ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

Ay hic duymadim böyle diyeni de =D Ama bir bakima haklilar. Erkegin tügsüzü de benim tuhafima gider ayni cocuga benzetirim. Ama kadinda tügsüzlük cok rahatsiz etmez gibi geliyordu. Ediyormus megersem =)
ama bıyıktan hoşlanmazdı mesela. ben sir yaptırıyordum eskiden, haliyle azıcık uzaması gerekiyordu, gördüğünde "Mahmut naber sevgilim" derdi.
ama tabii o işin şakası, hiçbir şeyi değiştirmezdi, hiç bıyığım çıktı diye uzak durduğunu görmedim şahsen. zaten bu işten azıcık anlayan bir erkekse bazı durumlarda zaman gerektiğini biliyordur zaten. temiz ve bakımlı olmak elbette önemli ama öyle psikopata bağlamaya da gerek yok. adam kustuğunuzu, burnunuzun aktığını falan görüyor, kıl tüy de bunlar kadar normal.
pis olmak başka azıcık kıllı olmak başka şeyler.

Tabiki, temiz olduktan sonra kil cok da sey degil yani. ama görüntü olarak cok abartmamak sartiyla. Esimde bana canin yanmiyor mu yapma der. onun icin güzellikten ziyade canim acimamasi daha önemli. Ama ben dururmuyum, görev bilmisim agdayi. Aci yok aci yok ! =D

Onların adını selim koyalım o zaman... Selimler nasıllar?
biraz kaprisliler

valla ağda yapan kadınlara her zaman imrenmişimdir. ben bir iki kere denedim canım çok yandı. benim en iyi dostum jiletim sabunum

biraz kaprisliler

valla ağda yapan kadınlara her zaman imrenmişimdir. ben bir iki kere denedim canım çok yandı. benim en iyi dostum jiletim sabunum

Tabi zorlu bir sürec ama agdayla bebek poposu gibi pürüzsüz oluyor. Yani suna benzetelim, güzellik ugruna bicak altina yatanlardaki cesaret bu. Dene aslinda beyinde biter aci, cok da önemsemezsin =) bu arada jilet kötü yapmiyor mu ya, kil kökü falan göstermiyor mu?

yani kıl kökü görünüyor 2. günde ama ben zaten 2 günde bir alıyorum. yok artık çok sertleştiler, imkansız ağda. gözüm kesmez yani

yani kıl kökü görünüyor 2. günde ama ben zaten 2 günde bir alıyorum. yok artık çok sertleştiler, imkansız ağda. gözüm kesmez yani

Ooo o zaman yani zor tabi. iki günde bir mi, anam sen naptin o kil kökleri baya güclenmistir. Sen memnunsan böyle devam et tabi. Üsenmiyorsan ne ala. Ben cocuktan sonra biraktim o isleri neredeyse

Ooo o zaman yani zor tabi. iki günde bir mi, anam sen naptin o kil kökleri baya güclenmistir. Sen memnunsan böyle devam et tabi. Üsenmiyorsan ne ala. Ben cocuktan sonra biraktim o isleri neredeyse
yooo artık duş ritüelimin bir parçası tıpkı duş jeli gibi, alıştım yıllardır. tabii canım meşeyi köklersin, benimkileri asla

yooo artık duş ritüelimin bir parçası tıpkı duş jeli gibi, alıştım yıllardır. tabii canım meşeyi köklersin, benimkileri asla

=D Bu arada dogumdan sonra cosuyor yazmisin, senelerdir agdayla incelttim ben bilemiyorum ya da hormonlardan mi, ben de hic degisiklik olmadi. Hatta agda sayesinde bikini bölgesi kel kel oldu. Acinin bedeli

hadi ya...
bir de doğumdan sonra da çıkıyor diyorlar, aman ne zor işler ya
doğumu göremeden coştu benimkiler. Doğumdan sonra dişi goril olmayı planlıyorum.
lumea geçici bir yöntem mi?yoksa kalıcı mı?ne sıklıkla yapılıyor?
Geçici malesef. Ama düzenli kullanımda ne olur bilmiyorum. Bununla ilgili konum var ordan bilgi alabilirsin. İlk başta 15 günde bir sonrasında 2-3 ayı buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…