• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESMER OLMAKTAN NEFRET EDİYORUM YARDİM EDİN

Merhabalar henüz yaşım o kadar büyük değil ama reşit olmamin üzerinden yıllar geçtiğini söyleyebilirim
Başlıktanda anlaşılacağı üzere esmer olmak ciddi anlamda beni çok üzüyor aynaya bakasim gelmiyor kendimden iğreniyorum sanki ne yapsam kimse beni begenmeyecek gibi geliyor şu zamana kadar bir defa bile sevgilim olmadı mesela bunun sebebnin de bu olduğunu düşünüyorum gerçekten çok moralimi bozuyor aynaya bakmak istemiyorum değiştirilebilecegim bir durum da değil maalesef bunun farkına vardım ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün dışarı çıkmıştım avmdeki kızları görünce kendimi çöp kovası gibi hissettim
Güzellik ten renginde değildir insanlarin sana hayran olmasi icin auran nin yüksek olması lazım bu da kendini sevmekle baslar❤️ kendini sevmeyeni kimse sevmez ki

Kardeşim beyaz tenli ailede esmer tenli olan çok fazla kişi var kuzenlerim vs annem ve babam bir ortama girince bunu söylerlerdi işte en beyaziniz (kardeşimin ismi) gibisinden küçüklükten beri bu yüzden üstün bir şey olduğunu düşünüyorum beyaz tenin aynı şekilde lise zamanlarında da benzer şeyler yaşadım şuan ailem güzelsin vs dese de o güzelliğme olan inancım bir daha kırıldığı için tekrar yerine gelmeyecek veya gelmesi beni çok yoracak bilmiyorum
Teşekkür ederim yanıtınız için 🙏🏻💗
Ben bugday tenliyim esim kumral üç aylik bebegimiz var esmer doğdu babanesine halalarina çekmiş 🥲 sizin yaşadığınız şeyleri yasamamasi icin en ufak bi eleştiride herkesi al aşağı edebilirim bu beyaz ten sacmaligini kim moda etti ya izliyorum koreli bebeleri ruh gibi geziyorlar hiç hos durmuyor herkes fabrikadan çıkmış unlanmis gibi

Sarışınlar esmer olmak ister esmerler sarışın bu hep böyledir 😄 nasıl bakarsan öyle görürsün kendini sürekli çok çirkinim dersen aynada çirkin birini görürsün tabi kusur aradıktan sonra çok rahat bulunur 😊 sen güzelliğe odaklan yüzü yanan veya doğustan hastalığı olan ne insanlar var her zaman şükür ederim sende öyle yap 🥰

e sen kendini sevmiyorsun ki kim seni neden sevsin?
sen kendini böyle cirkin kelimelerle tanimlarsan seninle konusan insanlara da ayni halin gecer. Dunyalar guzeli de olsan kimse kendisinden nefret eden biriyle saglikli bir iliski yurutemez. Kendine olan bu sagliksiz bakisin duzelmeden hayatin duzelmez. bunu da tek basina yapabilecek gibi durmuyorsun. o yuzden acil olarak psikiyatri destegi almani öneriyorum ucretsiz seyler bulman da mümkün.
yoksa esmerlikle ne alakasi var? cevrende sulalende bak bakalim ne esmerler, ne yamuk agizlilar sevgilileriyle gününü gün ediyor. guzellikle ne alakası var hayatina birinin girmesinin?

Güzellik dediğin geçici. Dünya güzeli bile olsan en baba 20 yıl güzelsin sonra zaten yaşlılık. Çok takma kafaya

Kendini sakın üzme , eminim çok güzelsin. Öncelikle kendine uygun makyaj malzemeleri, takı ve kıyafet seç. Daha sonra kendine güven saçın hangi şekilde daha güzel olur, daha çok yakışır mesela bunları araştır. Bakımlarını yap, istediğin şeylere odaklan. İnsanları da umursama insanlar kıskandığı ya da boş konuşma için de konuşur. Sonra yürüyüşün nasıl mesela dik ve biraz salınarak yürü. Yürürken saçlarını arada savur mesela. Enerjini yükselten deneyimler yap mutlaka. Bu dünyaya bir kere bu bedende geldik, bu bedeni çok sevip varlığımızı yüceltmemiz lazım. Aynanın karşısına geç mesela ben çok güzel bir kadınım, arzunun odağıyım de. Seni öpüyorum bunlar benden sana abla tavsiyesi 😘

