- 2 Ocak 2014
- 147
- 200
- 38
Merhaba. Benim için de çeker misiniz acaba? Özelden yazsam size...Kızlar ben de birkaç mucize yaşadım ama yüz binlerce abartmıyorum defa zikir yaptım. Arkadaşım için de gıyabında yaptık burada o da mucize yaşadı :)) uzaklaşmıştım 2 aydır şimdi tekrar başlıyorum hee bir de ben zikir çekip öyle tanımadığım insanlara hediye ediyorum topik topik gezip:)) belki benim vesilemle derdi derman bulur diye:)) hem ben küçücük elimle birine derman olsam Allah yüce azametiyle bana derman olur
Banada yollaya bilir misiniz rica etsemSize bir dua yollicam ozelden insallah sifa bulursunuz.
Banada bir yardımcı olur musun arkadaşım ihtiyaçim var bu aralar böyle dualaraBenim olayım daha karışık anlatması uzun sürer ama arkadaşım 40 yaşındaydı evlenmedi umudunu yitirdi iş hayatı da yolunda gitmiyordu. Ya Fettah hatim topiğine onun yerine de hatim yaptık bir de güzel dua yazdım onun içinişe girdi ama evlilikten tamamen umudunu kesti. Sonra ben bir öğretmen arkadaş ile tanıştım baktım ikisi aynı kişiler öğretmen benim arkadaşımın erkek versiyonu tanışırdım bir yıl sonra yani geçen hafta düğünleri oldu Allah mutluluklarını daim etsin ikisi de mucize diyor; ruh ikiziyiz diyir
Yazınızı şimdi gördüm.Foruma nadir giriyorum.Aslında seçtiğimiz esmanın bizde 1'den farklı açılımı oluyor.Bütün esmalarda tek birşey farkettim bir müddet sonra dilekleriniz olmaya başlıyor.Ben de esmaların hayatıma güzel etkileri olduğunu düşünüyorum. Bebeğimiz olmuyordu ve ben o dönem esmaül hüsnaların etkilerini yeni yeni öğreniyordum. Her günün esmasını bulup okumuştum. Mesela pazartesi günü esması hangisi diye bakıp onu zikrediyordum. Salı günü için, çarşamba günü için her gün için esmalara bakıp okuyordum. Tüp bebek tedavisine başlayacaktık başlamadan hamile kaldığımı öğrendim. Eşimin maddi alacakları vardı, esmaları okudukça azar azar da olsa bunlar halloldu. Hiç para gelme ihtimali olmayan yerden paralar geldi. Ben esmaları genelde kendi iş hayatımla ilgili niyet edip okusam da gelişen olaylar başka şeylerle ilgili oldu. Sonradan araştırırken öğrendim ki hayatımızda neye ihtiyaç varsa oralarda açılım yapabiliyormuş esmalar.
Şimdi ise esmaların kendimde tek tek etkilerini anlayabilmek için ebced değerleri ve saatlerinde çekmeye niyetlendim. Bir haftadır ya musavvir esmasını okuyorum. Hayatımda dönüşüm değişim oldukça sonucu buraya yine yazarım.
Sizlerin de yazdıklarından çok faydalanıyorum. Benim gibi tek tek esma etkilerini anlayabilmek için okuyanlar oldu mu?
Yaa cevap yazdığınızı görmek beni çok mutlu ettiYazınızı şimdi gördüm.Foruma nadir giriyorum.Aslında seçtiğimiz esmanın bizde 1'den farklı açılımı oluyor.Bütün esmalarda tek birşey farkettim bir müddet sonra dilekleriniz olmaya başlıyor.
Siz hangi esmaları okuyup fayda gördünüz?
çok güzel bilgiler bunlar, çok teşekkür ederimm kendi adımaSabah kalkar kalkmaz 1000 kere Ya Mucib esmasını okursanız tüm insanlar hatta tüm canlılar tarafından çok sevilirsiniz.Hem dualarınız seri şekilde kabul oluyor hemde çevrede aranılan ve sevilen kişi oluyorsunuz.
Ya Fettah 489+ya Rafiu 351+ya Muizz 234+ya Müteali 551 defa ard arda bu isimleri okursanız ışıl ışıl altın tozuna batmış ve çıkmışsınız gibi pırıl pırıl parlarsınız,her ortamda dikkat odağı olursunuz.Karakteriniz iyiden en iyiye doğru değişir.Insanlar birbirlerine sizi methedip dururlar.Yıldızınız yükselir,kısmetiniz açılır.Bolluk ve bereket hayatınıza oluk oluk akar ve ebedi mutluluğa kavuşursunuz.
Ben genellikle herkese 3 esmadan fazla okumasını pek tavsiye etmem ama bu 4'ünü ard arda okuduğunuz zaman ağırlık vermiyor.Çünkü bu esmaların içinde ki Ya Rafiu esmasının her türhlü negatifliği pozitifliğe çeviren bir özelliği var.Fettah esmasının da diğer esmaları zikrettiğinizde açamadığı özellikleri çabuklaştıran,hızlandıran ve önündenki engelleri kaldıran bir özelliği var.
