• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Olur arada okadar o kaçamaklar şaşırtma oluyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) valla kuzum onuda yapmazsam ölücem bu menülerle zaten :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanımlaaar ben baya koptuum:( vizelerde kopardım kayışlarıı. sabah son bildirimi veriyoz sanırım bu ayki..artık hayırlısı. Ama bi elbise aldım onu giymek için zayıflamam gereek, yarından sonra tekrar başlıyoruumm iyi gecelerrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanımlaaar ben baya koptuum:( vizelerde kopardım kayışlarıı. sabah son bildirimi veriyoz sanırım bu ayki..artık hayırlısı. Ama bi elbise aldım onu giymek için zayıflamam gereek, yarından sonra tekrar başlıyoruumm iyi gecelerrr

hadi aldığın elbisenin içine girebilmek de ayrı bir mutluluk olsa gerek

sonunda niyetlendim çok şükür Allah tutturmak nasip etsin
bakalım ben ne olacam son saatlerdeeeeeeeeee şeymaaaaaaaa

Hadi canım şimdiden Allah kabul etsin inş.
:D aman sana bişey olmasın bende niyet ettim ama duruma göre kötü olursam bozucam

Ben elbisemin icine rahat girebiliyorum darisida sana

Allah kabul etsin simdiden son saatte tartil bakalim bizede bildir

Canım tebrik ederim oğlunun sünnetini geçirdin mi? Bu hafta sonunmuydu?

yok canım daha geçirmedi tam telaşen,n içinde şimdi yakınlarıda geldii koştur Allah koşturrrrrrrr
2 Mayısdaymış canımmmmm tam kilo bildirim günümüzde

yok canım daha geçirmedi tam telaşen,n içinde şimdi yakınlarıda geldii koştur Allah koşturrrrrrrr
2 Mayısdaymış canımmmmm tam kilo bildirim günümüzde

Ay ben fazla çıkıyorum ya sabah tartıldım :(

Ama şimdi gene 58.60 çıkıyorum almamışım ay bu ne ya tartım mı bozuk. Gerçi sabah pijamalarla tartıldım şimdi çamaşırla tartıldım geçende çamaşırla tartılmıştım demek hep aynı kıyafetle tartılmak lazım

Ama şimdi gene 58.60 çıkıyorum almamışım ay bu ne ya tartım mı bozuk. Gerçi sabah pijamalarla tartıldım şimdi çamaşırla tartıldım geçende çamaşırla tartılmıştım demek hep aynı kıyafetle tartılmak lazım

evet hep aynı tartılmak lazım çok farkediyor
ben sürekli iç çamaşırlarımla tartılıyorum oynamasın diye üstümde az bişey olsun hemen 1 kilo farkediyor

evet hep aynı tartılmak lazım çok farkediyor
ben sürekli iç çamaşırlarımla tartılıyorum oynamasın diye üstümde az bişey olsun hemen 1 kilo farkediyor

Ay ben tutamıycam bugün akşamda yemedim çünkü asıl bugün tutmak lazım dı ya :( yarın gene tutayım diyorum bi gün arayla. Borçlarım var çünkü zayıflamak amacıyla değil bu oruç çabam :(

Ay ben tutamıycam bugün akşamda yemedim çünkü asıl bugün tutmak lazım dı ya :( yarın gene tutayım diyorum bi gün arayla. Borçlarım var çünkü zayıflamak amacıyla değil bu oruç çabam :(

tabii canım yok öyle olursa zati günaha gireriz ok canım o zaman yarın tut olsun bişey olmaz bugün tutamadın diye üsülme yarın tutarsın inşallah
ben gece neler yedim nelerrrrrrrrrr
gece 3 de kalktım
2 yumurta çay
1 yemek kaşığı tahinpekmez
1 k.k büy. peynir
5 zeytin
çeyrek ekmek toplamda 570 kalori olduuuuuuuu offffffffff

Back