• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kuşum hamurlu şeyler çok iyi tok tutuyor ama yemem demezsen kepek unundan krep falan yap istersen aidate menüsünü hafif tutarsın bi çorbaya doyuyor insan bazen tereyağında yumurta bi de çok çay iç susamazsın :-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamam canım sağolasın ok çaya zaten hiç kısıtlamam yok souna kadar Evel Allah Allah ne verdiyse...

Günaydın kızlar
Ben bugün oruç tutuyorum sahurda yemedim. Karar verdim gece cumaya kadar tutucam akşam ne yicem karar vermedim daha :D

Günaydın kızlar
Ben bugün oruç tutuyorum sahurda yemedim. Karar verdim gece cumaya kadar tutucam akşam ne yicem karar vermedim daha :D

bende 1 gün tutayım demiştim ama bende 3 gün tutacam inşallah
çünkü diğer günde kandilmiş oldu olcak tam olsun artık
ben bir kere ilk günümde yarın akşama mantı yimeye kararımı verdim
diyeti miyeti boşlaaaa orucumun ilk gününün tadına varayımmmmmm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

şeyma bugün yememişsinde ama illaki ye geceleri
Peygamberimizde demiş 1 su bardağı su olsun kalkın için uyuyun demiş

Son düzenleme:
şeyma bugün yememişsinde ama illaki ye geceleri
Peygamberimizde demiş 1 su bardağı su olsun kalkın için uyuyun demiş

Canım ben sahurda yediğim zaman sabahları çok rahatsızlanıyorım midem bulanıyo orucu bozmak zorunda kalıyorum. 1 ay ramazanı öyle tutuyorum.

:24:
Canım ben sahurda yediğim zaman sabahları çok rahatsızlanıyorım midem bulanıyo orucu bozmak zorunda kalıyorum. 1 ay ramazanı öyle tutuyorum.

aa aman Allah korusun tamam o zaman ne diyim ben çoks eviyorum yaa gecede yemeyi
anaa ne boğaz varmış bende be yaaaaaaa

Başım çok ağrıyo yaaaa

oruç ilk günü hep başağrısı yapar birde günler çok uzun Allah kolaylıklar versin ama sadece ilk gün ağrır sonra alışırsın sık dişini dayan

Evetya bugün geçerse yarın daha kolay olur inş. Kimse yok topikte

Back