Saç Rengi ve Saç Boyama Esmer Mi?? Sarişin Mi??

tüy sarartıcısıyla kaşlarınızı açmaya denerseniz eğer kaşlarınız çok koyu ise
turunculaştırabilir bunun yerine kaş boyaları var tıpkı saçların boyandığı gibi kaşlara ve kirpiklere özel boyalar bunları deneyin

ya ben artık tüy sarartıcıyla acmıyorum benm kaşlarım cok koyu renk zaten mahvetti kaşlarımı gidiyorum 2 YTL kuaföre boyatıyrm fıstık gibi =)))))

evet o filmini biliyorum çokta severim :dance: küllü kumral işte arkadaşım ama kendi saç rengi sultana daha çok yakışıyor

Bir kere esmerlerin teni de esmer olur. Sarışın esmer bana biraz "sarışın mavi gözlü zenci japon"u anımsatıyor. Koyu tenliysen en açığı bal köpüğü olmalı. Tabi yüz faktörleri de var. Mesela Pınar Altuğ hafiften esmer ve ona sarı yakışıyor. Önce yakışanı giymek lazım. Sarı tenlilere sarı saç pek gitmiyor. Beyaz tenlilere sarı daha çok yakışır.

benim tenimde esmer ama kapkara da değilim kaşlarımın rengini de acınca güzel durdu mavi lenste takıyorum arada böle düşününce esmer sarı saclı mavi gözlü kötü gibi geliyo insanı ama cok hoş duruyo bence yani =) foto yükleyebilsem koycam fotomu da malesef bilmiyorum

bnmde kaşlarım siyah.sarartıcı ile açıyorum en azından o sert ifade gidiyor...kaş rengi açılınca gözler ön plana çıkıyor

BENCE canin ne istiyorsa o rengi yap erkek arkadasininda senin kararina saygi gostermelisi ama yakisan neyse onu yap icinde ki sesi de unutma :)))

aa tam tersine ben de esmerlere sarı saçı yakıştırırım,beyaz tende sarı soluk görünüyo çünkü..karamel tonları da olur bnce kızıl hariç herşey olur gibi geliyo:1rolleyes:

arkadaslar merhaba ben yeniyim:) burası cok güsel :) benm sizden bi ricam olacaktı ben hafif esmer tenliyim yani bazıları bugday diyo ama esmerim saclarım siyah gözlerim ve kaslarımda öyle siyahtan cok sıkıldım ve böyle yumusak bi sac rengi istiyorum herkes koyu daha cok yakısır gözlerin ön palan cıkar diyo ama benim canım sıkıldı eva longorianın bi sac rengini buldum harika bişi kendim boyamak istiyorum cunku kac kuafor dolastım 3 kerede saclarımı byattım hepsi cok kotu oldu hatta simdi kendi sacımın gelmesini bekliyorum.. ben kızılı kendime hiç yakıstırmıyorum esmerelere pek gitmiyo ben kızıl istemedikce kuaförler anladm senn ne istedigni diyolar ama bi bakıyorum kızılkahve saclarım evanın fotosunun oldugu linki buraya koyuyorum acaba hangi renk net olarak söyleyebilir misiniz kahve mi karamel mi iki renk mi karıstırmıslar çözemedim:) bana yardımcı olursanız cok sevinirim walla:) şimdiden tşk

http://img168.imagevenue.com/img.php?image=02934_CFF_Eva_Longoria_41_122_361lo.jpg

esmersen kızıl daha çok yakışır ablamda esmer saçlarına sarı balyaj attırdı ve çirkin oldu. şimdi kızıl balyaj attı ve çok yakıştı. herkes güzel olduğunu söylüyor buna bende dahil.

esmerim ama öle kopkouyu degil sarımsı fondotenli gibi bu kızıl bende çingene gibi durdu kızılı asla düşünmem böyle linkteki fotodakinin sacı gibi ısıltılı yumusak ve canlı bi kahve arıyorum ama hangi renk oldugunu bulamadım

cnm bu açık kahve yani çok canlı bir kahve değil ya da koyu kumral yani kızıllık yok evet bence de iyi bir seçim yani çok genel olarak 5 numara ile tabir edilen açık kahverengi bu bence tabi emin değilima.s.

erkekler kız arkadaşlarını kıskandıkları için değişme yapma etme derler git güvendiğin bi kuaföre anlat fikrini yapsın kurtul bende esmerim gittim sarı balyajlar karamel geçişler yaptırdım fondotenimi bi ton açık yaptırdım ve kaşlarımı da açtırdım kimse esmerdin sen demedi herkez wawwwww harika dedi olay kalıplarda değil yakıştırmakta hakkını vermekte cnm erkek arkadaşım daha çok kıskanıo şimdi ama şikayetçi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…