- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
-
- Konu Sahibi angelgozde
benceee derlerrr yaaa emin de deilimmm amaa :86::86:Evet bebik nişanlın bir şey der miydi internetten tanıştığın biriyle görüşmene?
geceyeliii sende bizdensinnn artıkkk aldıkkk seniii deee bursayaaaaBenimki de der gibime geliyor ama belkim demez iyi anını yakalamam lazım
Geceyelim sen üzülme ben seni ziyarete gelirim ku
herkesss uyudu mu
yok o bilmiooo annesiii mustakbel kayınvalidem kayınbabam bilio amaa cnmm öle ii insanlarrr kiii yaa çok seviorum onlarıııKız hemşom senin ki biliyor mu gürcü dili lamazi gogo
yok o bilmiooo annesiii mustakbel kayınvalidem kayınbabam bilio amaa cnmm öle ii insanlarrr kiii yaa çok seviorum onlarııı
gencecikk hacıyaaa fln gitmişlerrr
kızzz adetlerinizzz nasıl bakimm de banaaa kayınvalidee falnnnn şimdilikk ii de soradannn gelineeee çok eziyet ediolarmış diye duydum bennn ama maşallah bizimklerrr hiç öle deilllHer daim öyle olur inşallah
Benimde babamlar gürcü babaannem babam falan gürcüce konuşurlardı annem kızıyordu üstüne alınıyordu ama biraz da alışkanlık ben öğretirim sana bildiğim kadarıyla
ebrucum hoşgeldin cnmmmm nasılsınnnslm kizlar nbr bende geldim aranizaa
Evet bebik nişanlın bir şey der miydi internetten tanıştığın biriyle görüşmene?
kızzz adetlerinizzz nasıl bakimm de banaaa kayınvalidee falnnnn şimdilikk ii de soradannn gelineeee çok eziyet ediolarmış diye duydum bennn ama maşallah bizimklerrr hiç öle deilll
demez tatlım niye desin ki ben burdan çok güzel dostluklar kurulduğunu gördüm eşin kızarmmı pekı
ebrucum hoşgeldin cnmmmm nasılsınnn
Valla kestiremiyorum bebikim büyük ihtimalle demez yani burda
sizlerle konuştuğumu biliyor bitr şey demez msn de veriyorum dememesi lazım canım
amin cnm seni de bekleriz sohbeteeeeeiyyim canlar sizleri sormali Allah muhabbetinizi arttirsin
Valla kestiremiyorum bebikim büyük ihtimalle demez yani burda sizlerle konuştuğumu biliyor bitr şey demez msn de veriyorum dememesi lazım canım
site bakıma girdi herkes uçmuş yaaa ne güzeldi sohbettttt :84::84:
angelım sende buradasın biz açıkgöz çıkmışız ne kk meraklısımışız he
Valla kestiremiyorum bebikim büyük ihtimalle demez yani burda sizlerle konuştuğumu biliyor bitr şey demez msn de veriyorum dememesi lazım canım
iyyim canlar sizleri sormali Allah muhabbetinizi arttirsin
seviom kk yı tv de de bişiy yokkk aman kk şahaneeeeesite bakıma girdi herkes uçmuş yaaa ne güzeldi sohbettttt :84::84:
angelım sende buradasın biz açıkgöz çıkmışız ne kk meraklısımışız he