartılıcam olur mu? Ay ne güzel farkedilince iice mutlu oluyo insan dimi.

Back