Ya Muizz izzet,şeref,itibar,mal,mülk zenginlik ve şimdiki zamanın en önemli noktası olan karizma gibi,asalet gibi şanlılık ve yücelik özelliği veren bir özelliği var.Hacı Bayram Veli 43 yıl bu esmayı okumuştur.Sizde ki oluşan tüm kusurları kapatır ve size ebedi mutlu bir yaşam sunar.
Bunu anlamak istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz:Yaa cevap yazdığınızı görmek beni çok mutlu ettisizin esmalarla ilgili önceki yazılarınızı hepsini keyifle okudum çok faydalandım. Kesinlikle okunan esmalar başka alanlarda da etki ediyor bunu ben de tecrübe ettim. Ben ya fettah/ ya latif/ ya musavvir/ ya rezzak/ ya mukaddim/ya müteali/ya mucib esmalarını okuyup fayda gördüm. Yalnız merak ettiğim bu esmaların bende tek tek etkisi ne onu anlamayı istiyorum. Bu yüzden bu ara belirli esmaları zamanlarında okumaya çalışıyorum.
Merhaba hayırlısıyla cocuk sahibi olmak icin hangi esmayı önerirsiniz..Eşiyle,çocuklarıyla ve ailesiyle sorun yaşayanlara,
Ya Gafur Ya Vedud Ya Rauf okumanızı tavsiye ederim,ister 100 yada 400,ister 1000.Sayı belirlemiyorum,hangisine gücünüz yeterse.
Panik atak ve okb iseniz
Ya Kuddüs Ya Selam okuyun.Istediğiniz kadar.
Merhaba hayırlısıyla cocuk sahibi olmak icin hangi esmayı önerirsiniz..
Ne güzel açıklamışsınız teşekkür ederimBunu anlamak istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz:
Önce hislerinizle bu esmalardan bir tanesini seçin 21 gün yada 40 gün okuyun.Ister kendi sayısıyla yada 1000 kere.Mesela benim içime doğan Ya Müteali.
Ya Müteali esmasının belirlenen sayısı 551
Bun 1000 kere değilde 551 kere de okuyabilirsiniz.
Sonraki ay Rezzak okursunuz.308 sayısı.Bunada 40 gün yada 21 gün içimizden ne kadar okumak geliyorsa.Sizde biraz az olan bir esma vardır.Bu esmayıda öğrenmiş olursunuz.
Mesela bir esma okuyoruz diyoruz ki"çok sıkıntı verdi bana"deyip bırakıyoruz.Ben bunu çok sonradan öğrendim ki ,esas faydayı hayatımızda ki düzelmeleri o esma sağlıyormuş.Sıkıntılı ve sinirli olmanızın sebebi sizi arındırıp hayatınıza güzellikler getireceği içinmiş.
Ya vedudu nasıl okuyacağız acaba her gün mü kaç kere yazarsanız sevinirimAşk,sevgi ve evlilik
ya Vedud 400+ya Cemil 166+Musavvir 336
okumanızı tavsiye ederim.
Acil paraya ihtiyacınız var ise ;
100 yada 1000 defa "innallahe huver Rezzaku zül kuvvetil Metin"
hemen ardından
1000 yada 100 defa "ya Rezzak,ya Basıt,ya Rahim,Ya Ganiyy"okuyun.Bunu bir cümle gibi okuyacaksınız ve tavsiyem 15 gün 1000 kere hergün okumanız.15 gün sonra 100'e düşürün.Şimdi bunu okuyan arkadaş rızk için verdiğimi 21 kere oku,öyle bir rahatlık ve genişlik geldi içine değilmi?Sen birde bunu 15 gün sonra düşün.
40 gün yada 6 ay ard arda ya vedud 400 ya cemil 166 ya musavvir okuyacaksınız.Kimisinde 40 gün, kimisinde de 6 ay,kimisinde de daha fazla sürede etki eder.Onu siz kendinizde tecrübe edeceksiniz.Ya vedudu nasıl okuyacağız acaba her gün mü kaç kere yazarsanız sevinirim
Dileklerinizde süratle oluyor değilmi?Hatta dilinize düşmeden kalbinizden geçirdiğiniz dilekleriniz.B Bluemiracle12 emeğine saglık canım Allah razı olsunben bir süredir tavsiye etmiş oldugun "Ve Huvel kavîyyul azîz" ayetini okuyorum soylemiş oldugun gibi güç ve enerji mi artırdı, işlerim kolaylasmaya basladı, bu acıdan hergün okunması gerektigini dusunuyorum. Hamile kardeslerimizinde ozellikle surekli okuması faydalı olacaktır. Allah razı olsun tekrardan
Ya Bais esmasını tecrübe ettiniz mi? Okuyan var mı arkadaşlar? Bana bilinmeyen cok faydaları var gibi geliyor nedense, bir suredir basladım bakalım acılım olursa paylasırım inş
Dileklerinizde süratle oluyor değilmi?Hatta dilinize düşmeden kalbinizden geçirdiğiniz dilekleriniz.