• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın yaşammm

ya kızım sen nasıl yapıyorsun ben anlamıyorum :)))) ben çıktım dun akşamdı ama 64,1 kg yanı + 500 gr offff

Ben kendime cok acımasızim dun oglen börek tatli pogaca yedim diye aksam yemek yemedim hatta bu sabahda ekmek yemedim kahvaltida
1kk peynir
2 zeytin
Domates
Kahvaltım bu kadar

Bide tarti matamatigi yapiyorum sabah ac kiyafetsiz tartiliyorum cikan kilonu aklinda tut sonra 2bardak felan su iciyorum sıcak su iciyorum onlar istahini kesiyor cok az yiyorum oglene kadar bisey yemiyorum oglen tartildigimda sabahki kilomla ayni cikiyor hatta bazen daha az sonra 16:00ya kadar iki kere ara ogun yapiyorum az az 16:00da da aksam yemegi aralarda bol su migdem hic dolmuyor aslinda sık sık cok az yiyorum aksam 20:00felan tartildigimda sabahki kilomla ayni cikiyorum boylelikle ertesi sabah 200-300grm az cikiyorum bozmadigim her gun 200-300grm az cikiyorum buda on gunde 2kilo yapiyorrrrrr İŞTE BENİM KİLO VERME FORMULUM :D sabahki kilonla aksam ki kilon ayni olacakkk oyle kalorisi az diye salatalarla felan da karnini doldurmayacaksin besleyici küçük porsiyonlar

Ben kendime cok acımasızim dun oglen börek tatli pogaca yedim diye aksam yemek yemedim hatta bu sabahda ekmek yemedim kahvaltida
1kk peynir
2 zeytin
Domates
Kahvaltım bu kadar

Bide tarti matamatigi yapiyorum sabah ac kiyafetsiz tartiliyorum cikan kilonu aklinda tut sonra 2bardak felan su iciyorum sıcak su iciyorum onlar istahini kesiyor cok az yiyorum oglene kadar bisey yemiyorum oglen tartildigimda sabahki kilomla ayni cikiyor hatta bazen daha az sonra 16:00ya kadar iki kere ara ogun yapiyorum az az 16:00da da aksam yemegi aralarda bol su migdem hic dolmuyor aslinda sık sık cok az yiyorum aksam 20:00felan tartildigimda sabahki kilomla ayni cikiyorum boylelikle ertesi sabah 200-300grm az cikiyorum bozmadigim her gun 200-300grm az cikiyorum buda on gunde 2kilo yapiyorrrrrr İŞTE BENİM KİLO VERME FORMULUM :D sabahki kilonla aksam ki kilon ayni olacakkk oyle kalorisi az diye salatalarla felan da karnini doldurmayacaksin besleyici küçük porsiyonlar

Way way kız ben yapamıyorum ya pes ediyorum artık 58.5 çıktım bu sabah :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide dün sadece kahvaltı yaptım başka öğün yemedim sadece bi kaç çilek soda 1 tane halley yedim

Way way kız ben yapamıyorum ya pes ediyorum artık 58.5 çıktım bu sabah :(

Aaaaa o kilo deyildirki canim şiş felansindir canini sıkma bide hergun ayni yerde lavaboya ciktiktan sonra sabah ac karninami tartiliyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaaa o kilo deyildirki canim şiş felansindir canini sıkma bide hergun ayni yerde lavaboya ciktiktan sonra sabah ac karninami tartiliyorsunuz

Evet canım geçen başka yere götürmüştüm fazla çıktım zaten şimdi hiç oynatmıyorum.
Ya ben bu 58 e takıldım yok aç gezmek yani başka çaresi yok vermem lazım of of

Evet canım geçen başka yere götürmüştüm fazla çıktım zaten şimdi hiç oynatmıyorum.

