- 7 Mayıs 2020
- 433
- 311
- 40
-
- Konu Sahibi Bluemiracle12
ya bende öyle oldum ya nur ya musavvir ya vedud birlikte okumaya başladım baktığım ota böceğe ağaca tuhaf tuhaf sevgiyle bakmaya başladım sarılasım geliyor onlara. ama benim hoşuma gitti güzel bir tefekkür oluyor.Ben demiştimEsmayı ne diye kötüleyelim bana da ya Vedud çok iyi gelmiyor kuşa böceğe aşık olasım geliyor böyle geziyorum mizacıma ters normalde asla aşık olmam
canım bendede bipolar duygu bozukluğu var öğrendiklerimi ve yaptıklarımdan bir kaçtanesinii sana yazayım ruhsal hastalıklar için bunlar.rabbim tez zamanda sanada banada tüm hastalara şifa versinCanım ya ben de ya metin ismini ya basır ismini çekiyorum panik bozukluğum için güçlü olup onu yeneyim diye. İnşallah doğrudur bu kadar aciz olduğumu bilmezdim bu durumla karşılaşan kadar ☹
Canım abdestli okumak gerekiyor bunu ben mazeretliyim
Teşekkür ederim tabiki katılırım.
Allah razı olsun canım. Bunları da okuyacağım inşallah. Sana da rabbim şifalar nasip etsincanım bendede bipolar duygu bozukluğu var öğrendiklerimi ve yaptıklarımdan bir kaçtanesinii sana yazayım ruhsal hastalıklar için bunlar.rabbim tez zamanda sanada banada tüm hastalara şifa versin
hergün 731 defa ya halık ya barı ya musavvir oku
her gün ya kayyum ya kuddus oku sayı yazmamışım sen niyet et çek istediğin kadar her türlü zihinsel bedensel ve ruhsal hastalık için
ya vasiu ya alimü yazel fadlil azim in temsesni bi durrin la kaşife lehü illa ente ve in bi hayrin fela raddeli fadlike tusiybü bihimen teşaü min ibadike ve entel gafurur rahim bu dua psikolojik rahatsızlık için 3,7,21 defa ne kadar tercih edersen oku
aminAllah razı olsun canım. Bunları da okuyacağım inşallah. Sana da rabbim şifalar nasip etsin
Sabah namazından sonra 100 tane akşam namazından önce mi sonra mi okunuyordu bilmiyorum ama birde o zaman 100 tane oku sabah akşam 100 er tane okumuş olursun ama günlük oku evlenen abla için duayı kaç tane Okudular onu bilmiyorum ama istersen 70.000 tane de okuyabilirsin sabah aksam 100 er tane de okuyabilirsinNe kadar okumalıyız
Canım özel günde de okunuyor. Abdestsiz de okunuyor da yani özen gösterelim babında söyledimCanım abdestli okumak gerekiyor bunu ben mazeretliyim
Ekliyorum hemen❤❤Teşekkür ederim tabiki katılırım.
Canım sen de katılsana inna fetahna yaAllah razı olsun canım. Bunları da okuyacağım inşallah. Sana da rabbim şifalar nasip etsin
Katılmak istiyorum da sayısı biraz fazla geldi. Ama daha düşerse ben de çok isterim katılmayıCanım sen de katılsana inna fetahna ya
Canım 5.000 civarı olur günlük ekliyorum listeye ❤❤Katılmak istiyorum da sayısı biraz fazla geldi. Ama daha düşerse ben de çok isterim katılmayı
Tamam canım. Uzun bir tesbih mi bu seferki? Yazdın galiba ama kaçırdım orayı.Canım 5.000 civarı olur günlük ekliyorum listeye ❤❤
İnna fetahna leke fethan mübina canımTamam canım. Uzun bir tesbih mi bu seferki? Yazdın galiba ama kaçırdım orayı.
Tamamdır canım çok sağolİnna fetahna leke fethan mübina canım
Canım özel günde de okunuyor. Abdestsiz de okunuyor da yani özen gösterelim babında söyledimekliyorum seni de
Canım 5000 çok gelir
Canım süre vereceğiz 3-4 günde toplam 14.000 civarı okuyacaksın günlük 3.500 tane falan oluyor aşağı yukarıCanım 5000 çok gelir ☺ Başka dualarımda var yetişemeyebilirim