- 7 Mart 2007
- 247
- 942
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
New Planet çok haklısın canım,herkes yaşadıklarını paylaşırsa birbirimize yol göstermiş ve yardımcı olmuş oluruz.Teşekkür ederim canımtecrübe ettiklerinden paylaş bizimle
Kesinlikle 1000 kere jupiter saatinde Ya Cami Ya Vedud okuyun.Eğer yakınlarınız bayansa Venüs ve güneş saatini tavsiye ederim.iki yakını küs olanlar ne okumalı onların barışması icin bunun icin esma bilgisi olan var mi?
Muhteşem şeyler bunlar Allah a hamd olsun şu an her Esma yi okuyasim varArkadaşlar bana soranlar olmuş kusura bakmayın yeni yeni aklıma geliyor.Mesela Ya Rafiu okuyorum yıldızınızı yükseltiyor,nazar varsa üzerinizde kalkıyor ve rüya görmeye başlıyorsunuz,daha net film gibi.Bir akşam Ya Rafiu okudum yattım rüyamda bir ses"Ya Mecid oku,Ya Rafiu'nun bir üstüdür,daha kolay nazar ve büyüden kurtulur daha da yükselirsin"dedi.Ya Mecid cilt lekeleri,vesvese de çok güçlüdür.Yüzünüzde ve vücudunuzda cilt lekeleriniz varsa güneş ve doğum lekeleri gibi geçiriyor haberiniz olsun,ama 40 günden fazla okunmalı,zamanla maddiyatınızda yükseliyor,mevkinizde yükseliyor,üzerinizdeki negatifliklerde kalkmaya başlıyor,insanlar sizi mükemmel görmeye başlıyor.Bana tanıdığım 2 bayan "çok güzel bayansın ve çok da kaliteli bir duruşun var,dört dörtlük de bir aile yaşantın var,kıskanıyoruz seni"demişti.Aslında çokda iyi anlaşamıyoruz eşimle,çokda dört dörtlük değilim,ama Ya Mecid sizi çok farklı gösteriyor herkese,bir yıldız gibi parlatıyor sizi.Girdiğiniz her ortamda daha kapıdan girer girmez sanki çok ünlü bir insanmışsınız gibi herkes gıptayla hayranlıkla bakıyor size,ama dediğim gibi dilek dileyerek okumadım Allah Rızası için okudum.Benim yıldızım düşüktür hemen nazara gelirim,bana gerçekten Ya Rafiu esmasından daha güçlü geldi.
Kaç tane okunmalı canımArkadaşlar bana soranlar olmuş kusura bakmayın yeni yeni aklıma geliyor.Mesela Ya Rafiu okuyorum yıldızınızı yükseltiyor,nazar varsa üzerinizde kalkıyor ve rüya görmeye başlıyorsunuz,daha net film gibi.Bir akşam Ya Rafiu okudum yattım rüyamda bir ses"Ya Mecid oku,Ya Rafiu'nun bir üstüdür,daha kolay nazar ve büyüden kurtulur daha da yükselirsin"dedi.Ya Mecid cilt lekeleri,vesvese de çok güçlüdür.Yüzünüzde ve vücudunuzda cilt lekeleriniz varsa güneş ve doğum lekeleri gibi geçiriyor haberiniz olsun,ama 40 günden fazla okunmalı,zamanla maddiyatınızda yükseliyor,mevkinizde yükseliyor,üzerinizdeki negatifliklerde kalkmaya başlıyor,insanlar sizi mükemmel görmeye başlıyor.Bana tanıdığım 2 bayan "çok güzel bayansın ve çok da kaliteli bir duruşun var,dört dörtlük de bir aile yaşantın var,kıskanıyoruz seni"demişti.Aslında çokda iyi anlaşamıyoruz eşimle,çokda dört dörtlük değilim,ama Ya Mecid sizi çok farklı gösteriyor herkese,bir yıldız gibi parlatıyor sizi.Girdiğiniz her ortamda daha kapıdan girer girmez sanki çok ünlü bir insanmışsınız gibi herkes gıptayla hayranlıkla bakıyor size,ama dediğim gibi dilek dileyerek okumadım Allah Rızası için okudum.Benim yıldızım düşüktür hemen nazara gelirim,bana gerçekten Ya Rafiu esmasından daha güçlü geldi.