gülüm bende 60da bir takıldım pir takıldım ama ondan sonra
anladımki ara öğünleri falan kesmişim heralde metabolizmada durdu
sonra ara öğünleri başlattığım anda kilo vermeye devam ettim aynen
çok güzel oldu tavsiye derim bana az yemek yaramıyormuş onu anladım
belki sanada öyledir

malesef canım aç kalmadan kilo verilmiyor belki yüksek kilolarda diyete yeni başladığında yiyerek kilo verebilirsin ama kilon düsünce aç kalmadan verilmiyor yada çok ciddi spor yapacaksın

AMA BİZZZ BIKMIYCAZZZZZZZ YILMIYCAZZZ ENİNDE SONUNDA GİDECEK BU KİLOLAR

gülüm bende 60da bir takıldım pir takıldım ama ondan sonra
anladımki ara öğünleri falan kesmişim heralde metabolizmada durdu
sonra ara öğünleri başlattığım anda kilo vermeye devam ettim aynen
çok güzel oldu tavsiye derim bana az yemek yaramıyormuş onu anladım
belki sanada öyledir

doğru diyosun ben de günde 2 ana 3 ara öğun yiyorum metebolizmayı sürekli uyanık tutuyorum

Doğru diyonuz kızlar of of ya bazen diyorum sihirli bi değnek olsa incecik olsak :D

kızlar,

mesela ben sabah gene simit ile peynir yedim daha bişey yemedim ama canım istemiyor şimdi bir saat sonra öğle yemeği olacak
nasıl yapıım yaa
akşam 6 da işten çıkmadan yoğurt ile elma yedim ne güzel dedim ki akşam yemeği yemem ama eve geldim kayınvalıdemşn güzel yemeklerini görünce dayanamıyor insan hadi az bir çorba yıyım dedim sonra fırında sebze yapmış hadı ondan azcık deım bir de makarna bir kaşıktan ondan dedim oyle yedim yani ama oyle tıkabasa dolu değildim
yanlış bişeyler yapıyorum ama ney çünkü 3 haftadır ekmek yemıyorum bu sabah simitleri ve sandviçleri hariç ki her yemekte 2/3 dilim ekmek yerdim tatlıyıda azalttım abur cubur çok yiyordum oda yok
arada bir kaçamak oluyor da eskisi gibi ve sadece 1,5 kilo verdim 3 haftadır
moral bozucu yaaaa

:43::43:

kızlar,

mesela ben sabah gene simit ile peynir yedim daha bişey yemedim ama canım istemiyor şimdi bir saat sonra öğle yemeği olacak
nasıl yapıım yaa
akşam 6 da işten çıkmadan yoğurt ile elma yedim ne güzel dedim ki akşam yemeği yemem ama eve geldim kayınvalıdemşn güzel yemeklerini görünce dayanamıyor insan hadi az bir çorba yıyım dedim sonra fırında sebze yapmış hadı ondan azcık deım bir de makarna bir kaşıktan ondan dedim oyle yedim yani ama oyle tıkabasa dolu değildim
yanlış bişeyler yapıyorum ama ney çünkü 3 haftadır ekmek yemıyorum bu sabah simitleri ve sandviçleri hariç ki her yemekte 2/3 dilim ekmek yerdim tatlıyıda azalttım abur cubur çok yiyordum oda yok
arada bir kaçamak oluyor da eskisi gibi ve sadece 1,5 kilo verdim 3 haftadır
moral bozucu yaaaa

:43::43:

Seni anlayabiliyorum kendini biliyorsun az yediğinin farkındasın tık olmayınca hayalkırıklığı yaşanıyor :( aynen öyleyim bide spor yapıyorum hergün gene de böyle olunca çok moralim bozuluyor.

Seni anlayabiliyorum kendini biliyorsun az yediğinin farkındasın tık olmayınca hayalkırıklığı yaşanıyor :( aynen öyleyim bide spor yapıyorum hergün gene de böyle olunca çok moralim bozuluyor.

