- 26 Ağustos 2023
- 1.570
- 2.864
- 53
- Konu Sahibi Pembishayaller__
-
Güzellik ten renginde değildir insanlarin sana hayran olmasi icin auran nin yüksek olması lazım bu da kendini sevmekle baslarMerhabalar henüz yaşım o kadar büyük değil ama reşit olmamin üzerinden yıllar geçtiğini söyleyebilirim
Başlıktanda anlaşılacağı üzere esmer olmak ciddi anlamda beni çok üzüyor aynaya bakasim gelmiyor kendimden iğreniyorum sanki ne yapsam kimse beni begenmeyecek gibi geliyor şu zamana kadar bir defa bile sevgilim olmadı mesela bunun sebebnin de bu olduğunu düşünüyorum gerçekten çok moralimi bozuyor aynaya bakmak istemiyorum değiştirilebilecegim bir durum da değil maalesef bunun farkına vardım ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün dışarı çıkmıştım avmdeki kızları görünce kendimi çöp kovası gibi hissettim
Ben bugday tenliyim esim kumral üç aylik bebegimiz var esmer doğdu babanesine halalarina çekmişKardeşim beyaz tenli ailede esmer tenli olan çok fazla kişi var kuzenlerim vs annem ve babam bir ortama girince bunu söylerlerdi işte en beyaziniz (kardeşimin ismi) gibisinden küçüklükten beri bu yüzden üstün bir şey olduğunu düşünüyorum beyaz tenin aynı şekilde lise zamanlarında da benzer şeyler yaşadım şuan ailem güzelsin vs dese de o güzelliğme olan inancım bir daha kırıldığı için tekrar yerine gelmeyecek veya gelmesi beni çok yoracak bilmiyorum
Teşekkür ederim yanıtınız için
Esmerin tadı baskaaa.Merhabalar henüz yaşım o kadar büyük değil ama reşit olmamin üzerinden yıllar geçtiğini söyleyebilirim
Başlıktanda anlaşılacağı üzere esmer olmak ciddi anlamda beni çok üzüyor aynaya bakasim gelmiyor kendimden iğreniyorum sanki ne yapsam kimse beni begenmeyecek gibi geliyor şu zamana kadar bir defa bile sevgilim olmadı mesela bunun sebebnin de bu olduğunu düşünüyorum gerçekten çok moralimi bozuyor aynaya bakmak istemiyorum değiştirilebilecegim bir durum da değil maalesef bunun farkına vardım ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün dışarı çıkmıştım avmdeki kızları görünce kendimi çöp kovası gibi hissettim
Ya bu esmer teni kötü bir şey gibi algılayıp saçma sıfatlarla ( kara kuru vs) insanların moralini bozan algı bir başka ülkede var mı bilmiyorum. Benim saçım siyah tenim beyaz bilmiyorum esmer miyim ama yurtdışında aşırı ilgi görüyorum burda da ilgi görüyorum. Güzel güzeldir esmerlikle sarisinlikla ilgisi yok. Ben kara kuru vs diyen kişilerin de güzel olduğunu görmedim ne tesadufse. Çok eskiden avrupada ve osmanlida beyaz tenli olmak evet avantajdi güzel kadın olmanın bir kuraliydi ama o çağlar geçti gitti. Şimdi öyle bir şey yok hele ki erkekler için. Erkekler guzel olan herkesi beğenir. Esmermis kumralmis pek bakmazlar vallahi. Bunu "dışarı çıkıyorum kim beni beğensin ki" dedin diye söylüyorum. Esmer tenliysen yakışacak çok fazla renk var. Onları araştır. Kim moralini bozduysa artık birileri aklına bunu kazımış ama yanlış bir düşünce.Kardeşim beyaz tenli ailede esmer tenli olan çok fazla kişi var kuzenlerim vs annem ve babam bir ortama girince bunu söylerlerdi işte en beyaziniz (kardeşimin ismi) gibisinden küçüklükten beri bu yüzden üstün bir şey olduğunu düşünüyorum beyaz tenin aynı şekilde lise zamanlarında da benzer şeyler yaşadım şuan ailem güzelsin vs dese de o güzelliğme olan inancım bir daha kırıldığı için tekrar yerine gelmeyecek veya gelmesi beni çok yoracak bilmiyorum
Teşekkür ederim yanıtınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?