- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
- Konu Sahibi angelgozde
ettik bilem cnmm ujjjjgeldinnnnbende geliyim mi gürcü yada laz değilim ama çerkezim kabul ediyimisinizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ettik bilem cnmm ujjjjgeldinnnnbende geliyim mi gürcü yada laz değilim ama çerkezim kabul ediyimisinizz
hoşbulduk hoşbulduuk nasılsınız efendim
ay sonunda geldım yahuuuuuuu slmmmmmmmmmmmmmmm
seviom kk yı tv de de bişiy yokkk aman kk şahaneeeee
noliy yaa yine gitti kk
iyiyimmmm kuzumcum seni sormalıııııı napıosunn
ujgeldn meralcim napıosunn
gidip gelioo kk evrim geçirioooo yaaaaaanoliy yaa yine gitti kk
iyiyimmmm kuzumcum seni sormalıııııı napıosunn
ujgeldn meralcim napıosunn
uyuma be bari 10 olsun saat daha yeni sohbete başladıkkknapiyim canım uykum geldi uyuyim diyorum yarın sabah erkenden yola çıkıcam memleketime kavuşuyorum sonunda 2 günde olsa
gez annnem gezzzzzz yarasınnn koçumaaaaaaa :92::92:ay basım dondu valla bu yenıleme olaylarından gezıyom gıne topık topıkkkk
uyuma be bari 10 olsun saat daha yeni sohbete başladıkkk
ya shenin makyaj malzemelerini nerde bulabülürüm aceba bronz allık ve ojelerinden istiyorum birde maybeline nin rimelinden pembe olanında gözüm kaldıı
she'nin parfümünü kullandım ben mor olanını seviorumm ojesini hiç kullanmadımmm :26:ya shenin makyaj malzemelerini nerde bulabülürüm aceba bronz allık ve ojelerinden istiyorum birde maybeline nin rimelinden pembe olanında gözüm kaldıı
düzensizzzzzz kızzz seniiiiaz daha durayım o zaman uykumu yeni düzene koyuyorum daha koymaya çalışıyorum aslında =)
gez annnem gezzzzzz yarasınnn koçumaaaaaaa :92::92:
ben çoğu şeyimi aldımmm kalanını aşkımla alcaz bensizzzz beyaz eşyaları alma dediii
anam ceyız topıgne gırdım bırı ceyızını koymus agızım acık kaldı yahuuuuuuu ben evdemı kaldım nee