• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Büyük ihtimal Haziran bitene kadar burda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

abuuuuuuuuuuu çok uzun kalıyor canım ya
aman neyse boşver sık dişini
kırma boş yere 3 günlük dünya
ama yatak meselesini bir yöntem bul hallet direk söyleme bence
inşallah daha uzun kalmaz bir daha da 1-2 yıl gelmez inşallahhhhhhhh

kayın validen biraz ayıp etmiş, bencillik yapmış, yatak odası sonuçta 1 gece yatar ertesi gün kızım siz geçin odanıza der .. aslında kabul etmemeliydi de neyse boşver şimdi olmuş, ne kadar kalacak sizde ?
şimdi bir şey desen bir dert demesen bir dert, her şeye de alınıyorlar ister istemez, ne diyeyim Şeymacım bilemedim az kalacaksa sabret
canını sıkma soğukluk girmesin aranıza.

Canım Haziran bitene kadar burda. Ben eşimle birlikte olmayacakmıyım ne bilim özel eşyalarım orda havlum iç çamaşırım gece gir çık yani olmayacak şeyler. 2-3 gün olsa 1 hafta olsa İnan takmam

Canım Haziran bitene kadar burda. Ben eşimle birlikte olmayacakmıyım ne bilim özel eşyalarım orda havlum iç çamaşırım gece gir çık yani olmayacak şeyler. 2-3 gün olsa 1 hafta olsa İnan takmam

yani haklısın onları düşünmesi lazım, ama bence eşin kendisi söylemeli Annesi sonuçta bir şekilde anlatır
eşin şikayetçi değil mi bu durumdan rahat olamamaktan yani

vayyyyy Eylem ne oluyoruz :)))
ye kızım yeeeeeee tartı günü geldiğinde görürsün :3:

kudurdum ben bugün ama yarın sınavlarım var diye boşladım
adetimde gelecek o yüzden kısmıyorum artık
ohhhh bir rahatımki sormayın be ya
bu bildirimde benden bir sonuç beklemeyin yükselmezsem
öpecem başıma koyacam

kayın validen biraz ayıp etmiş, bencillik yapmış, yatak odası sonuçta 1 gece yatar ertesi gün kızım siz geçin odanıza der .. aslında kabul etmemeliydi de neyse boşver şimdi olmuş, ne kadar kalacak sizde ?
şimdi bir şey desen bir dert demesen bir dert, her şeye de alınıyorlar ister istemez, ne diyeyim Şeymacım bilemedim az kalacaksa sabret
canını sıkma soğukluk girmesin aranıza.

Canım Haziran bitene kadar burda. Ben eşimle birlikte olmayacakmıyım ne bilim özel eşyalarım orda havlum iç çamaşırım gece gir çık yani olmayacak şeyler. 2-3 gün olsa 1 hafta olsa İnan takmam. 😳 :)

abuuuuuuuuuuu çok uzun kalıyor canım ya
aman neyse boşver sık dişini
kırma boş yere 3 günlük dünya
ama yatak meselesini bir yöntem bul hallet direk söyleme bence
inşallah daha uzun kalmaz bir daha da 1-2 yıl gelmez inşallahhhhhhhh

He inşallah :D

yani haklısın onları düşünmesi lazım, ama bence eşin kendisi söylemeli Annesi sonuçta bir şekilde anlatır
eşin şikayetçi değil mi bu durumdan rahat olamamaktan yani

Aynen bende eşime kızdım senin demen lazım dedim verdiği cevap tarzı söyleme şekli beni gıcık etti ama 5 gün oldu daha yanaşmaya başladı alıyo cevabını o yüzden ben sesimi çıkarmıycam kendisi desin

