Esma ve Dua tecrübelerimizi paylaşalım

Tecrübe ettiğim bir örnek vereyim. Benim eşim sakalı ve bıyığı çok seven birisi. Ama o görüntü beni çok rahatsız ediyor. Çünkü bazen fazla uzuyor. Ne zaman kesmesini ya da kısaltmasını ifade etsem çok kızar ve kesmek istemez. Yine başka bir başlıkta eşler için okunan esmalara denk gelmiştim.
Eşimin isteğimi yapması için 'ya cebbar ya rauf' okudum. Ben daha okumayı yaparken bana fotoğraf atmış traş olmuş halini. O kadar şaşırdım ki.

Merhaba cok sevindim. Bende bu zikirleri cekmek istiyorum söz dinletmek icin
Ilk önce nasil dua etmeliyim ve ne kadar okumaliyim ve sonrasinda nasil dua ettiniz?
Siz nasil yaptiğinizi ayrintili anlatirmisiniz? Tskler

Tecrübe ettiğim bir örnek vereyim. Benim eşim sakalı ve bıyığı çok seven birisi. Ama o görüntü beni çok rahatsız ediyor. Çünkü bazen fazla uzuyor. Ne zaman kesmesini ya da kısaltmasını ifade etsem çok kızar ve kesmek istemez. Yine başka bir başlıkta eşler için okunan esmalara denk gelmiştim.
Eşimin isteğimi yapması için 'ya cebbar ya rauf' okudum. Ben daha okumayı yaparken bana fotoğraf atmış traş olmuş halini. O kadar şaşırdım ki.
Esmaya yeni mi baslamistiniz

Merhaba cok sevindim. Bende bu zikirleri cekmek istiyorum söz dinletmek icin
Ilk önce nasil dua etmeliyim ve ne kadar okumaliyim ve sonrasinda nasil dua ettiniz?
Siz nasil yaptiğinizi ayrintili anlatirmisiniz? Tskler
Niyetimi okumadan önce düşünüp başladım. Sonra öyle olmuş gibi düşündüm esmaları okudum.

Ya Semi esmasını okuyorum ben ebcedi 180. İnanılmaz iç huzuru veriyor hatta okurken Peygamber efendimizin sesini duyanlar var. Ben de bir defa okurken resmen gül kokusu duymuştum. Tüylerim diken diken olmuştu. İmkansız olaylar için etki ediyormuş.

51 besmele
Ya musavvir :336 kısmet açma, yeni bişey oluşturma
Ya veli :2116 bir bilgiye ulaşmak için, haber almak için (46)
Ya vasi :18769 çok zor ümit kesilmiş konularda (137)
Ya semi :18000 asla aramaz olmaz dediğin olur(180)
Ya latif :16641Çok zor dilek çok önemli dilekte, barışmada (129)
Ya cami :12996 bir araya getiren birleştiren
Ya halik :Karışan uzayan işlerde
Ya vedüd

Bu esmalar her zaman telefonumun tespihinde kayıtlıdır. Belki faydalanan olur.

Valla uzun süredir okumuyorum aslında başlığı görünce aklıma geldi yazmak istedim. Ben çok inanırım, bol bol da okurum. Ama öyle görev gibi değil içimden geldiği gibi yaparım. Allah kabul etsin hepimizin dualarını.😇
amin. bende basliğı görünce geldim. sürekli devam ettiremiyoruz bu aralar degiserek sürekli esmalari okumak var ama kafa karisikligi oldu sorayim dedim 😊

Arkadaslar ya cebbar ve ya musavvir esmasi zit birbirine zit esmalar mi yani anlamadim ben zit anlamli esmalaf cekilmez diyenler oluyor ama bu iki esma zit degil degilmi yorum yaparmisiniz lutfen bekliyorum Allah razi olsun.

Arkadaslar ya cebbar ve ya musavvir esmasi zit birbirine zit esmalar mi yani anlamadim ben zit anlamli esmalaf cekilmez diyenler oluyor ama bu iki esma zit degil degilmi yorum yaparmisiniz lutfen bekliyorum Allah razi olsun.
Hangi amacla okuyacaksın bilmiyorum ama ikisini ayrı ayrı oku istersen kombin olarak zıt olabilir
Ben zıt esmaları ayrı Benzer olanları kombin olarak okuyorum her zaman

Hangi amacla okuyacaksın bilmiyorum ama ikisini ayrı ayrı oku istersen kombin olarak zıt olabilir
Ben zıt esmaları ayrı Benzer olanları kombin olarak okuyorum her zaman
Ya cebbar esmasini kotu insanlar var cevremde onlara karsi okuyayim dedim ya musavvir esmasini da guzellesmek icin :) zit mi bunlar sence peki alakasiz gibi geldi bana simdi de

