- 18 Ekim 2020
- 5.076
- 13.113
- 198
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.321
Canım sen kalori killer yap 10dk olanları var bir de slow montion olanları var bulursam sana atıyım.
owww bu leslie den ağırrr
aa ne güzel süper o zaman zorlayacaım kendimi evet banada zor geldiCanım sen kalori killer yap 10dk olanları var bir de slow montion olanları var bulursam sana atıyım.
Bu leslie ye göre daha zor geliyor ama daha çabuk vücut inceliyor. Ben şuan diyet yapmıyorum kilom belki arttı bile belki sabit ama bedenimde incelme olmuş 1.5 cm yakın.
Bana şuan yaptıkları kolay geliyor bir de böyle değişik haraketler olunca çok daha hoşuma gidiyor vücut öyle bir esniyor ki akşama miss uyku.aa ne güzel süper o zaman zorlayacaım kendimi evet banada zor geldi
tamamdır canım okey her cuma unutmazsanız sevinirimCanım bildirim günü etiket at olur mu yoksa konuyu bulmak zor oluyor.
Cuma günü ben 59.15dim
59 a bir şey kalmamış canım sen yaparsın ben 59.65 stabil gidiyorum bu hafta spor da yapmadım cunku kendimi acayip hasta hissediyorum halsizim falan....59 u yeniden görmek istiyorum haydi canlar hep beraberrrr....
oki canımmm bugün niyetliyim bakalım akşamüstü iftara yakın kaç çıkacam hayırlısı59 a bir şey kalmamış canım sen yaparsın ben 59.65 stabil gidiyorum bu hafta spor da yapmadım cunku kendimi acayip hasta hissediyorum halsizim falan....
Allah kabul etsinoki canımmm bugün niyetliyim bakalım akşamüstü iftara yakın kaç çıkacam hayırlısı
hiç yaramaz mı canım şişkinliğini bile ilk etapta atarsın çok işe yarar benYa ben çok saldım ama kendimi toparlamanin bir yolunubuldum.
Liste eksilterek gideceğim. Mesela bu ara paketli gıdaya düştüm çünkü çocuktan dolayı çok yemek yapamadığım için elimde olan yemekleri çocuğa yediriyorum ve ben de paketli gıda tüketiyorum ne yazık ki bu yüzden ilk onları yasakliyorum kendime 2 hafta da tamamen alışmış olurum.
Sonra tatlılar
Sonra makarna ve pilav diye gideceğim...
Her gün spora devam edeceğim tabii ki. Onun çok yararını gördüm.
Hadi bakalım hayırlı olsunnnn inşallah bir işe yarar.
Biz bu diyet işinde 2 ileri bir geri derken vücutları bozmasak barihiç yaramaz mı canım şişkinliğini bile ilk etapta atarsın çok işe yarar bençok boşladım ondan hiç yazmıyom boyuna homili gırtlakım...
Birbirimizi gazlayalim. Her gün soralım bugün sana zarar verecek ne yedin diye. Takii 1 hafta boyunca hiç bir şey yazana kadar .bir an önce kendime gelmem lazım beni gaza getir bebeğimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?