Esmer ve alımlıyım diyorsanız, burada toplanalım..

bu ara makyaj malzemelerine acaip sarmış bulunmaktayım allah'ım sen aklımı koru yarabbii:18:gg den bi makyaj paleti aldım benimkine yolamıştım aradı diyo bu cüzdan kadar bişi dedim sakın almamazlık etme he9 liraya buldum dedim oda diyo belli cüzdan kadar ondardır deditepemi attırdı benim aam renkleri çok şahane gelince makyaj malzemelerinin swatch larına koyarım bebükler

eheheh çeyiz olarak bir bardağım bile yok annem hep kendine alıyo.. sap kaldım iyi sizin var yine

kızım fotosunu koyy burayaaaa

eheheh çeyiz olarak bir bardağım bile yok annem hep kendine alıyo.. sap kaldım iyi sizin var yine

ehehehe bnm var cnmmm yaaa çoğu şeyim tmm

anam beyaz esyaya kadar geldınız mı kızz bende hıc bısey yokkkkkkk

tamam buraya koyarım bebükümbende çeyizimi aldım yahu bi ıvırzıvırlar kaldı çalış almak en iyisi zaten kimse karışmıyor
aşkım artık almaa para biriktir diooo ailelerimz alsın diooo harcama paranı dio bana düşünceli aşkım bnmm

aşkım artık almaa para biriktir diooo ailelerimz alsın diooo harcama paranı dio bana düşünceli aşkım bnmm

sende bi kısmıyla al tatlım gerisini koy kenara ay babanem gibi konuştumöyle değilmi çok şeyde alma zaten kullanılmıyo evimide öyle kat kat eşya doldurmam hiç sevmediğim ev tipidir kalabalık ev yani eşya kalabalıklığı:78:

cnm bnm mutfak eşyalarına zaafım çokkk napimmm:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…