- Konu Sahibi dark princess
-
ben esmerim ama esmerlikten cok sıkıldığım icin birazda sarışın olmak istiyorum ama erkek arkadaşım esmer kalmamı söylüyor sizce esmer mi kalıım yoksa sarışın olıım mı?? erkek arkadaşım sarışın daha cok dikkat cekiceğimi düşündüğü icin sarı istemiyor diye düşünüyorum.esmer tene acık karamel saç yakışmaz mı ???fisfisfis
bence karamelin üzerine röfle ya da balyaj yaptır.örneketek dinçözhem çok havalı duruyor,hemde çok parlak.Demet akalının saçı gibi basit bir saç olmasın sakın canım.insanlar değişiklik isterler tabi haklısın.denemelisin...ama yaşını daha büyük gösterebilir bunuda hesaba katmalısın.yinede ben dene derim.çok iyi bir kuaför bulmalısın,buda çoook önemli bir faktör.
ya benim de size bi sorum olacak ben esmerim fakat saçlarıma kızıl balyaj attırmayı düşünüorum sizce nasıl olur sarı çok çirkin olur die düşünüorum yardımcı olursanız sevinirima.s.
ben beyaz tenliyim...ama buna rağmen kumral saçı kendime yakıştıramadım..
çünkü göz rengim bal rengiyle kahverengi arası birşey
yani açık renk saçlara göre biraz koyu düşen bir renk
saçımı siyaha boyadım kendimi daha iyi hissettim...doğal rengim de siyahtı zaten..
hem koyu renk saçla tenimi beyazlığı daha vurgulandı...açık renk soldurmuştu beni..ozona batmış çıkmış gibi göstermişti
saç rengini değiştirmek isteyen arkadaşlar için belki bir fikir olabilir diye yazdım
bence özünüz neyse ondan çok uzağa gitmeyin hem sürekli rötüş ister uğraştırır hem de yakışmaz
sadece ten rengine bakarak karar vermeyin..göz rengi de çok önemli...baya beyaz olmama rağmen kumral bile olmadı..düşünün yani
Ya ben de saçımdan artık çoook sıkıldım.:çok üzgünüm:
Benim de tenim koyu ve saçlarım simsiyah. Gözlerimse çok açık bir ela.
Böyle oluncada gözlerim çok parlıyo.
Kuaförlere soruyorum, zaten senin saçına açık olmaz deyip renklerin en koyu tonlarını tavsiye ediyorlar.Çok üzgünüm çoook
Yani bende tutup ta sarı saç istemiyorum ki zaten. biraz tenimi açsın birazda gözlerimi daha güzel göstersin yeter.:sm_confused:
Hayır kız zenci Beyonce bile saçını çiğ sarı yapıyo.Benim tenimde öyle çok fazla koyu değil ama saçlarımı herkes siyaha boyadım sanıyor. Kara kız olmak istemiyorum artık ya yok mu bunun bir yolu?benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?