Seymaaaa

Npysn kilo bildirim gününe kadar 56yi görmek istermisinnnn

Seymaaaa

Npysn kilo bildirim gününe kadar 56yi görmek istermisinnnn

Kafa bulma benim Le yaaaaa :) nasıl göreyim bu gidişle iice çöküntüdeyim.
Zaten moralim çok bozuk :(
Biliyorsunuz k.v bi sorunum yok cidden aramızda iyidir hiç bi kusurunu görmedim.
Ama bu sefer bi davranışı beni çok sinirlendiriyo düşüncesizliği diyim.
Eşimin beli ağrıyordu 2 haftadır yerde yatıyo sert iyi gelir diye bende onun yanında çocuklarla aynı odadayız yani.
Evim dublex altta salon mutfak banyo tuvalet var salonda ki köşe güzel bi yatak oluyo.
Yukarıda yatak odası çocuk odası oturma odası var
Çocuk odasında şimdilik bişey yok yatacak almadık.
Biz şuan oturma odasında yatıyoruz çocuklarla yani.
Kayınvalideme nezaketten nasıl istersen yatakta yat istersen dedim hiç yok demedi geldiğinden beri yatıyo
Eşime kızdım bende ya hiç düşünmüyo diye. Oda ben ne yapayım sen de diyo. Anne sana aşağı yapayım de diyo.
Kızdığımsa işlerine gelene ayıp diyorlar onun yaptığı ayıp değilmi ya
Nerden dedim geçen geldiğinde ev çok kalabalıktı biz aşağıda yatmıştık yer olmadığı için 2 gün yatmıştı gene ondan mı bu kadar rahat davranıyo anlamadım.

Biliyorsunuz k.v bi sorunum yok cidden aramızda iyidir hiç bi kusurunu görmedim.
Eşimin beli ağrıyordu 2 haftadır yerde yatıyo sert iyi gelir diye bende onun yanında çocuklarla aynı odadayız yani.
Evim dublex altta salon mutfak banyo tuvalet var salonda ki köşe güzel bi yatak oluyo.
Kayınvalideme nezaketten nasıl istersen yatakta yat istersen dedim hiç yok demedi geldiğinden beri yatıyo
Eşime kızdım bende ya hiç düşünmüyo diye. Oda ben ne yapayım sen de diyo. Anne sana aşağı yapayım de diyo.
Nerden dedim geçen geldiğinde ev çok kalabalıktı biz aşağıda yatmıştık yer olmadığı için 2 gün yatmıştı gene ondan mı bu kadar rahat davranıyo anlamadım.

Onun yaptigi ayip canim sen asagida yat dediginde seni ayiplamaz bence esinde seninle ayni fikirde senin demenini bekliyodur kayinvaliden belkide canini sıkma

Kafa bulurmuyum hiç seninle aşk olsun sabah tartida fazla cikinca destek oluyum dedim biraz

Onun yaptigi ayip canim sen asagida yat dediginde seni ayiplamaz bence esinde seninle ayni fikirde senin demenini bekliyodur kayinvaliden belkide canini sıkma

Kafa bulurmuyum hiç seninle aşk olsun sabah tartida fazla cikinca destek oluyum dedim biraz

Sağol canım ya biliyorum.
Nasıl diycem ya neyse bakıcam

şeymacım kayınvaliden çok uzun kalacakmı?

ben bugün dağıttım biraz sabah 180 kalori ile kapatmıştım ama
öğlen burker king big king menü
üstünede bir kavala kurabiyesiiiiiii, oohhhhhhh
bana ne bana ne yicem işte...

kayın validen biraz ayıp etmiş, bencillik yapmış, yatak odası sonuçta 1 gece yatar ertesi gün kızım siz geçin odanıza der .. aslında kabul etmemeliydi de neyse boşver şimdi olmuş, ne kadar kalacak sizde ?
şimdi bir şey desen bir dert demesen bir dert, her şeye de alınıyorlar ister istemez, ne diyeyim Şeymacım bilemedim az kalacaksa sabret
canını sıkma soğukluk girmesin aranıza.

Back