- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
-
- Konu Sahibi angelgozde
ben çoğu şeyimi aldımmm kalanını aşkımla alcaz bensizzzz beyaz eşyaları alma dediii
eheheh çeyiz olarak bir bardağım bile yok annem hep kendine alıyo.. sap kaldım iyi sizin var yine
bu ara makyaj malzemelerine acaip sarmış bulunmaktayım allah'ım sen aklımı koru yarabbii:18:gg den bi makyaj paleti aldım benimkine yolamıştım aradı diyo bu cüzdan kadar bişi dedim sakın almamazlık etme he9 liraya buldum dedim oda diyo belli cüzdan kadar ondardır dedi tepemi attırdı benim aam renkleri çok şahane gelince makyaj malzemelerinin swatch larına koyarım bebükler
eheheh çeyiz olarak bir bardağım bile yok annem hep kendine alıyo.. sap kaldım iyi sizin var yine
bu ara makyaj malzemelerine acaip sarmış bulunmaktayım allah'ım sen aklımı koru yarabbii:18:gg den bi makyaj paleti aldım benimkine yolamıştım aradı diyo bu cüzdan kadar bişi dedim sakın almamazlık etme he9 liraya buldum dedim oda diyo belli cüzdan kadar ondardır dedi tepemi attırdı benim aam renkleri çok şahane gelince makyaj malzemelerinin swatch larına koyarım bebükler
anam beyaz esyaya kadar geldınız mı kızz bende hıc bısey yokkkkkkk
ben çalışıom kıızım o yüzden kimseye sormadan alıom istediğimiii sen bakma banaay canım benımde yok yaaa bızım gozde ucmus baksan beyaz esyay kadar ay darısı bızım basımıza:81:
ben çalışıom kıızım o yüzden kimseye sormadan alıom istediğimiii sen bakma bana
kızım fotosunu koyy burayaaaa
ehehehe bnm var cnmmm yaaa çoğu şeyim tmm
aşkım artık almaa para biriktir diooo ailelerimz alsın diooo harcama paranı dio bana düşünceli aşkım bnmmtamam buraya koyarım bebükümbende çeyizimi aldım yahu bi ıvırzıvırlar kaldı çalış almak en iyisi zaten kimse karışmıyor
kendı basıma bı devletım dıyon yanı ay canım annem benı vermıyo ya onun ıcn almıyo kacsam bı bogcem bıle olmıycakyanı o derece
nereye kaçıyon kuu sakın kaçayım demeyesinokuyomusun canım
benim gibi bi esmer hatun olmadan olurmu çok ayıppp
aşkım artık almaa para biriktir diooo ailelerimz alsın diooo harcama paranı dio bana düşünceli aşkım bnmm
hoşbuldummmnan hoşgeldinnnnn incilikommm
cnm bnm mutfak eşyalarına zaafım çokkk napimmm:13:sende bi kısmıyla al tatlım gerisini koy kenara ay babanem gibi konuştumöyle değilmi çok şeyde alma zaten kullanılmıyo evimide öyle kat kat eşya doldurmam hiç sevmediğim ev tipidir kalabalık ev yani eşya kalabalıklığı:78:
nereye kaçıyon kuu sakın kaçayım demeyesinokuyomusun canım