- 18 Kasım 2009
- 1.265
- 338
- 373
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #3.101
Günaydın yaşammm
ya kızım sen nasıl yapıyorsun ben anlamıyorum :)))) ben çıktım dun akşamdı ama 64,1 kg yanı + 500 gr offff
Ben kendime cok acımasızim dun oglen börek tatli pogaca yedim diye aksam yemek yemedim hatta bu sabahda ekmek yemedim kahvaltida
1kk peynir
2 zeytin
Domates
Kahvaltım bu kadar
Bide tarti matamatigi yapiyorum sabah ac kiyafetsiz tartiliyorum cikan kilonu aklinda tut sonra 2bardak felan su iciyorum sıcak su iciyorum onlar istahini kesiyor cok az yiyorum oglene kadar bisey yemiyorum oglen tartildigimda sabahki kilomla ayni cikiyor hatta bazen daha az sonra 16:00ya kadar iki kere ara ogun yapiyorum az az 16:00da da aksam yemegi aralarda bol su migdem hic dolmuyor aslinda sık sık cok az yiyorum aksam 20:00felan tartildigimda sabahki kilomla ayni cikiyorum boylelikle ertesi sabah 200-300grm az cikiyorum bozmadigim her gun 200-300grm az cikiyorum buda on gunde 2kilo yapiyorrrrrr İŞTE BENİM KİLO VERME FORMULUM sabahki kilonla aksam ki kilon ayni olacakkk oyle kalorisi az diye salatalarla felan da karnini doldurmayacaksin besleyici küçük porsiyonlar