- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #2.261
yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum 68 kiloyla başladım şuan 60-62 arası değişiyorum ama son 2-3 haftadır eskisi gibi dikkat edemiyorum odaklanamıyorum motivasyonum çöktü diyebilirimhedefim 55 kilo nasıl tekrardan motive olabilirim acaba arkadaşlar
Gel aramıza canım yazışarak motive olalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım Ben 7otlu çay içiyorum yeşil kahve içiyordum bıraktımgerçi çayımıda kaç zamandır düzensiz içiyorum. yapıpda zayıfladığınız yöntemler var mı arkadaşlar anlatırsanız sevinirimm
Bana izin verseler Bende yapcam amaAnnem babam nişanlım izin vermiyolar öyle diyetler yapmamam
biz sadece sabah kalkar kalkmaz 2 bardak suyumuzu
günde 2.5 -3 litre suyumuzu
2-3 fincan yeşil çayımızı ihmal etmiyoruz
birazda sporumuzu ve tatlı pasta börek yemiyoruz o kadar canım
ekmeğede dikkat ediyoz o kadar ben daha hiç başka bişey yapamadım
Bende öyle yaparak yaklaşık bi 6-8 kilo verdim canım arada tatlı kaçamaklarım olduğu halde... boyum 1.55 yaşım 27
Bende öyle yaparak yaklaşık bi 6-8 kilo verdim canım arada tatlı kaçamaklarım olduğu halde... boyum 1.55 yaşım 27
Eyleeeeeeeeemmmmm kız napıyon tey tey tey listenin dışına çıkmanı dört gözle bekliyom gevşek demek içiinnnn
Tarçınlı sütümü içeyim bu arada 1 sade soda ve çeyrek muz yedim. Çorbayı ekmeksiz içiyorum yanında 3-4 kaşık kendi mayaladığım yoğurttan yiyorum ama bu saate kadar 1 tabak içtim 2.5 kepçe yani. Şimdi dışardan geldim 1 saat dolaştık bebişlerimle.
hiç kusura bakma canım
çıkmayacam bugün çok şartlandımmmmm
sana fırsat vermeyecemmmmmm
ohhh afferim sanaaaaaaaa
bebişlerlede gezmişsin süper yorulmuşsundurrrrrr
bir sürü kalori yakmışsındır doğal sporrrr
2 haziran kilo bildirim günümüz mutlaka sabahında bildiremeyeceksen bir gün önce kilonu bildir olurmu canım?
2 haziranda şiş olacağımdan muhtemelen olduğumdan kilolu olurumama yazmaya çalışırım canımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?