• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kızlar bu diyetlerden gına geldi ya habire nette kilo vermeyle alakalı yazılar okuyup kafayı yiyorum. Bu psikolajimi düzeltmem lazım sanki durumum çok vahim gibi habire aklımda kilo vermek :( regli olmama 1 hafta var ondan mı bu gerginlik ayyyyy :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi ara bıkkınlık geliyo umutsuzluk geliyo sanki hic kilo veremiyecekmissin gibi o psikolojiyi atman lazim uzerinden zaten kilon iyi artik bundan sonra vereceklerin seni mükemmellestirecek kusursuzlastiracak kilolar panik yapmana gerek yok birak hizli hizli deyil haftada gram gram sıkılaşarak ver

Bide bu regl donemi mahvediyor insani hem istah aciyor hem sinir yapiyor ben bir haftadir oyleyim ve gunumde 4gun gecti vucudum kirik ama bi turlu gelmedi korkuyorum bi problem hamilelik var diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kahvalti
sucuklu 1yumurta
1eti puf

Oglen
3tavuk koftesi
Biraz patates
1kasik pilav
Cacik
1buyuk dilim borek
1 serbetli kurabiye
1 poğaça
hic yemedigim kadar yedim ben bu yediklerimi 3gunde anca yrrdim

Kahvalti
sucuklu 1yumurta
1eti puf

Oglen
3tavuk koftesi
Biraz patates
1kasik pilav
Cacik
1buyuk dilim borek
1 serbetli kurabiye
1 poğaça
hic yemedigim kadar yedim ben bu yediklerimi 3gunde anca yrrdim

Noli laaaaa 😳😳😳 maşallah

Kızlar bende kahvaltı yaptım 400 kcal kadar bişey yemedim halen

amannnnnnnnn canım istedi yedim arada yemek lazım boşverrrrrrrrr

Tabi canım mutlaka yemek lazım yiyozda sen nadiren yiyon ya ondan şaşırdım canım
Zaten senin hakkın ye valla okadar kilo verdin maşallah ödül olsun canım benim sende streslisin benim gibi

Tabi canım mutlaka yemek lazım yiyozda sen nadiren yiyon ya ondan şaşırdım canım
Zaten senin hakkın ye valla okadar kilo verdin maşallah ödül olsun canım benim sende streslisin benim gibi

Ah ahhh sitres hemde ne sitres ya hamileysem diye kafayi yiyecegim simdi arkadasin kucuk kizi sen hamilesin diyo hadi hastahaneye git bebek al diyo ayyy sabi cocuk icinemi dogdu acaba

Ah ahhh sitres hemde ne sitres ya hamileysem diye kafayi yiyecegim simdi arkadasin kucuk kizi sen hamilesin diyo hadi hastahaneye git bebek al diyo ayyy sabi cocuk icinemi dogdu acaba

Var mı öyle bi ihtimal az çok tahmin edersin

Günaydın kızlar

Sonunda regl oldum:) ohhh rahatladım bu arada şiş oldugum halde ve dun çok yedigim halde -500GR cepte :D

Günaydın kızlar

Sonunda regl oldum:) ohhh rahatladım bu arada şiş oldugum halde ve dun çok yedigim halde -500GR cepte :D

ooo hem bravo hemde darısı başıma ben daha olamadım
inşallah korktuğum başıma gelmez
Allahtan hayırlısı

çok kelimeler yanlış yazılıyor kendi kendime kendi yazdığıma güldüm
ah canım benimmmmmm kocana hemen bir düzgün bilgisayar aldırrrrrrrr

Kız var evde laptopum onu kullanmaya üşeniyorum tlfdan rahat geliyo mj yazar gibi

Günaydın kızlar

Çok şükür diyim :D

Kıza bakyaa sen 1 kilo daha verirsin kesin

Günaydın kızlar

Günaydın yaşammm

ya kızım sen nasıl yapıyorsun ben anlamıyorum :)))) ben çıktım dun akşamdı ama 64,1 kg yanı + 500 gr offff

Back