öpecem başıma koyacam

Sen sınavları bi atlatta inş tekrar başla sıkıca

Aynen bende eşime kızdım senin demen lazım dedim verdiği cevap tarzı söyleme şekli beni gıcık etti ama 5 gün oldu daha yanaşmaya başladı alıyo cevabını o yüzden ben sesimi çıkarmıycam kendisi desin

aynen bırak kocan çıldıracak elbet :)) nerde oturuyor kayınvaliden ?

benim eşim kendisi söyler canım o tür konuları hiç beni yüz göz yapmaz onun o huyunu çok severim sevmediğim huyları olsada o huyu çok güzel ben rahatsızlığımı ona söylerim o hemen çözer kırılacaklar falan diyede düşünmez pat diye söyler ama iş çözülür hatta ben devam ederim aaa hiç olurmu ne biçim konuşuyon falan diye sanki hiç habrim yokmuş gibi ama onlar gerekli mesajı alırlar

öpecem başıma koyacam

iyi hadi bakalım regl olayı olunca zaten + sınav neyse bugünlük affetsek mi kızlar ?? :))

iyiki bu kocalarımızın yanaşma huyu var yoksa hiç çekilmezler
kocanın demesi daha doğru çünkü oğlu onun ciğeri ona asla kırılmazlar ama sana kırılır

Sen sınavları bi atlatta inş tekrar başla sıkıca

inşallah canımcımmmmmmmmm

benim eşim kendisi söyler canım o tür konuları hiç beni yüz göz yapmaz onun o huyunu çok severim sevmediğim huyları olsada o huyu çok güzel ben rahatsızlığımı ona söylerim o hemen çözer kırılacaklar falan diyede düşünmez pat diye söyler ama iş çözülür hatta ben devam ederim aaa hiç olurmu ne biçim konuşuyon falan diye sanki hiç habrim yokmuş gibi ama onlar gerekli mesajı alırlar

sende az değilsin haaa :)))
benim de eşim bana bırakmaz bazı konuları fakat konular bitmediği için artık ben kendi cevabımı verip hallediyorum hehe :))

Şeyma kızz kaynanan heves etmiştir
yıllar olmuştur kelli felli yatak odalarında yatmayalı bırak kız kadınceğizi....

Son düzenleme:
sende az değilsin haaa :)))
benim de eşim bana bırakmaz bazı konuları fakat konular bitmediği için artık ben kendi cevabımı verip hallediyorum hehe :))

he ok ama canım çok şükür onlarda beni hiç üzmezler taaa ayda yılda 1 olur
onuda eşim halleder

mesela kızım doğduğunda mevlüt okutacaz ablası geldi başladı
şu kanepeyi diğer odaya alalım buraya şunu koyalım gümüşlüğü bilmem nereye çekelim yaa sonra kim değiştirecek onları geri geberecez
evimi baştan sonra değiştirecekti istemiyorumki ben düzenimi seviyorum karışmasınlar ama yok illaki bir tane çıakr herzaman eşime hemen çaktırmadan bir kaş kaldırdım
aaa abla gerek yok yaa ne gerek var ben istemiyorum evin altını üstüne getireceksiniz sadece temizleyin yeter dedi kim düzeltecek bir daha onları ben asla uğraşamam dedi bir mevlüt için gerek yok dedi ablasıd hemen yok canım öylesine dediydim falan hemen kesti sesini bitti zaten çekinirler ondan çok zaman oda öyle deyince anında bitti yoksa 10 kardeşler ve hepsi benim dibimde düşünebiliyormusunuz yoksa durumum nasıl olur

Bizimkide çok patavatsızdır herşeyi söyler normalde ama bu durumda böle sen hallet tavrı gıcık etti semeresini o çeksin valla hiç umrumda olmaz :D

Şeyma kızz kaynanan heves etmiştir
yıllar olmuştur kelli felli yatak odalarında yatmayalı bırak kız kadınceğizi....

Ha ha haaa

Bir ay yatak odasinda kalacak deyilya canim esinde yanasmaya baslamis nasıl olsa madem soylemiyo kendisi birak kudursun elbet tak edip soyliycek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back