Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

Benimki de der gibime geliyor ama belkim demez iyi anını yakalamam lazım
Geceyelim sen üzülme ben seni ziyarete gelirim ku

kızlarrrrrrrr işteeee çaylarrr daaa geldiiii

ve bu da bitkiii çayı tercihh eden arkadaşlarımaaaaaaaa

Son düzenleme:
yok o bilmiooo annesiii mustakbel kayınvalidem kayınbabam bilio amaa cnmm öle ii insanlarrr kiii yaa çok seviorum onlarııı
gencecikk hacıyaaa fln gitmişlerrr

Her daim öyle olur inşallah
Benimde babamlar gürcü babaannem babam falan gürcüce konuşurlardı annem kızıyordu üstüne alınıyordu ama biraz da alışkanlık ben öğretirim sana bildiğim kadarıyla

kızzz adetlerinizzz nasıl bakimm de banaaa kayınvalidee falnnnn şimdilikk ii de soradannn gelineeee çok eziyet ediolarmış diye duydum bennn ama maşallah bizimklerrr hiç öle deilll

kızzz adetlerinizzz nasıl bakimm de banaaa kayınvalidee falnnnn şimdilikk ii de soradannn gelineeee çok eziyet ediolarmış diye duydum bennn ama maşallah bizimklerrr hiç öle deilll

Valla kötü olmuyorlar canım ama azıcık geri kafalı olabiliyorlar birde yalancı oluyorlar benim babam çok yalancı ordan biliyorum
Benim babaannem çok iyi bir kadın melek gibidir adetlerini de bilmiyorum pek öyle adetleri yok galiba ya

Valla kestiremiyorum bebikim büyük ihtimalle demez yani burda

sizlerle konuştuğumu biliyor bitr şey demez msn de veriyorum dememesi lazım canım

site bakıma girdi herkes uçmuş yaaa ne güzeldi sohbettttt :84::84:
iyyim canlar sizleri sormali Allah muhabbetinizi arttirsin
amin cnm seni de bekleriz sohbeteeeee

Valla kestiremiyorum bebikim büyük ihtimalle demez yani burda sizlerle konuştuğumu biliyor bitr şey demez msn de veriyorum dememesi lazım canım

iyyim canlar sizleri sormali Allah muhabbetinizi arttirsin

bende geliyim mi gürcü yada laz değilim ama çerkezim kabul ediyimisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…