Esmalar ile hayatında değişim yaşayan var mı?

Dileklerinizde süratle oluyor değilmi?Hatta dilinize düşmeden kalbinizden geçirdiğiniz dilekleriniz.
40 gün yada 6 ay ard arda ya vedud 400 ya cemil 166 ya musavvir okuyacaksınız.Kimisinde 40 gün, kimisinde de 6 ay,kimisinde de daha fazla sürede etki eder.Onu siz kendinizde tecrübe edeceksiniz.
Sizin vazgeçemediğiniz , mucizeler yaşatan her daim vird edindiğiniz esmalar neler acaba

Sizin vazgeçemediğiniz , mucizeler yaşatan her daim vird edindiğiniz esmalar neler acaba
Ben değişim yaşadığım tüm esmaları yazdım buraya.Ya Cami Ya Vedud okuduğunuzda 1000 defa hergün,bütün küs olduğunuz kişiler gelir,arar sorar sizi.Dilekler konusunda çok etkilidir.Ben bunu deneyimledim.Ve huvel kaviyyul azız 399 kere okudum.Bende güçlü olma,kuvvetli olma gibi etki olmadı ama,herşey istediğim gibi oldu.Ya Musavvir okuduğumda zayıflamadım,ama tenin çok güzel olmuş bakımmı yaptırdın diye sordular.Ya Nur esması,işte güzellikte ve göz bozukluğunda harika.Gözünüzde miyop,astigmat yada herne varsa,ben mesala geceleri az görürdüm,miyoptum.Sonra tüm göz rahatsızlıklarımı düzeltti.Gözlerimde alerjide vardı,hertürlü kozmetiğe,fakat düzeltti.Ya Samed 4 kg verdim.Fakat bırakıp tekrar okumaya başlayınca çok geç etki ediyor.

Ya Fettah hayatımı kolaylaştıracak kapılar açtı.Ya hayyu ya kayyum kanser ve bütün hastalıkları iyileştirecek tecellisi vardır.Ya kayyum kötü hücrenin yerini bulur,ya hayy iyileştirir.Ya hayy esmasından hiç kopamadım ve hep çok enerji verdi.Ya hayy ya kayyumu beraber yüksek sayıda 780 gibi okuduğumda,bana kötülük yapmaya çalışan arkamdan konuşanlar birbirine düştü.Hiçbirşey yapmadım,arkalarından tek bir cümle bile konuşmadım,sadece tanışır tanışmaz bu insan kötü der gibi içinize bir his doğarya banada öyle olduğu zaman hemen mesafe koyarım,hatta hiç konuşmamaya çalışırım.Bu seferde sana düşman oluyorlar gibi,bu kendini ne zannediyor diye arkanızdan konuşmaya başlıyorlar.Ya Hayyu Ya Kayyum 780 kere hergün okumaya başlıyorum herkese gerçek yüzlerini gösterip birbirlerine düşüyorlar.Ben ise uzakta durduğum için ve hiçbir olaya karışmadığım ve dedikoduda yapmadığım için diğer komşulardan alkışı alıyorum.Komşularıyla sıkıntısı olanlara ya hayyu ya kayyumu 780 kere hergün okumalarını tavsiye ederim.

Ya Ganiyy istediğin kadar oku.Kalbinden ne kadar okumak geçiyorsa.Yıllar önce unuttuğum dileklerim oldu.Ev ve çocuk sahibi oldum.Arkasındanda eşim kendisine çok güzel bir araba aldı,en sevdiğim renkten.Ya Rahman Ya Rahim esmalarını az okudum kısa bir süre bıraktım.Fakat bence sırlı esmalar.Rüyalarım çok değişti.Sanki kalp gözünü açıyor gibi.Ya Muhsi esması ile zekam çok açıldı,unutkanlığım bitti ve çevrwm tarafından çok sevilen ve sayılan bir insan oldum.Bence 40 gün değilde 6 ay okumalıydım.Ya Cami ya vedud sevgi için okunur denilirya hep.Ben ne zaman okusam maddi olarak para geldi bana.Bir tanıdığıma verdim,hiç aklına gelmeyen yerden çok yüksek maaşlı bir iş teklifi aldı.Inanamadı.Hatta bu iş yerinde çalışmaya başladı ve bir kanalla röportaj bile yaptı yeni işi ile ilgili.Ya Selam esmasını hastalıklarda çok büyük mucizelerini gördüm.

