• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Hoşgeldin canım hedefin kaç biz burda belli bişey yapmıyoruz birlikte yaptığımız sabahları limonlu yada sirkeli su içmek abur cubur yememek 2 lt su tüketmek ve bitki çayı içiyoruz herşeyden ye az ye olayını uyguluyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşbuldum canım. hedef şimdilik 65 ve daha sonra 55.

az ve öz diyosun yani.

hoşbuldum canım. hedef şimdilik 65 ve daha sonra 55.

az ve öz diyosun yani.

Hadi başla hemen katıl aramıza verelim kurtulalım canım
Az ve öz aynen
Acıkmadan yeme acıkınca erteleme diyorum :D

tamam canım. benim 5 ayda 15 kilo vermem lazım mümkün mü kızlar ya

Verirsin canım.
Leslie sansone 3 mil videolarını bul hergün yapmasanda 3 gün yap gene faydasını görürsün.
Bide diyetteyim diye düşünme. Önüne tatlımı geldi normalde 1 dilim yiyorsan çeyrek ye kendini bundan mahrum etme yani :)

Disardaydim bi cikdim17 : 00 yeni eve girdim1.5 saat olmus okula gittim markete gittim bayada ağırlık tasidim iyi spor oldu
Hizli kilo verme Sırrıma gelince aslinda hepinizin bildiği sey sicak su :) )
ama sadece sabah deyil oglen aksamda yani gunde bir litre içiyorum ben ona buluyorum kilo vermemin hizlanmasina bitek farklı olarak onu yapıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Disardaydim bi cikdim17 : 00 yeni eve girdim1.5 saat olmus okula gittim markete gittim bayada ağırlık tasidim iyi spor oldu
Hizli kilo verme Sırrıma gelince aslinda hepinizin bildiği sey sicak su :) )
ama sadece sabah deyil oglen aksamda yani gunde bir litre içiyorum ben ona buluyorum kilo vermemin hizlanmasina bitek farklı olarak onu yapıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Way bende başlıyorum hemen 😉

Back