- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
-
- Konu Sahibi angelgozde
cnmm 22 yaşındayımmm benYaşın kaç hemşom?
hiç bişiy için geç deildirrr cnmm bundan sorA SIK SIKKK beklerizzz geceyelimmm
teşekkür ederim mutlu oldum bu sözleri duyuncabende keşke daha önce gelseydim dedim şimdi skopcamda burdaymış
kıskanmaaaaa kuşumm bekarsannn seni de buraya gelin edelimmmmutlaka herzaman gelirim canım bende 23 yaşındayım kırklareliliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumburdan bi memleketli bulamadım he kırklarelilerin bu forumdan hiçmi haberi yok yahu baksana siz bursalılar bulmuşsunuz oh ne ala kıskandım heee
al benden de o kadarrr yaaaaBen bütün topiclere zıplamaya başladım artık sıkıntıdan
al benden de o kadarrr yaaaaolsunnn bakkk ne güzelll olduu bölecee hepmizz karşılaştıkkkkk kaynaştıkkk
Bende 22 yaşındayım yavyum
He ya geceyelim sende Bursaya gelin gel altın günü falan yaparız
yok canım nişanlıyım nişan bohçasını vermiş bulunmaktayızzossuunn ben kıskançlıktan içim içimi yerimm :84::84:ahahahah
kızlarrr sakın bir yre kaybolmayın 5 dk sora geliomm pc mi içri görcemmmm masayaaa ayaklarım acıdıııGüzel oldu eve t evde çok sıkılıyorum internette olmasa fıttırırım herhalde
kızım gün akşamdan olsun amaaa ben çalışıommm
ehehe bende bursa da kalıcı deilim cnmm üzülmeee orduya gelin itcem bende
evet ne kadan güzel demiiileee herkes 22 yaşında herhal
kızım gün akşamdan olsun amaaa ben çalışıommm
ehehe bende bursa da kalıcı deilim cnmm üzülmeee orduya gelin itcem bende
[/B]
tamam ozaman kıskanmayı bıraktımskopcam olsun ya ortada bi yerde buluşalım angel senin düğün ne zaman kuu
Bencede ortada bir yerde buluşalım İç Anadolu olsun bare
Yakın olsak keşkem
[/B]
tamam ozaman kıskanmayı bıraktımskopcam olsun ya ortada bi yerde buluşalım angel senin düğün ne zaman kuu
yok laz deil cnm gürcülerrrTamam akşamları yaparık
Anam teee Orduya mı gitcen kız laz uşağı mı senin ki?
Bencede ortada bir yerde buluşalım İç Anadolu olsun bare
Yakın olsak keşkem
evettt yaaaaakeşke yakın olsaydık görüşme imkanımız olsaydı
keşke yakın olsaydık görüşme imkanımız olsaydı