- 18 Ağustos 2009
- 5.062
- 3.704
- 698
- Konu Sahibi Pembishayaller__
-
Çok teşekkür ederim mutlaka bakacağımBir de her ten rengine, her yüz şekline yakışan farklı makyajlar var. Ben kendi ten rengime ve yüz şeklime benzeyen kişileri takip ediyorum, makyajımı onların yaptığı gibi yapıyorum. En basitinden Pinterestte bile kendi ten rengine uygun makyajları, giyim renklerini ararsan önüne bir dünya sonuç çıkar. Kendine yakışan parçaları, makyaj renklerini bulman gerekir.
Ya umarım benim ki de geçer ergenliği atlatali baya oluyor amaBen de esmerim ergenken bir sorundu sonra gecti. İnsanlari birrrraaak ne istiyorsan onu yap.
Bence başka bir sebep var yani esmer olmakla bir ilgisi yok bence psikoloğa da danışıp rahatlayabilirsin orda veya kendinde değişik dokunuşlar yapabilirsin saç rengin kesimin felan kaş şeklin makyaj tarzın sana yakışan renkler özgüvenini yükseltmelisin. Sen esmerlikten yana yakınıyosun bende mesela kilomdan dolayı pek kendimi sevemiyorum zaman zaman insanlar böyle dönemlerden geçebiliyor fakat esmer olmak kötü değil inan bana insanlar solaryuma giriyor esmer olmak için hatta vucut makyajı yapıyo millet beyaz peynir gibi soluk oluyoruz çünkü:)Teşekkür ederim yanıtınız için inanın söylediğiniz o maske tarzı şeylerin hepsini denedim ama pek işe yaramadılar (yani ben de yaramadı sonuç alanları görmüştüm) umarım dediğiniz gibi bir gün kendimi sevmeyi başarırım
Ben de esmerim ergenken bir sorundu sonra gecti. İnsanlari birrrraaak ne istiyorsan onu yap.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim umuyorum ki bir zaman geçer ve kendimi beğenmeye başlarım eminim ki siz de çok guzelsinizdirAh be güzeliiim. Yılllaarca solaryumdan çıkmadım. Evet 2000ler modası tabii ki etkiliydi. Ama esmer tene aşığım, malesef pamuk gibiyim. Yıllardır güneşten artık buğday tenliyim zararlı diye azalttım kışın girmiyorum. Güneş gördm mü kaçırmam ama hemen açılıyorum diye çok üzülürüm. Bilmem anlatabildim miiii? Boşuna üzülüyorsun:)
Ben kumralım ama yüzüme kahverengi dışında saç rengi oturmuyor mesela. Çoğu kumral kadın çeşit çeşit saç rengi kullanabiliyorken. Ama ben böyle mutluyum bu yakışıyor böyle olsun. Kıyasa girersem hep aynı renkte takılıyorum diye bütün modum düşer. Yakışmayanlarla değil yakışan şeylerle ilgilen. Kendini en beğendiğin halde ol. Kimseye bu yakıştı mı diye fikrini almaya ihtiyacın yok. Sen nasıl beğeniyorsan onu giy onu sür sürüştür. Bu konuda kıyasa girmeden kendi içinde egoist ol diyebilirim. Egoist olmak her zaman kötü birşey değildir. Kendine güvenini arttırır. Ve çoğu zaman gereklidir.Teşekkür ederim yanıtınız içindediklerinizde haklısınız uygulamayı deniyorum ama pek beceremiyorum galiba ama gelen yorumlardan sonra cidden az da olsa düşüncelerim değişti
Aslında şöyle açıklayabilirim(bu arada bu konuda profesyonel bir yardım almanın en iyisi olduğunu biliyorum ama ailem bunu mantıklı bulmayacağı için kendim halletmeye çalışıyorum)Bence başka bir sebep var yani esmer olmakla bir ilgisi yok bence psikoloğa da danışıp rahatlayabilirsin orda veya kendinde değişik dokunuşlar yapabilirsin saç rengin kesimin felan kaş şeklin makyaj tarzın sana yakışan renkler özgüvenini yükseltmelisin. Sen esmerlikten yana yakınıyosun bende mesela kilomdan dolayı pek kendimi sevemiyorum zaman zaman insanlar böyle dönemlerden geçebiliyor fakat esmer olmak kötü değil inan bana insanlar solaryuma giriyor esmer olmak için hatta vucut makyajı yapıyo millet beyaz peynir gibi soluk oluyoruz çünkü:)
Yaa canım benim, bi kere çok samimisin iletişimin güzelYanıtınız için çok teşekkür ederim umuyorum ki bir zaman geçer ve kendimi beğenmeye başlarım eminim ki siz de çok guzelsinizdir
Cokkk teşekkür ederim yazınızı ss aldim gerçekten modum düştükce okuyacağımBen kumralım ama yüzüme kahverengi dışında saç rengi oturmuyor mesela. Çoğu kumral kadın çeşit çeşit saç rengi kullanabiliyorken. Ama ben böyle mutluyum bu yakışıyor böyle olsun. Kıyasa girersem hep aynı renkte takılıyorum diye bütün modum düşer. Yakışmayanlarla değil yakışan şeylerle ilgilen. Kendini en beğendiğin halde ol. Kimseye bu yakıştı mı diye fikrini almaya ihtiyacın yok. Sen nasıl beğeniyorsan onu giy onu sür sürüştür. Bu konuda kıyasa girmeden kendi içinde egoist ol diyebilirim. Egoist olmak her zaman kötü birşey değildir. Kendine güvenini arttırır. Ve çoğu zaman gereklidir.