Ruh ve fiziksel güzellik için cilt falan,formül var mı @newplanet cimAyetler tam konuyla alakalı evlat isteyenler bi bakın istersenizBir insan çocuk sahibi olmak istediği zaman öncesinden dualar ile yaratıcısı ile irtibat kurması tavsiye edilir.
Özel bir gün ve özel bir saatte iki rekat Allah rızası için iki rekat namaz kılar ve sonra üç İhlas Şerif okur ve…
Allah’ım !..eşime ve bana ilahi katından temiz sağlıklı bir çocuk hediye eyle…
Tek olan, hiçbir şeye ve kimseye ihtiyacı olmayan doğmamış ve doğurmamış Allah’ımın ad ile… AMİN.
DAHA SONRA BU DUA İLAVE OLUR.
Meryem suresi 9.cu ayet.
Besmele ile başlanır
Kale kezalik.kale Rabbüke hüve aleyye heyyinüv ve kad halaktüke min kablü ve lem tekü şey’a.
Anlamı,
( Melek ) öyledir dedi , ‘’Rabbin o bana kolaydır. Daha önce sen hiçbir şey değilken seni de yaratmıştım ,, buyurdu.
19.cu Ayet,
Besmele ile başlanır
Kale innema ene rasulü rabbiki li ehebe leki ğulamen zekiyya.
Anlamı
Ruh , ben yalnızca sana tertemiz bir erkek çocuk bağışlamam için Rabbin tarafından gönderilmiş elçiyim dedi.
Canim ya musavvir c.c ya latif c.c ya nur c.c isimleri özellikle namaz kiliyorsan eğer okuyup eline ufle yüzüne sur farklı bi güzellik maneviyat bi enerji yükselmesi oluyor auro gibi ben sadece ya latif çekip suya ufkuyodum yada abdest alırken cekiyodum daha ben farketmeden insanlar dedi napiyosun yüzüne diyeRuh ve fiziksel güzellik için cilt falan,formül var mı @newplanet cim
Ayy ben de yapacağım. Kaç tane çekmeliyiz canım? Abdest aldığımız suya mı okuyacağızCanim ya musavvir c.c ya latif c.c ya nur c.c isimleri özellikle namaz kiliyorsan eğer okuyup eline ufle yüzüne sur farklı bi güzellik maneviyat bi enerji yükselmesi oluyor auro gibi ben sadece ya latif çekip suya ufkuyodum yada abdest alırken cekiyodum daha ben farketmeden insanlar dedi napiyosun yüzüne diye
Yok kuzum ben öyle abdest alcagim zaman içimden çekip Allahımsen yüzümü kalbimi imanimi guzellestir diyodum bide namazlardan sonra tesbih çekiyoruz ya zaten öyle sayısız çekip duamı edip elimi yüzüme suuryodumAyy ben de yapacağım. Kaç tane çekmeliyiz canım? Abdest aldığımız suya mı okuyacağız
Kuzum beden için ya Musavvir 336, bu zikri yap insanlar sana hayranlıkla bakıyorRuh ve fiziksel güzellik için cilt falan,formül var mı @newplanet cim
Evet aslında abdest alırken yaptığım anlatmak istediğim buydu pek beceremedim ağzına sağlık canımKuzum beden için ya Musavvir 336, bu zikri yap insanlar sana hayranlıkla bakıyoryüz için de ben abdest alırken, yüzümü yıkarken ya nur ya Şekûr diyorum her avuçlarıma su doldurduğumda diyorum yüzümü yıkıyorum
Kuzum beden için ya Musavvir 336, bu zikri yap insanlar sana hayranlıkla bakıyoryüz için de ben abdest alırken, yüzümü yıkarken ya nur ya Şekûr diyorum her avuçlarıma su doldurduğumda diyorum yüzümü yıkıyorum
Yaa kızlar çok teşekkür ederim hemen deneyeceğimYa Nur 256
Ya Musavvir 336
Ya Latif 129
Eger rakanlar zor gelirse bence namazlardan sonra 100 er tanede çekebilirsin önemli olan devamlılık
Rabbim herseyimizi guzellestirsin amiin
Rabbim kabul etsin burayada yazYaa kızlar çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim♥