-
- Konu Sahibi angelgozde
Hoşgeldin nere gittin kuzum ya benim panel yok ya konu cevaplama paneline basınca çıkıyor sende de öyle mi?
selaaamm
olumm hemşonun topiği burası yabancı yerrr mii kendi topiğin gibiiii kullan cnmmHoşgeldin bebik
Artık topiclere sığmaz olduk nere gitcemizi şaşırıyok
bu perimiii tanır gibiyim bi yerdennn hoşgeldinnnn cnm bnmmmmslm güzeller nasılsınız bakalım....
cnm işten çıktım eve geldim yemek yedim ancaaa girdim kk yaaaa satt 7de kk bakıma gircek zaten 9a kadar mecburii ayrılık hemşomm
ooooo kimler varmışşşşş gecemizeee bir yel estiii sankiii ama üşütmeyennnnn
hoşgeldin gece yeliiii nasılsınnn
bu perimiii tanır gibiyim bi yerdennn hoşgeldinnnn cnm bnmmmm
sen bakmaaa orda esmer yazdığınaaaa bütünleştik artık herkesle başlığı değiştircem zaten kumralll sarı doluuuu topik cnmmm hoşgeldin sefaalarr getirdinnnnn mutlu oldum seni topiğimde gördüğümeeeiyiyim angelım sen nasılsın bi selam vereyim dedim sohbet etmiye geldim esmer diilim ama baştan diyim onu he
olumm hemşonun topiği burası yabancı yerrr mii kendi topiğin gibiiii kullan cnmm
perilerleee hep iyi anlaşıorumm ben nedenseeeayyy periler basmış burayı...
hb canım benim..
biliorum ama hiç gelmedim oraya cnmmm ben sana yerimi özleden yazarım hemşommmSağol cicim
Sen hangi ilçedensin İznik i biliyor musun?
biliorum ama hiç gelmedim oraya cnmmm ben sana yerimi özleden yazarım hemşommm
perilerleee hep iyi anlaşıorumm ben nedenseee
sen bakmaaa orda esmer yazdığınaaaa bütünleştik artık herkesle başlığı değiştircem zaten kumralll sarı doluuuu topik cnmmm hoşgeldin sefaalarr getirdinnnnn mutlu oldum seni topiğimde gördüğümeee
ayy cnmm ıyamam ben saana teşekkür ederimmm utandım şimdiisende melek olduğundandır canım...
hiç bişiy için geç deildirrr cnmm bundan sorA SIK SIKKK beklerizzz geceyelimmmteşekkür ederim mutlu oldum bu sözleri duyuncabende keşke daha önce gelseydim dedim şimdi skopcamda burdaymış