Sizde okuyun sizde yaşayın tecellilerini.Bizde sizin yazdıklarınızı okuyalım.Esmalar hakkında herşey adında bir topik var.Orada da yazdım deneyimlerimi.Okuyabilirsiniz.Her esma herkesde aynı etkiyi göstermez.Herkesin fıtratına göre onun için ne hayırlı ise ona göre etki gösterir.Esmaları ben sadece Allah Rızası için okuyorum.O zaman ormanda sadece bir ağaca bakmak yerine tüm ağaçları görme hakkında bir özelliğe sahip oluyorum.Sen oku Allah rızası için Allah senin için en doğrusunu versin size.
(Bakara-216)'' Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.''

MerhabaEbced değerleriyle cekiyorsunuz değil mi?

MerhabaEbced değerleriyle cekiyorsunuz değil mi?
Ben ya cami ya vedud'u 1000 kere çektim.Ya Ganiyy 500,bazen 1060 bazen 400 kere.Bazen çok yoğun oluyorum çünkü.Ya Muhsi 148 kere çektim.Ya Rahman Ya Rahim beraber ebcedlerinin toplamı kadar çektim.Önemli olan devamlı okumak.Çok sayıda okursanız bir esmayı zamanla yorulup çekmek istemeyebilirsiniz.Az sayıda ve devamlı.Onu siz belirleyeceksiniz.Yani sayısını.Ben 1000 kere okurum Ya Fettahı yorulmam ve faydasını görürüm.Kimisi de 100 kere ya Fettah ya Rezzak şeklinde okur faydasını görür.Siz okumaya başlayın.Sonrasını zaten Allahu Teala kalbinize ilham ettirir.Çünkü bu bir okuma,yakarış,zikir.Rabbim diyor ki siz beni anın ki bende sizi anayım.Zaten zamanla size iyi gelecek yada size uygun esmayı rüyanızda görürsünüz.Uykunuzdan uyanmaya yakın biri,bir esmayı seslenir.Uyandığınızda o esma dilinize dolanır.Önce ebcediyle okursanız.Sonra günlük yaşantınıza ve meşgulüyetinize göre sayısını siz belirlersiniz.

İş için hangi esmayı tavsiye ettiniz arkadaşınıza?

Arkadaşınız Ya cami esmasını tek olarakmı zikr etdi?

Ya Cami Ya Vedud kaç adet okumanız gerekli?

Bunu bende duymuştum ve öyle olduğunu da hissediyorum. Mesela ya Ğaffar ismini okuyorum 1281 tane 80 güne yakın. Hayatımda hem beni mutlu eden hemde zorlayan gelişmeler oluyor. Örneğin iş buldum iyi gibiydi olmadı, şimdi başka bir işte çalışıyorum ve bu işi yapmak nefsime zor geliyor. Öbür taraftan içimden diyorumki bu iş neden benim için bu kadar zor ve isteksizim, burada benim çözmem gereken bir şey olmalı. Öbür taraftan bugün başka bir iş için görüşme yaptım, olmasını istedim ama dönmediler bana. Hani Kuran da yazıyor ya bize güzel gelen bazı şeyler bizim için kötü, kötü görünen şeylerde bizim için iyi olabilir, siz bilmezsiniz ben bilirim " diye içimden diyorum belkide sevmediğim işi yapmak benim için daha iyi. Beynim sulandı. Bunda da bir hayır vardır.

Eşimle aramdaki huzursuzluk için Esma tavsiyesi olan var mı acaba
Ya Muksit okumanızı tavsiye ederim cok etkilidir eşler arasını düzeltmede. Bosanmayı düşünen bir arkadaşım için okumustum. Bir haftalık okumadan sonra barısmıs bosanmaktan vazgecmişti arkadasım. Baskası tarafından okunmasıda etkili olmus olabilir.

