- 30 Kasım 2017
- 8.871
- 1
- 4.461
- 173
- Konu Sahibi Pembishayaller__
-
Özgüvenli olmalısın. Kendi düşüncelerine değer vermelisin dışarıdaki bir sürü güzel kizlar kimki sen güzel olmayasın ? eksiğin yok şükür ,etten kemiktensin hepimiz gibi. Sağır değilsin topal değilsin. Ailenin fikirleriyle yola çıkamazsın sen anne babadan çıkmış büyümüş bir bireysin. Anne karnından çıktıksan sonra senin kordonun kesildi hikayen başladı sen farklı birisinAslında şöyle açıklayabilirim(bu arada bu konuda profesyonel bir yardım almanın en iyisi olduğunu biliyorum ama ailem bunu mantıklı bulmayacağı için kendim halletmeye çalışıyorum)
Kendimi beğendiğim zamanlar oluyor yalan yok ama dışarı çıkana kadar veya şey düşüncesi sen kimsin senden güzel bir sürü kız var her yerde adım başı hatta kim neden seni güzel bulsun veya sevsin gibi döngü haline dönüşüyor daha sonra
rica ederim mutlu olmana sevindimCooook teşekkür ederimmmmm gerçekten çok mutlu oldum yazdıklarınıza
Gerçekten bilmiyorum yazılanları okuyunca bir şeylerin farkına vardım başta yazarken çok saçma gelmişti ama çok doldugum için yazayım demiştimBunu kabul etmek gerekiyor ben de kendimi güzel buluyorum ama tabii ki benden çok daha güzelleri var. Her zaman bizden daha güzeli daha zekisi daha zengini daha mutlusu olacak. Önemli olan kendinin en iyi hali olmak. Kendinle barışmak. Her şey olabilir birden bacağımız da kesilebilir. Bu dünyanın sonu mu olacak? 22 yaşındasın eminim güzelsindir. Sen birine bakınca o kişinin kusurlarına mı bakıyorsun? Beğenmediğin birine tepeden mi bakıyorsun? Niye kendine kötü gözle bakıyorsun ki?
Sana bir örnek daha vereyimCokkk teşekkür ederim yazınızı ss aldim gerçekten modum düştükce okuyacağım
Kendinizi sevmiyorsanız mutlaka profesyonel yardım alın, ne tipimi ne tenimi ne boyumu hiç dert olarak görmedim, belki böyle ufak tefecik görünmeyi, biraz güneş görünce bile hemen kararmayı sevdiğim içindir.Çok haklısınız gerçektendoğru düşünce kesinlikle bu ama bunu kabullenme kısmı çok sıkıntılı oluyor galiba ben de. teşekkür ederim zahmet edip yazdığınız için gerçekten
Bu açıdan hic bakmamıştımSana bir örnek daha vereyimhayatına biri girip aşık olduğun ilk dönem çok mutlu olduğundan etrafa inanılmaz pozitif enerji saçarsın. Bu dönem erkekler tarafından teklifler ya da girdiği ortamlarda iltifatlar ya da ilgi eğilimi sık rastlanır ve bu durum çoğu kadının başına gelmiştir. Ama ayrılık evresinden sonra etrafında sinek bile dolaşmaz bu da üzgün olduğun için ve eskisi kadar dişil enerji yayamadığın için olduğunu düşünüyorum. Senin durumun bu örnekteki gibi olmasada doğurduğu sonuç aynı aslında. Ben görece çirkin çok kadına rastladım ve o kadar güzel auraları vardı ki. Bu kadında bir şey var güzel desem değil çirkin demeye dilim varmıyor dedirten. Bir şey var ama çözemiyorum dedirten. Ünlülerde de örnekleri var benim için. Bu konum tamda o kişinin kendisini sevmenin yaydığı dişilik enerjisinden kaynaklı aslında. Bu yüzden ten rengiymiş, boyummuş kaşımmış takılma bunlara. Ve sabah bambaşka zihinle uyan
İnsanın kendini beğenmemesi bu yüzden kötü hissetmesi ne demek iyi biliyorum ergenliğimde ben de kendimi sevmiyordum. Ablam var o sarışın renkli gözlü dümdüz saçları vardı çok iyi huyluydu ben kıvırcık kalın kabarık saçlar çiller yanık ten. Biraz da huysuz aksi yaramazdım. Hele çillerimden nefret ederdim yaGerçekten bilmiyorum yazılanları okuyunca bir şeylerin farkına vardım başta yazarken çok saçma gelmişti ama çok doldugum için yazayım demiştim
