• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Anaaammm hamile felan olamammmm ama benim bugun heryerim agriyor halsizm inşallah olurum dunki yorgunluktanda olabilir gerci ben istemiyorum yaaa sen istermisin

yok canımcım bende istemiyorum 4-5 yıl sonra evet düşünüyoruz tekrar ama şimdi değil
şimdi olursa artık çok aşırı zorluk çekeriz daha diğerleri küçücük bebe
yavrularımı bir hale yola yatırırsam Allahın izniyle ondan sonra düşünüyorum
hem onlarada iyi olur evde bir bebek hayırlısı bakalım canımcım

Günaydın kızlarrrr,

nasılsınız bugün bakalım ??
benim moralim bozuk dün akşamdan beri bir sinirliyim, oğlum hala huysuzz sinirlerimi bozuyor nazı bir tek bana,
akşam ne güzel spor yapacaktım sadece yoğurt yiyecektim hiç birini yapamadım sayesinde, buğday salatası yedim biraz bir küçük poğaça ve 3/4 yaprak dolma yedim 1 de çay içtim ama tabi tam yiyemedim yedirmedi aç kalktım ama sonra sinirden yatmadan önce tavuk göğüsü yedim büyük bir parça miğdem ne güzel boştu dolu dolu yattım öyle :((

benim regl zamanım değil ama çok sinirliyim bu aralar, çok sıkıldım....

sabahta: 1 simit + karper yedim

evet o son yediğin işi bozmuş
neden sıkılıyorsun canımcım hayırdır??

Günaydın kızlarrrr,

nasılsınız bugün bakalım ??
benim moralim bozuk dün akşamdan beri bir sinirliyim, oğlum hala huysuzz sinirlerimi bozuyor nazı bir tek bana,
akşam ne güzel spor yapacaktım sadece yoğurt yiyecektim hiç birini yapamadım sayesinde, buğday salatası yedim biraz bir küçük poğaça ve 3/4 yaprak dolma yedim 1 de çay içtim ama tabi tam yiyemedim yedirmedi aç kalktım ama sonra sinirden yatmadan önce tavuk göğüsü yedim büyük bir parça miğdem ne güzel boştu dolu dolu yattım öyle :((

benim regl zamanım değil ama çok sinirliyim bu aralar, çok sıkıldım....

sabahta: 1 simit + karper yedim

Arada çocukların huysuzlklari tutuyor iste hic cekilmez oluyorlar cok bişey yememissin bugün telafi edersin canini sıkma

Arada çocukların huysuzlklari tutuyor iste hic cekilmez oluyorlar cok bişey yememissin bugün telafi edersin canini sıkma

ayyy sorma yaaa kızım çok agresifleşti eskiden böyle değildi şimdi herşeye dır dır mır mır gebertiyor beni yaa
her çocuğun böyle dönemi oluyor heralde inşallah bir atlatırsak rahatlıcam

ayyy sorma yaaa kızım çok agresifleşti eskiden böyle değildi şimdi herşeye dır dır mır mır gebertiyor beni yaa
her çocuğun böyle dönemi oluyor heralde inşallah bir atlatırsak rahatlıcam

Benimde büyük cok akıllı ama kucugun cenesi beterrr dogdugundan beri öyle bide gorumcemle evimiz cok yakin onun bi kizi var allahim dusmanima vermesin tabiki yetistirmeylede alakali onunla gorusuncede kucuk oglum huy kapiyor ondan ahlagi bozukuyor iyice 2gun usstuste gorussun hemen belli oluyor iyice agrasif oluyor bende gorusturmemeye calisiyorum ama olmuyor cok yakin evleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çocukları sormayın küçüğü bugünlerde delirtiyo beni zır zır zır ağzı kapanmıyor :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde büyük cok akıllı ama kucugun cenesi beterrr dogdugundan beri öyle bide gorumcemle evimiz cok yakin onun bi kizi var allahim dusmanima vermesin tabiki yetistirmeylede alakali onunla gorusuncede kucuk oglum huy kapiyor ondan ahlagi bozukuyor iyice 2gun usstuste gorussun hemen belli oluyor iyice agrasif oluyor bende gorusturmemeye calisiyorum ama olmuyor cok yakin evleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hay Allah yaa canım Allah yardımcın olsun hem evi yakın hemde görümcen nasıl görüşmücen
çocuk büyütmek dünyanın en zor işi

Çocukları sormayın küçüğü bugünlerde delirtiyo beni zır zır zır ağzı kapanmıyor :(

dert hepimizde var demekki
aynen benim kızzzzzzzzz ahh ahhh Rabbim hepimize kolaylıklar versinnnnnnn
gene biz işe geliyoz az olsun dinleniyoz
yoksa gece gündüz 24 saat daha zordur
hafta sonları ne kafa kalıyor nede göz oda açok zaman annemle olmama rağmen
ikimiz ikisine yetemiyoz

Tünaydın kızlarr :)
kahvaltımı geç yaptım
2 dilim çavdar ekmeği 2 ince dilim macar salam yarım dilim beyaz peynir 4 yeşil zeytin 5 dilim domates 5 dilim salatalık biraz margarin 1 bardak şekersiz çay

Tünaydın kızlarr :)
kahvaltımı geç yaptım
2 dilim çavdar ekmeği 2 ince dilim macar salam yarım dilim beyaz peynir 4 yeşil zeytin 5 dilim domates 5 dilim salatalık biraz margarin 1 bardak şekersiz çay

Sanada canım. Çok güzel bi kahvaltı olmuş.

Kızlar bu diyetlerden gına geldi ya habire nette kilo vermeyle alakalı yazılar okuyup kafayı yiyorum. Bu psikolajimi düzeltmem lazım sanki durumum çok vahim gibi habire aklımda kilo vermek :( regli olmama 1 hafta var ondan mı bu gerginlik ayyyyy :(

Kızlar bu diyetlerden gına geldi ya habire nette kilo vermeyle alakalı yazılar okuyup kafayı yiyorum. Bu psikolajimi düzeltmem lazım sanki durumum çok vahim gibi habire aklımda kilo vermek :( regli olmama 1 hafta var ondan mı bu gerginlik ayyyyy :(

sen biraz fazla takıyorsun kafaya canım evet sanki durumun çok vahim aklından çıkar biraz o zaman daha rahat verirsin bence
bu regl olayı zaten sıkıntılı bir dönem o yüzdenn sakinnn coool canım :))

sen biraz fazla takıyorsun kafaya canım evet sanki durumun çok vahim aklından çıkar biraz o zaman daha rahat verirsin bence
bu regl olayı zaten sıkıntılı bir dönem o yüzdenn sakinnn coool canım :))

Sağol canım :)

Back