• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

RedGirl RedGirl yok beybi yok olmuyo illakine kalori takibi yapmam lazım. Başlıyorum bugünden itibaren yoksa olmuyor..
Nasıl adapte oluyorsan öyle başla ama çok aç kalınca da insanDiyet yapamıyor yani düşük kalorili çok beslen. Mesela tavuk göğsü kırmızı et buruksel lahanası lor peunir ızgara balık proteini yüksek kalorisi az besinler, bir ogununu böyle gecirebilirsin.
Bugün de ben orucluyum sana imrendim 😅

Nasıl adapte oluyorsan öyle başla ama çok aç kalınca da insanDiyet yapamıyor yani düşük kalorili çok beslen. Mesela tavuk göğsü kırmızı et buruksel lahanası lor peunir ızgara balık proteini yüksek kalorisi az besinler, bir ogununu böyle gecirebilirsin.
Bugün de ben orucluyum sana imrendim 😅
aa ne güzel çok sevindim Rabbim kabul etsin canımcımm

RedGirl RedGirl canım yarın bildirim günümüz unutmazsan sevinirim ben bugünde niyetliyim
ama kiloda artmazsa sevineceğim durumdayım çünkü çok yedimmm :skandal:
hafta sonu misafirim var ondan
pazartesiden itibaren sıkı başlıyorum inş çok kararlıyım bu sefer

RedGirl RedGirl canım yarın bildirim günümüz unutmazsan sevinirim ben bugünde niyetliyim
ama kiloda artmazsa sevineceğim durumdayım çünkü çok yedimmm :skandal:
hafta sonu misafirim var ondan
pazartesiden itibaren sıkı başlıyorum inş çok kararlıyım bu sefer
Yine biz ve yine pazartesi sıfırdan başlayacağız :D
Canım bir şekilde halledecegiz

dün izinliydim girenedim ev koşuşturmalarından aynıyım bende pazartesi sıkı başlıyom inş 56ları görmeden bırakmaya niyetim yok canım haydi Bismillahh

Back