Merhabalar henüz yaşım o kadar büyük değil ama reşit olmamin üzerinden yıllar geçtiğini söyleyebilirim
Başlıktanda anlaşılacağı üzere esmer olmak ciddi anlamda beni çok üzüyor aynaya bakasim gelmiyor kendimden iğreniyorum sanki ne yapsam kimse beni begenmeyecek gibi geliyor şu zamana kadar bir defa bile sevgilim olmadı mesela bunun sebebnin de bu olduğunu düşünüyorum gerçekten çok moralimi bozuyor aynaya bakmak istemiyorum değiştirilebilecegim bir durum da değil maalesef bunun farkına vardım ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün dışarı çıkmıştım avmdeki kızları görünce kendimi çöp kovası gibi hissettim
Esmerin tadı baskaaa.

Türkiye esmerleri kötü gören bi ülke değil ki öyle olsa bir sürü esmer kadın ünlü var.Eski zamanda bile sarışınlar yerine Türkan Şoray sultan oldu.Hani suanda da bir sürü esmer kadın oyuncu var öyle kimse esmer sevmese en basitinden oyuncular bile hepsi sarışın mavi gözlü olurdu

Kendinize bakış açınızı değiştirmelisiniz. Esmer çirkin olur diye bir şey yok, insan esmer ve güzel, esmer ve çirkin, sarışın ve güzel, sarışın ve çirkin olabilir. Türkiye’de zaten esmer çoğunlukta, sizin dediğiniz gibi olsa kadınların çoğu sürekli sap dolaşırdı. Hatta ben esmer severim nerde kumral sarı, erkek var bana yürürdü. Eşim de kumral. Ben buğday tenliyim ama saçlar, kaş kirpik , gözlerim simsiyah. Eşim benden önce daha açık ten ve saç severmiş ama bana aşık oldu. Renk menk boş iş kısacası.

Ayy Allah aşkına şu esmerlik kötü biseymis gibi konuşmayın ya.ben beyaz tenli renkli gözlüyüm.kizim doğdu esmer diye her gelen laf soyledi.sanki esmerlik kötü biseymis gibi konuşup durdular.psikolojim bozuldu resmen ne saçma bişey bu ya.

Kardeşim beyaz tenli ailede esmer tenli olan çok fazla kişi var kuzenlerim vs annem ve babam bir ortama girince bunu söylerlerdi işte en beyaziniz (kardeşimin ismi) gibisinden küçüklükten beri bu yüzden üstün bir şey olduğunu düşünüyorum beyaz tenin aynı şekilde lise zamanlarında da benzer şeyler yaşadım şuan ailem güzelsin vs dese de o güzelliğme olan inancım bir daha kırıldığı için tekrar yerine gelmeyecek veya gelmesi beni çok yoracak bilmiyorum
Teşekkür ederim yanıtınız için 🙏🏻💗
Ya bu esmer teni kötü bir şey gibi algılayıp saçma sıfatlarla ( kara kuru vs) insanların moralini bozan algı bir başka ülkede var mı bilmiyorum. Benim saçım siyah tenim beyaz bilmiyorum esmer miyim ama yurtdışında aşırı ilgi görüyorum burda da ilgi görüyorum. Güzel güzeldir esmerlikle sarisinlikla ilgisi yok. Ben kara kuru vs diyen kişilerin de güzel olduğunu görmedim ne tesadufse. Çok eskiden avrupada ve osmanlida beyaz tenli olmak evet avantajdi güzel kadın olmanın bir kuraliydi ama o çağlar geçti gitti. Şimdi öyle bir şey yok hele ki erkekler için. Erkekler guzel olan herkesi beğenir. Esmermis kumralmis pek bakmazlar vallahi. Bunu "dışarı çıkıyorum kim beni beğensin ki" dedin diye söylüyorum. Esmer tenliysen yakışacak çok fazla renk var. Onları araştır. Kim moralini bozduysa artık birileri aklına bunu kazımış ama yanlış bir düşünce.

Back