• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerinize izin veriyor musunuz?

Kader2410

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
265
82
28
hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????

Evet tabi ki.. Zaten adam sabahtan akşama kafa patlatıyo bir de böyle bir şey için onu yoramam hem ne gerek var sorun çıkarmaya. Ama şöyle bir durum var öyle her akşam olmaz o kesin. Hafta sonu ise zaten o durumda eşim de istemez bizimle vakit geçirmek için.

Tabiki hatta bazen benden izin alması garibime gidiyor, herşey vaktince usulünce oldukten sonra sıkıntı yok..

Eşimin böyle bir talebi hiç olmadı. Arkadaşlarıyla buluşmaya genelde bırlıkte gıderız, keyifli olur. Tercih meselesı ama gördüğüm kadarıyla çoğu erkek hatta kadınlar arkadas gruplarına eşlerını goturmuyor. Neden anlamadım bırlıkte olunca ne rahatsız ediyor ki kafa dinlemek, nefes almak olsun...

Eşimin böyle bir talebi hiç olmadı. Arkadaşlarıyla buluşmaya genelde bırlıkte gıderız, keyifli olur. Tercih meselesı ama gördüğüm kadarıyla çoğu erkek hatta kadınlar arkadas gruplarına eşlerını goturmuyor. Neden anlamadım bırlıkte olunca ne rahatsız ediyor ki kafa dinlemek, nefes almak olsun...
Rahat rahat küfürlü konuşamamak,bazı kesimlerin tercihine ve tabirine göre karı-kız muhabbetinin dayanılmaz çekiciliğinden yoksun kalmak ... :KK53:

Konuyu okuyunca eşinizden mi bahsediyorsunuz, çocuğunuzdan mı anlayamadım. İzin vermek lafı bana zaten anne-çocuk ilişkisini hatırlatır, karı-koca arasında abes bulduğum bir durum. Bir de oyun oynamaya gitmesine izin vermek olunca konu, hepten tuhaf karşıladım.

İzin verin, adam oyununu oynasın, hevesini alsın bari, ne diyim... Eve de sevdiği oyun ve oyuncaklardan almanızı öneririm, böylece oyunlarını evde sizin gözetimizde oynar, aklınız kalmaz.

Back
X