Başkalarının ne dediğini önemsemeyin, herkes şahsına münhasır doğar, siz esmer doğarak lanetlenmiş değilsiniz, ten renginiz göz renginiz veya görünüşünüz bir kusur değil kendinizi olduğunuz gibi sevin, el alem herkese bir kusur bulur, kısa boyluya bodur uzuna deve derler, esmere kapkara beyaza çiğ derler, sarışına afedersiniz aptal derler, kimse bir türlü memnun olmaz hep bir kulp bulurlar, burunlarını sokmaması gereken her yere burnunu sokan, aynada kendilerine bakmadan herkese car car konuşan bir grup densize el alem denir, takmayın.Yaaa yanitiniza çok güldüm çok teşekkür ederim hdhdjdhsjdj evliliğiniz hep mutlu olur umarım
Cidden modum yükseldi buraya yazmadan önce çok kötüydüm
Ayyy çok teşekkür ederimmmm mutlaka deneyeceğim yazdıklarınızı kişisel bakımıma gerçekten çok önem veriyorum zaten çok küçük yaştan beri ama o tarz ürünleri arastirmamistim bakacağımYaa canım benim, bi kere çok samimisin iletişimin güzelGüzellik öyle bi kavram ki herkesin beğendiği şey bambaşka.. artık aynı burunlardan ördek dudaklardan öh geldi gerçekten. Bazen öyle birini görüyosun ki ay allah ne güzel kadın dıyorum bı bakış bı karızmatık duruş hava tavır. Güzellik bence ruhtadır auradır birazda yerınde özgüvendir. Taşımaktır. Kendine güven kendine doğru şeyleri yakıştır bul, mutlaka cilt bakımı yap devamlı kendini keşfet ve sev. Olduğun gibi kabul et edince rahatlarsın:) yüzün rengini açan, daha parlak daha fresh gösteren tonla kozmetik ürünü var. Dene belki seversin. C vitamını de cilde aşırı ıyı gelıyor.
Çok haklısınız gerçektenBaşkalarının ne dediğini önemsemeyin, herkes şahsına münhasır doğar, siz esmer doğarak lanetlenmiş değilsiniz, ten renginiz göz renginiz veya görünüşünüz bir kusur değil kendinizi olduğunuz gibi sevin, el alem herkese bir kusur bulur, kısa boyluya bodur uzuna deve derler, esmere kapkara beyaza çiğ derler, sarışına afedersiniz aptal derler, kimse bir türlü memnun olmaz hep bir kulp bulurlar, burunlarını sokmaması gereken her yere burnunu sokan, aynada kendilerine bakmadan herkese car car konuşan bir grup densize el alem denir, takmayın.