Merhaba, özel degilse Ya Gaffar esmasını ne için okuyorsunuz? Günahların affı içinse Ya Gafurur Rahim seklinde okumanızı tavsiye ederim ben. Hem gunahların affı için hemde olumlu gelişmeler bereket anlamında fayda gorursunuz.

Merhabalar herkese.Mesaj kutum bayağı dolmuş.Herkese cevap vermek zor olduğu için buradan cevap vereyim.
Eğer bir zikri yada zikirleri 3 ay okumuş ve sonuç alamamışsanız diğer zikirlere geçin.
Bendeki sonuç başka olur,sizdeki sonuç olur.
Herkesin kendine ait esması vardır ve her 3 ayda bir okuduğunuz esmaları değiştirirseniz zamanla kendi esmanızı bulursunuz.Allahu teala bizi yaratırken ruhundan üfledi.Herşeyin sırrı yani kainatın sırrı içinde.Dışarda aramayacaksın içinde arayacaksın.

Mesela örnek vereyim ben,Ya Kerim esmasını 3 ay okuduktan sonra 6.aya doğru etkilerini yaşamaya başladım desem.Fakat Ya Gani esmasını 40 gün okuduktan sonra 2 dileğimde oldu ve hayatım değişti hemde komple.Çoğu kişi Ya Fettah esmasını okuduktan sonra hayatının değiştiğini yazmış ama ben sinirli ve agresif oldum bu esmada.Bazı esmalar içimizde daha yoğun bazı esmaların yoğunluğu daha az gibi.Çakralarımız kapalı değil,fakat nefsimizden dolayı yaşadığımız kaygı ve korku yüzünden tıkanıyorlar.
Nur esması çakra açmada birebirdir,fakat ağır bir esmadır,Celali'ye yakındır.Gergin ve sinirli olabilirsiniz.Allahu Teala önce sıkar,imtihan eder,sabredersen mükafatını alırsın.
Sabretmekde bir ibadettir.

Tüm hastalıklarda Ya Selam esmasını tavsiye ederim ve bu okumayı yaptıktan sonra 574 defa okusanız tüm hastalıklarınız şifa bulmaya başlar ve herkes tarafından çok sevilip sayılırsınız.Okuduktan sonra "Allah'ım beni bu sıkıntılardan kurtar,Selamete çıkar hayırlısıyla"diye dua ederseniz sıkıntılarınızdan ve tüm korkularınızdan kurtulursunuz.

Hz.Süleyman'a Rabbim sordu:"Süleyman benden ilimmi istersin,yoksa sonsuz bitmeyen bir zenginlikmi"?
- Hz Süleyman uzunca düşündükten sonra "İlim isterim"dedi.Sonra ilim verdikten sonra Rabbim onun bu isteğini çok sevdi ve ona sonsuz bir zenginlik ve saltanat verdi.
İlimle varlık yanyanadır,fakat biz anlayamadığımız için zenginlik ve varlık istiyoruz.Allahu Teala diyorki Kur'an'ı Kerim'de "
“De ki: Ey Rabbim! İlmimi artır.”

Tâhâ sûresi (20), 114

İlim esması Ya Alim ve bütün dıfatları içinde toplayan ve İsmi Azam olan Allah esması.Ya Alim esması okuduğumuz zaman sadece ilim öğrenmiyoruz çünkü bence bu esmanın çok büyük bir açılımı var.Okuduktan sonra rüyanız değişiyor,zamanla sizin hayatınızı değiştirecek,hayatınızı yola koyacak esma size rüyanızda söyleniyor.Uyandığınızda o esma'yı okuyarak uyanıyorsunuz.O esma sizin esmanız oluyor.Latif esmasınıda herkese tavsiye ederim.Latif esması hayatınızı çok çabuk evirir çevirir,bir düzene sokar.Sizde gizli kalmış,ortaya çıkmamış tüm potansiyelinizi ortaya çıkarır.Biraz sıkıntı verebilir.Sabrederseniz çok güzellikler yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…