Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

hiç bişiy için geç deildirrr cnmm bundan sorA SIK SIKKK beklerizzz geceyelimmm :KK16::KK16:

mutlaka herzaman gelirim canım bende 23 yaşındayım kırklareliliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:KK60:burdan bi memleketli bulamadım he kırklarelilerin bu forumdan hiçmi haberi yok yahu:KK1:baksana siz bursalılar bulmuşsunuz oh ne ala kıskandım heee:KK36:

mutlaka herzaman gelirim canım bende 23 yaşındayım kırklareliliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:KK60:burdan bi memleketli bulamadım he kırklarelilerin bu forumdan hiçmi haberi yok yahu:KK1:baksana siz bursalılar bulmuşsunuz oh ne ala kıskandım heee:KK36:
kıskanmaaaaa kuşumm bekarsannn seni de buraya gelin edelimmm :KK60::KK60::KK60:

ya she nin ojelerinden arıyorum bulamadım koskoca kırklarelinde kırklarelinin kozmetik satıcıarı boş şeyler getirmeyin size sesleniyorum kırklareliii.şimdi iki ojeyide kalkıp netten mi sipariş edelim yahu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 22 yaşındayım yavyum
He ya geceyelim sende Bursaya gelin gel altın günü falan yaparız:KK60:

kızım gün akşamdan olsun amaaa ben çalışıommm :KK19::KK19::KK19:

yok canım nişanlıyım nişan bohçasını vermiş bulunmaktayızz:KK60:ossuunn ben kıskançlıktan içim içimi yerimm:KK60::KK60::84::84:ahahahah

ehehe bende bursa da kalıcı deilim cnmm üzülmeee orduya gelin itcem bende:KK62::KK62:

[/B]

tamam ozaman kıskanmayı bıraktım :KK9:skopcam olsun ya ortada bi yerde buluşalım angel senin düğün ne zaman kuu

cnmm askım asker gelsin hemen nişan yapcaz haziranda eylül gibi de düğün
Tamam akşamları yaparık
Anam teee Orduya mı gitcen kız laz uşağı mı senin ki?
yok laz deil cnm gürcülerrr :KK16::KK16: bende aslen samsunluyum ama doğma büyüme bursa

Bencede ortada bir yerde buluşalım İç Anadolu olsun bare:KK60:
Yakın olsak keşkem:KK37:

evet yakın olsak çok güzel olurduuu :KK52::KK52:

keşke yakın olsaydık görüşme imkanımız olsaydı :KK31:
evettt yaaaaa :KK70:

X