Özellikle kore cilt ürünleri:) cilt beyazlatma üzerine renk açma bunlar çok var rica ederiiimAyyy çok teşekkür ederimmmm mutlaka deneyeceğim yazdıklarınızı kişisel bakımıma gerçekten çok önem veriyorum zaten çok küçük yaştan beri ama o tarz ürünleri arastirmamistim bakacağım
Çocukken anne babanızdan ya da çevrenizden bu konuda olumsuz eleştiri duydunuz muhtemelen.Merhabalar henüz yaşım o kadar büyük değil ama reşit olmamin üzerinden yıllar geçtiğini söyleyebilirim
Başlıktanda anlaşılacağı üzere esmer olmak ciddi anlamda beni çok üzüyor aynaya bakasim gelmiyor kendimden iğreniyorum sanki ne yapsam kimse beni begenmeyecek gibi geliyor şu zamana kadar bir defa bile sevgilim olmadı mesela bunun sebebnin de bu olduğunu düşünüyorum gerçekten çok moralimi bozuyor aynaya bakmak istemiyorum değiştirilebilecegim bir durum da değil maalesef bunun farkına vardım ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün dışarı çıkmıştım avmdeki kızları görünce kendimi çöp kovası gibi hissettim
Özgüvenli olmalısın. Kendi düşüncelerine değer vermelisin dışarıdaki bir sürü güzel kizlar kimki sen güzel olmayasın ? eksiğin yok şükür ,etten kemiktensin hepimiz gibi. Sağır değilsin topal değilsin. Ailenin fikirleriyle yola çıkamazsın sen anne babadan çıkmış büyümüş bir bireysin. Anne karnından çıktıksan sonra senin kordonun kesildi hikayen başladı sen farklı birisinAslında şöyle açıklayabilirim(bu arada bu konuda profesyonel bir yardım almanın en iyisi olduğunu biliyorum ama ailem bunu mantıklı bulmayacağı için kendim halletmeye çalışıyorum)
Kendimi beğendiğim zamanlar oluyor yalan yok ama dışarı çıkana kadar veya şey düşüncesi sen kimsin senden güzel bir sürü kız var her yerde adım başı hatta kim neden seni güzel bulsun veya sevsin gibi döngü haline dönüşüyor daha sonra
Kardeşim beyaz tenli ailede esmer tenli olan çok fazla kişi var kuzenlerim vs annem ve babam bir ortama girince bunu söylerlerdi işte en beyaziniz (kardeşimin ismi) gibisinden küçüklükten beri bu yüzden üstün bir şey olduğunu düşünüyorum beyaz tenin aynı şekilde lise zamanlarında da benzer şeyler yaşadım şuan ailem güzelsin vs dese de o güzelliğme olan inancım bir daha kırıldığı için tekrar yerine gelmeyecek veya gelmesi beni çok yoracak bilmiyorumÇocukken anne babanızdan ya da çevrenizden bu konuda olumsuz eleştiri duydunuz muhtemelen.
Bunu kabul etmek gerekiyor ben de kendimi güzel buluyorum ama tabii ki benden çok daha güzelleri var. Her zaman bizden daha güzeli daha zekisi daha zengini daha mutlusu olacak. Önemli olan kendinin en iyi hali olmak. Kendinle barışmak. Her şey olabilir birden bacağımız da kesilebilir. Bu dünyanın sonu mu olacak? 22 yaşındasın eminim güzelsindir. Sen birine bakınca o kişinin kusurlarına mı bakıyorsun? Beğenmediğin birine tepeden mi bakıyorsun? Niye kendine kötü gözle bakıyorsun ki?Aslında şöyle açıklayabilirim(bu arada bu konuda profesyonel bir yardım almanın en iyisi olduğunu biliyorum ama ailem bunu mantıklı bulmayacağı için kendim halletmeye çalışıyorum)
Kendimi beğendiğim zamanlar oluyor yalan yok ama dışarı çıkana kadar veya şey düşüncesi sen kimsin senden güzel bir sürü kız var her yerde adım başı hatta kim neden seni güzel bulsun veya sevsin gibi döngü haline dönüşüyor daha sonra
Cooook teşekkür ederimmmmm gerçekten çok mutlu oldum yazdıklarınızaÖzgüvenli olmalısın. Kendi düşüncelerine değer vermelisin dışarıdaki bir sürü güzel kizlar kimki sen güzel olmayasın ? eksiğin yok şükür ,etten kemiktensin hepimiz gibi. Sağır değilsin topal değilsin. Ailenin fikirleriyle yola çıkamazsın sen anne babadan çıkmış büyümüş bir bireysin. Anne karnından çıktıksan sonra senin kordonun kesildi hikayen başladı sen farklı birisinbunu kabullenmelisin sonra da ailen bunu kabullenmeli. Kesinlikle destek alarak kabuğunu kırmalısın ve yapacaksında inanıyorum ben kendini bulacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?