- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Kizlarrrrrr
Selammmmm
Ben geldim sunnetimiz bitti cok icime sindi hersey cok güzel oldu hersey tam motivasyon geri dondum cok yoruldum ama deydi bu arda diyet yapamadim ama abartmadimda az yedim booooooolllllll kosturmacali bir haftaydi kilo veremedim ama cokkk sıkılastigimi hissettim bide regl oldum onun siskinligide var sanki guzel diyet yaparsam onumuzdeki hafta birden kilom iniverecek gibi yarinda annemlerle ablamdayiz pazartesi patates diyetinede baslicaz deyilmi ? Ben kesin yapicam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel atlattın canım aramıza döndün :) patates diyetimii??? Kaç gün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5gun yada1hafta normalde ama ben3-4gun yapiyorum enaz1-2kilo gidiyor
Aaaa iyiymiş patatesi sevmem amabelki bende başlarım sizinle
Haslanmis patates baharat la sumakla felan güzel oluyor bak 3yada 4gun yapalim guzel kilo verdiriyor tavsiye ederim
tamam canım sende haklısın tabiki bi sonraki gün nezaman 12 si falan diye okudum ama net bi tarih alındımı
Geç bir bildirim olacak ama bugun nete girme sansim olmadi kizlar benim 67 cikti kilom geri almisim
Kizlarrrrrr
Selammmmm
Ben geldim sunnetimiz bitti cok icime sindi hersey cok güzel oldu hersey tam motivasyon geri dondum cok yoruldum ama deydi bu arda diyet yapamadim ama abartmadimda az yedim booooooolllllll kosturmacali bir haftaydi kilo veremedim ama cokkk sıkılastigimi hissettim bide regl oldum onun siskinligide var sanki guzel diyet yaparsam onumuzdeki hafta birden kilom iniverecek gibi yarinda annemlerle ablamdayiz pazartesi patates diyetinede baslicaz deyilmi ? Ben kesin yapicam
Haslanmis patates baharat la sumakla felan güzel oluyor bak 3yada 4gun yapalim guzel kilo verdiriyor tavsiye ederim
Twister Le dansa başladım bugün klasik müzik eşliğinde 20 dk boyunca telkin müziği buldum bide çok güzel spordan hariç bişeyler daha yapıyorum
bugün 1300 kaloriyi geçtimmmmmmm aanaaaaaaaaaaa,
pazartesi kesin patatesle telafi etmem lazımmmmmmmmm
Beni de grubunuza alır mısınızzzz yeniyim zayıflamak istiyorummmmm
Kizlar bugunki yediklerimi yazamayacak kadar cokkkkkk eyvahlar olsun ya ....anneme gittim halalar kuzenler aman yarabbi ne yedikk :)))))amaaaaa asla moralimi bozmuyorum toplamda 4 kilo verdim ve herkez incelmissin baya dediler yarindan itibaren tekrar devammmbu patates iyi has ta birsure sonra bikkinlik vermiyormu ya denemeye deger ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?