Düşüncelerim az da olsa değişti çok teşekkür ederim yanıtınız için de haklısınız da her şey olabilir hayatta gerçekten
Sizde bi yerin gönlünü yapayım derken diğer yeri batırmayın. Sarışını, esmeri, kumralı, kızılı herkes çok güzel ve özel.Tatlım sarısının adı esmerin tadı diye boşuna demiş olamazlar dimi? Hiç o tatlı canını sıkma dedikleri gibi azıcık saçınla başınla uğraş üzme kendini valla bende bildiğin kapkarayım esmerin dibiyim yani ama memnunum sonuçta bu bizim elimizde olan bişey değil olanla mutlu olmak lazım kendinle barısık ol ki girdiğin ortamda ışıl ışıl parılda
Bu durumdan hiç hoşlanmıyorum ya biri kısayım mı der hemen uzunlar kötülenir biri şişmanım der hemen etli butlu olmak yüceltilir esmerim mutsuzum der beyaz ten kötülenir. Estetik yaptıranlar şişme bebek olur. Herkesin fiziksel görünüşü farklı. İlla birini kötülemek zorunda değiliz başkasını iyi hissettirmek içinSizde bi yerin gönlünü yapayım derken diğer yeri batırmayın. Sarışını, esmeri, kumralı, kızılı herkes çok güzel ve özel.
Bak Michael Jackson a ne oldu .Merhabalar henüz yaşım o kadar büyük değil ama reşit olmamin üzerinden yıllar geçtiğini söyleyebilirim
Başlıktanda anlaşılacağı üzere esmer olmak ciddi anlamda beni çok üzüyor aynaya bakasim gelmiyor kendimden iğreniyorum sanki ne yapsam kimse beni begenmeyecek gibi geliyor şu zamana kadar bir defa bile sevgilim olmadı mesela bunun sebebnin de bu olduğunu düşünüyorum gerçekten çok moralimi bozuyor aynaya bakmak istemiyorum değiştirilebilecegim bir durum da değil maalesef bunun farkına vardım ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün dışarı çıkmıştım avmdeki kızları görünce kendimi çöp kovası gibi hissettim
Çünkü çocuklen bize söylenen şeyleri gerçek sanıyoruz. Bana da sessiz derlerdi ben uzuun yıllar kendimi sessiz sandım. Üniversite bitti çalışmaya başladım sessizlikle alakam yok resmen. Taa o zaman farkettim yani çok geç. Nasıl etkilenmişsem. Size de öyle olmuş muhtemelen. Bu düşünceler geldiğinizde iç eşinizle konuşun sebebini arayın ona sorular sorun . Bu konuda kitaplar videolar vs de var. Ama şarlatan değil de gerçekten bu alanda eğitip almıs psikologları okuyun dinleyin tabiki. Ve kendinizi sevin. Malesef bizim ülkede en zor şey insanın kendini sevmesi. Çünkü neredeyse hiçkimse varolduğu için kendi olduğu için sevilmemiş ebeveynleri tarafından. Hep bı kafalarındaki çocuk olmaya çabalamışız. Bu da kendimizi sevmememize neden olmuş. Ama bu demek değilki bu böyle gidecek. Kırmalı insan bu zinciri. Kendinize bir defter tutarak başlayın hergün yaptığınız iyi şeyleri yazın. Bugün arkadaşıma yardım ettim bugün banyo yaptım iyi hissettirdi. Bugün beş sayfa kitap okudum güzel bir baslangıç. Kendinizi övün benliğinizi keşfedinKardeşim beyaz tenli ailede esmer tenli olan çok fazla kişi var kuzenlerim vs annem ve babam bir ortama girince bunu söylerlerdi işte en beyaziniz (kardeşimin ismi) gibisinden küçüklükten beri bu yüzden üstün bir şey olduğunu düşünüyorum beyaz tenin aynı şekilde lise zamanlarında da benzer şeyler yaşadım şuan ailem güzelsin vs dese de o güzelliğme olan inancım bir daha kırıldığı için tekrar yerine gelmeyecek veya gelmesi beni çok yoracak bilmiyorum
Teşekkür ederim yanıtınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?