Ya cebbar esmasini kotu insanlar var cevremde onlara karsi okuyayim dedim ya musavvir esmasini da guzellesmek icin :) zit mi bunlar sence peki alakasiz gibi geldi bana simdi de
Guzellesmek için kombin olarak "Ya Musavvir Ya Cemil Ya Nur" oku daha etkili okur

Ya cebbar tek basına okuma bence cok etkili bir esmadır aynı zamanda sana da sert bir mizac verebilir insanlar senden çekinir.
O kötü insanların senden uzaklasmasını mı istiyorsun yani tamamen bağını koparmak
Bu esmayı okurken isim telafuz edecek misin? Dediğim gibi cok etkili bir esmadır eğer o kişi haksızsa eğer çetin bir derde düşer eğer tam tersi ise sana donebilir. Okurken dikkat etmemiz gereken bir esmadır

Gün içinde ayrı ayrı okuyabilirsin fatketmez. Mesela önce güzellesmek için niyetini yapıp esmaları oku bitir. Sonra ikinci niyetini yap diğerlerini oku. O zaman zıtlık olsada muhim degil. Ben birde eğer herhangi bir organın şifası için okuyorsam esmaların zıt olmasına bakmadan kombin yapıyorum cok etkili oluyor. Burada esas niyettir kısaca

Ya Cebbar ı Ya Rauf ile kombinleyin.
Karşınızdaki insanların sizi anlaması ve saygı gösterip şefkat ve merhametle muamele etmesi için çok etkili bir kombin

Karşınızdaki insanların sizi anlaması ve saygı gösterip şefkat ve merhametle muamele etmesi için çok etkili bir

Karşınızdaki insanların sizi anlaması ve saygı gösterip şefkat ve merhametle muamele etmesi için çok etkili bir kombin
Kac adet okunuyor tamda icimi okudun istedigim tam olarak bu ya cebbar esmasini biri zarar gorsun uzaklassin diye degil sadece kendini bilmez bir kac insan var yani laf sokuyorlar insanin kalbini kiriyorlar iste onlar icin okuyacaktim :KK43:

Ya Kayyum esması 6.hissi kuvvetlendiriyor,ama öyle böyle değil,rüyamda yarın ne yaşayacağımı görüyordum birebir yaşıyordum.Zikretmeye başladığımda beynimde bir şeyler oldu sanki beynimin içindeki damarların hareketlerini hissettim ve zekam gelişti,keşke önceden bunu yapsaymışım,okulda matematikten bu kadar sıkıntı yaşamazdım.1 ay kadar zikrettikten sonra aklımdan geçirdiğim herşeyi önümde görmeye başladım,mesela evdeyim "keşke şu komşum gelsede kahve içip konuşup sohbet etsek diyordum,1 saat sonra kapı çalıyor o komşumu kapıda buluyordum",uykularım azaldı,sinirli oldum ve kapatmaya çalıştığım iştahım daha çok arttı,ama çok sevilen aranılan,el üstünde tutulan bir insan oldum 300 kere akşamları okuyordum.
Merhaba bnde asiri unutkanlık oluştu hafizayu kuvvetlendirmek okudugumuzu daha kolay kavramak için baska esma oneriniz varmi

Guzellesmek için kombin olarak "Ya Musavvir Ya Cemil Ya Nur" oku daha etkili okur

Ya cebbar tek basına okuma bence cok etkili bir esmadır aynı zamanda sana da sert bir mizac verebilir insanlar senden çekinir.
O kötü insanların senden uzaklasmasını mı istiyorsun yani tamamen bağını koparmak
Bu esmayı okurken isim telafuz edecek misin? Dediğim gibi cok etkili bir esmadır eğer o kişi haksızsa eğer çetin bir derde düşer eğer tam tersi ise sana donebilir. Okurken dikkat etmemiz gereken bir esmadır

Gün içinde ayrı ayrı okuyabilirsin fatketmez. Mesela önce güzellesmek için niyetini yapıp esmaları oku bitir. Sonra ikinci niyetini yap diğerlerini oku. O zaman zıtlık olsada muhim degil. Ben birde eğer herhangi bir organın şifası için okuyorsam esmaların zıt olmasına bakmadan kombin yapıyorum cok etkili oluyor. Burada esas niyettir kısaca
Nette arastirdim sirasi Yâ cemili yâ Musavvirü yâ Nur bu sekilde mi okunuyor

X