Esnek Diyet Arkadaşlığı

owww bu leslie den ağırrr
Canım sen kalori killer yap 10dk olanları var bir de slow montion olanları var bulursam sana atıyım.
Bu leslie ye göre daha zor geliyor ama daha çabuk vücut inceliyor. Ben şuan diyet yapmıyorum kilom belki arttı bile belki sabit ama bedenimde incelme olmuş 1.5 cm yakın.

Her cuma diyelim o zaman. Kilo bildirimi için. İnşallah sabah tartilmayi unutmam. Sağlık ocağına gideceğim de bebeğin aylık kontrolü için.

aa ne güzel süper o zaman zorlayacaım kendimi evet banada zor geldi

Ya ben çok saldım ama kendimi toparlamanin bir yolunubuldum.
Liste eksilterek gideceğim. Mesela bu ara paketli gıdaya düştüm çünkü çocuktan dolayı çok yemek yapamadığım için elimde olan yemekleri çocuğa yediriyorum ve ben de paketli gıda tüketiyorum ne yazık ki bu yüzden ilk onları yasakliyorum kendime 2 hafta da tamamen alışmış olurum.
Sonra tatlılar
Sonra makarna ve pilav diye gideceğim...
Her gün spora devam edeceğim tabii ki. Onun çok yararını gördüm.

Hadi bakalım hayırlı olsunnnn inşallah bir işe yarar.

hiç yaramaz mı canım şişkinliğini bile ilk etapta atarsın çok işe yarar ben çok boşladım ondan hiç yazmıyom boyuna homili gırtlakım...

hiç yaramaz mı canım şişkinliğini bile ilk etapta atarsın çok işe yarar ben çok boşladım ondan hiç yazmıyom boyuna homili gırtlakım...
Biz bu diyet işinde 2 ileri bir geri derken vücutları bozmasak bari
Ben tahmin ettim bosladigini çünkü cuma günü etiket falan atmasın hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…