• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

RedGirl RedGirl canım nerelerdesin bugün yazamamışsın heralde bebiş nasıl??
Bildirimi görmemişim canım ondan 🤭
Çok şükür bebiş toparladı canım hiç bir sağlık sorunu kalmadı diyebilirim artık 1 haftadan fazla oldu çünkü 🤩
Ben diyete başlıyacak dedim bu hafta yine dandinasyon gidiyor ama spor yapabiliyorum en azından. Senin diyet nasıl?

fat secret bende indirdim canlar bundan sonra sadece kalori takibi yapıcam 1000'i aşmamaya çalışacam ve günde 15-20 dk leslie yapacam inş yeter işim gücüm çok dahada fazla uğraşamam

Hatta bu hafta katılabilirsin sana ama aşırı dikkatli bir diyet yapmayacağım. Sadece kilomu koruyup salmayacagim bir de spor eklemeye çalışacağım YouTube da Pamela diye birisi var 5dklik sporları falan var ondan yapacağım yapabildiğim kadar bebek aglamadikca. emzirdiğim için de kilom giderse süper olur.
bu pamelaya bkıyom şimdi nasılmış diye

:KK20::KK20:Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...:KK20::KK20:
���
NoisimlerBoylarbaş. k.
3 şbt
hed.k.güncel15.1022.1029.10-Aylık Hedef
1 eylemsevcan eylemsevcan 1,5862.55461.2----59
2 RedGirl RedGirl 1.7057.755359.75----57
3 zr ada zr ada 1.60746074----70
4----
5-----
6-------

canlar tablomuzu güncelledim yarın sabah kilolarınızı bekliyorum ve her cuma bekliyorum veya pazartesi isterseniz pazartesiye çeviririm nasıl isterseniz ama iki şekilde de yarın bildirim istiyorum

Back