- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
- #20.361
RedGirl
CANIM nasılsın ben accık boşladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende iki ileri bir geri. Öğün kacirdigim oluyor ama devamRedGirl CANIM nasılsın ben accık boşladım
benim bugün kilom 60.6Canım bende iki ileri bir geri. Öğün kacirdigim oluyor ama devam
En azından çalışırken yemeği bıraktım. Yoksa kilo almaya devam edecektim
Benimki de dün 60.45di bugün 61 sanırım sistim biraz :))RedGirl canım senin kilo kaç?
Aaa Allah kabul etsin canım ben diyete devam geçen hafta 200 ve gitti bu hafta neler olacak bakalım. Bu hafta sınavım bitsin haftaya ben de borçları bitirmeye başlayacağım
Nasıl adapte oluyorsan öyle başla ama çok aç kalınca da insanDiyet yapamıyor yani düşük kalorili çok beslen. Mesela tavuk göğsü kırmızı et buruksel lahanası lor peunir ızgara balık proteini yüksek kalorisi az besinler, bir ogununu böyle gecirebilirsin.RedGirl yok beybi yok olmuyo illakine kalori takibi yapmam lazım. Başlıyorum bugünden itibaren yoksa olmuyor..
aa ne güzel çok sevindim Rabbim kabul etsin canımcımmNasıl adapte oluyorsan öyle başla ama çok aç kalınca da insanDiyet yapamıyor yani düşük kalorili çok beslen. Mesela tavuk göğsü kırmızı et buruksel lahanası lor peunir ızgara balık proteini yüksek kalorisi az besinler, bir ogununu böyle gecirebilirsin.
Bugün de ben orucluyum sana imrendim
Ama bebek buyuyene kadar daha tutmam sanırım acayip halsiz kaldım basım ağrıdı.aa ne güzel çok sevindim Rabbim kabul etsin canımcımm
doğru azcık büyüsün sende o zaman toparlRSIN KENDİNİ sınavların ne zamanAma bebek buyuyene kadar daha tutmam sanırım acayip halsiz kaldım basım ağrıdı.
Bu cumartesi pazardoğru azcık büyüsün sende o zaman toparlRSIN KENDİNİ sınavların ne zaman
TAMAMDIR Başarılar canımBu cumartesi pazar
Teşekkür ederimTAMAMDIR Başarılar canım
ondan sonra sende sıkı girersin
Yine biz ve yine pazartesi sıfırdan başlayacağızRedGirl canım yarın bildirim günümüz unutmazsan sevinirim ben bugünde niyetliyim
ama kiloda artmazsa sevineceğim durumdayım çünkü çok yedimmm
hafta sonu misafirim var ondan
pazartesiden itibaren sıkı başlıyorum inş çok kararlıyım bu sefer
Bu sefer kesin beybi zaten prtsi slı oruç tutarım inş daha koşay olurYine biz ve yine pazartesi sıfırdan başlayacağız
Canım bir şekilde halledecegiz
Tartıldım mi ? Benim yine aynı kiloBu sefer kesin beybi zaten prtsi slı oruç tutarım inş daha koşay olur