- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #20.301
Ekmek makarna pirinç tuketmiyorum gün içerisinde fatsecret adlı uygulamadan kalori takibi yapiyorumekmek makarna pirinç te falan kısıtlama var mı canım? veya kaloritakibi de yapıyor musun?
Ben geçen ay 78 dim bir ayda 6 kilo verdim
Asıl hedefim 60 aylık hedefim 70
Bildirimi görmemişim canım ondanRedGirl canım nerelerdesin bugün yazamamışsın heralde bebiş nasıl??
500 oluyor günlük aldığım kalorizr ada peki günlük kaç kaloriyi aşmıyorsun ne kadar oluyo aldığın kalori onuda yazar mısın?
Kiz sütun kesilir 1000 desen neyse ..500 oluyor günlük aldığım kalori
Yo uyku + şu + bol sebze meyve sürümde hiç sıkıntı yasamadimKiz sütun kesilir 1000 desen neyse ..
Kolay gelsin o zaman. Ben dayanamadım sanırım. 1200 bile zorluyor beniYo uyku + şu + bol sebze meyve sürümde hiç sıkıntı yasamadim
canım emziren için çok az gerçekten az daha yüksek tut istersen bebişinde etkilenmesin500 oluyor günlük aldığım kalori
beni deKolay gelsin o zaman. Ben dayanamadım sanırım. 1200 bile zorluyor beni
Demi normal bir insana bile az. Bir de çok düşük kalori ile kilo verince eski hayata geri döndüğünde arada 3 4 kilo fark oluyor.canım emziren için çok az gerçekten az daha yüksek tut istersen bebişinde etkilenmesin
bu pamelaya bkıyom şimdi nasılmış diyeHatta bu hafta katılabilirsin sana ama aşırı dikkatli bir diyet yapmayacağım. Sadece kilomu koruyup salmayacagim bir de spor eklemeye çalışacağım YouTube da Pamela diye birisi var 5dklik sporları falan var ondan yapacağım yapabildiğim kadar bebek aglamadikca. emzirdiğim için de kilom giderse süper olur.
Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
���
No isimler Boylar baş. k.
3 şbthed.k. güncel 15.10 22.10 29.10 - Aylık Hedef 1 eylemsevcan 1,58 62.5 54 61.2 - - - - 59 2 RedGirl 1.70 57.75 53 59.75 - - - - 57 3 zr ada 1.60 74 60 74 - - - - 70 4 - - - - 5 - - - - - 6 - - - - - - -
canlar tablomuzu güncelledim yarın sabah kilolarınızı bekliyorum ve her cuma bekliyorum veya pazartesi isterseniz pazartesiye çeviririm nasıl isterseniz ama iki şekilde de yarın bildirim istiyorum
evet çok güzelmiş dün indirdim başladım bakalım hayırlısıBenim sabah 58.65 çıktı canım.
Bu arada sana dediğim programı indirdin mi? Kullanabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?