• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

Ya canım benim bebeğim yüksekten düştü kafatasında çatlak oluşmuş o yüzden bende uzunca bir süre bir şey yok
aaa canımm hay Allah yaa çok geçmiş olsun görünmez kaza işte aman aman ilgilen bebişle Rabbim yardımcın olsun
canımm çok üzüldüm acil şifalar diliyorum

Çok şükür canım indi şişliği. Bir tek kirikta dolayı çok dikkat ediyoruz o kadar. Herhangi bir tramva değişimi de yok şükür
Hatta bu hafta katılabilirsin sana ama aşırı dikkatli bir diyet yapmayacağım. Sadece kilomu koruyup salmayacagim bir de spor eklemeye çalışacağım YouTube da Pamela diye birisi var 5dklik sporları falan var ondan yapacağım yapabildiğim kadar bebek aglamadikca. emzirdiğim için de kilom giderse süper olur.

1 ayda bayağa iyi vermişsin. İf diyeti nasıl yapılıyor? Burada başlık gördüm ama hiç bakmadım.
Yeme aralıklarının var mesela ben Aksam dokuzda yemeyi kapatıp ikide 14 00 da kahvaltı yapıyorum. Bu aralarda şekersiz sütsüz kahve yesil çay gibi sıvı alımı yapılıyor

Yeme aralıklarının var mesela ben Aksam dokuzda yemeyi kapatıp ikide 14 00 da kahvaltı yapıyorum. Bu aralarda şekersiz sütsüz kahve yesil çay gibi sıvı alımı yapılıyor
ekmek makarna pirinç te falan kısıtlama var mı canım? veya kaloritakibi de yapıyor musun?

Back