• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esnek Diyet Arkadaşlığı

banada bugün eşim yazmış akşama börek alıp börek yiyelim diye heral benimde bozulacak yaaa tühhhh
neyse bugün bozulsada yarın aynen devam ederim
Tamam o zaman diyeti şöyle değiştirelim.
Kahvaltı
Yumurta
1 yemek kaşığı peynir
4 adet zeytin
Yarım domates / salatalık / maydonoz(kase)
2 dilim ekmek

Öğlen ve Akşam
1 tabak yemek
1 kase yoğurt (ben yoğurt yiyemiycem artık çünkü bebeğe gaz yapıyor gece uyuyamadi çok.)
1 kase yağsız tuzsuz mevsim yeşillikli salata.

Ara öğün
1 kase Meyve ya da 1 avuç kuruyemiş

Sence nasıl? Bu günlük 1500-700 arası bir kaloriyi içeriyor.

Tamam o zaman diyeti şöyle değiştirelim.
Kahvaltı
Yumurta
1 yemek kaşığı peynir
4 adet zeytin
Yarım domates / salatalık / maydonoz(kase)
2 dilim ekmek

Öğlen ve Akşam
1 tabak yemek
1 kase yoğurt (ben yoğurt yiyemiycem artık çünkü bebeğe gaz yapıyor gece uyuyamadi çok.)
1 kase yağsız tuzsuz mevsim yeşillikli salata.

Ara öğün
1 kase Meyve ya da 1 avuç kuruyemiş

Sence nasıl? Bu günlük 1500-700 arası bir kaloriyi içeriyor.
sen emziriyosun olur da bana olmaz canım ben zaten hareketsizim bide 1500-1700 alırsam kesin kilolar gitmezzz

benim 1200-1300 ü geçmemem lazım ama güzelmiş az ekmeklerden falan kısarım olur
Canım o zaman öğlen ya da akşamkilerden birinin yoğurdunu diğerinin salatasını cikartirsin.sabahki ekmeği 1 dilim yaparsın. Ara ogunu de 2 güne bir yaparsan günlük 1200 hatta belki daha düşük almış olursun eğer yemeklerin az yağlı olursa. Ben de evde ayağımda bebek sallamaktan çokta haraket edemiyorum bakma.

Bir de ben fatsecret diye bir program kullanıyorum o kalori hesaplıyor ve günlük protein karb. Yağ oranı veriyor sana dengeli beslenme için. Ayrica kilo hesabı yapınca günlük alman gereken kaloriyi de hesaplıyor sana hatta o kaloriyle hangi ayda istediğin kiloya ulaşacağını da söylüyor :D batağa yararlı yani. Bir de anasayfa herkes diyetle alakalı (bazıları hariç) şeyler paylaşıyor.

Bir de ben fatsecret diye bir program kullanıyorum o kalori hesaplıyor ve günlük protein karb. Yağ oranı veriyor sana dengeli beslenme için. Ayrica kilo hesabı yapınca günlük alman gereken kaloriyi de hesaplıyor sana hatta o kaloriyle hangi ayda istediğin kiloya ulaşacağını da söylüyor :KK70: batağa yararlı yani. Bir de anasayfa herkes diyetle alakalı (bazıları hariç) şeyler paylaşıyor.
Ah canım çok sağol hemen indiricem inş çok teşekkür ederim

bu arada dün eşim çörek almaya gitmişti ya Allahtan dükkan kapalıymış
yiyemedik ben bi güzel patatesimi yedim yine ohhh çok şükür
bu sabahta 60.3ü gördüm yupppiiii :halay: :halay: :halay: :halay:

bunu gördüm gazetede birde buna bakarmısın canım?
RedGirl RedGirl
diyet.jpg

Deniyelim canım. Benim patates diyeti gitti inşallah buna başladığımızda ciddi bir irade gösterebilirim.
Bir de 1 aydır diyetteyim ya sanırım o sikti beni anlamadım. 🤷
olabilir canım azcık ara ver ama abartmadan sonra yeniden devam edelim başlarken bildirirsin canım ben aynen devam gidicem inş hiç aralıksız

olabilir canım azcık ara ver ama abartmadan sonra yeniden devam edelim başlarken bildirirsin canım ben aynen devam gidicem inş hiç aralıksız
Bu hafta kocam izinli ve evde olacakmış. O evdeyken yemeğe çok ihtiyaç duymuyorum. Canım sikilmiyor çünkü hiç 😅 o yüzden yarından itibaren diyete başlayım sana yazdığım liste gibi ama bana çoğu gaz yaptığı için domates salatalik dahil onları yemem, öğle yemeğini de yemeyip sadece yulaf ya da diyet bisküvi ile gecistiririm. Akşam 1 çorba 1 tabak yemek bitti. Yarın seninle beraber kilo bildirimi yaparım sonra bu pazartesi değil sonraki pazartesiye yeniden bildiririm 1 kilo bile gitse kar

Bu hafta kocam izinli ve evde olacakmış. O evdeyken yemeğe çok ihtiyaç duymuyorum. Canım sikilmiyor çünkü hiç 😅 o yüzden yarından itibaren diyete başlayım sana yazdığım liste gibi ama bana çoğu gaz yaptığı için domates salatalik dahil onları yemem, öğle yemeğini de yemeyip sadece yulaf ya da diyet bisküvi ile gecistiririm. Akşam 1 çorba 1 tabak yemek bitti. Yarın seninle beraber kilo bildirimi yaparım sonra bu pazartesi değil sonraki pazartesiye yeniden bildiririm 1 kilo bile gitse kar
Tamamdır canım süperrr
Tabii 1 kilo 1 kilodur
Benimde 3 günlük patates diyetimin sonucu 59.8 le bitti :halay: :halay: :halay:

Çok şükürrr toplamda 1 kilo 400 gram gitti harekette neredeyse hiç yok ona rağmen

Eklentiler

• 20211002_092915.jpg
    20211002_092915.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 22
Back