- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
-
- Konu Sahibi kartanesi58
yok, hiç ellemiyorum, onlara baktıkça Selim geliyor aklıma duygulanıyorumAynı mantık işte. Erkekler temiz olduğun, bakımlı göründüğün sürece kılı tüyü çok önemsemiyor hatta hoşlarına gidiyor. Üst bacak alma, ben yaptım o salaklığı sen yapma cicim.
ama bıyıktan hoşlanmazdı mesela. ben sir yaptırıyordum eskiden, haliyle azıcık uzaması gerekiyordu, gördüğünde "Mahmut naber sevgilim" derdi.Ay hic duymadim böyle diyeni de =D Ama bir bakima haklilar. Erkegin tügsüzü de benim tuhafima gider ayni cocuga benzetirim. Ama kadinda tügsüzlük cok rahatsiz etmez gibi geliyordu. Ediyormus megersem =)
ama bıyıktan hoşlanmazdı mesela. ben sir yaptırıyordum eskiden, haliyle azıcık uzaması gerekiyordu, gördüğünde "Mahmut naber sevgilim" derdi.
ama tabii o işin şakası, hiçbir şeyi değiştirmezdi, hiç bıyığım çıktı diye uzak durduğunu görmedim şahsen. zaten bu işten azıcık anlayan bir erkekse bazı durumlarda zaman gerektiğini biliyordur zaten. temiz ve bakımlı olmak elbette önemli ama öyle psikopata bağlamaya da gerek yok. adam kustuğunuzu, burnunuzun aktığını falan görüyor, kıl tüy de bunlar kadar normal.
pis olmak başka azıcık kıllı olmak başka şeyler.
Onların adını selim koyalım o zaman... Selimler nasıllar?yok, hiç ellemiyorum, onlara baktıkça Selim geliyor aklıma duygulanıyorum, kopmaya hazır değilim
biraz kaprislilerOnların adını selim koyalım o zaman... Selimler nasıllar?
valla ağda yapan kadınlara her zaman imrenmişimdir. ben bir iki kere denedim canım çok yandı. benim en iyi dostum jiletim sabunumTabiki, temiz olduktan sonra kil cok da sey degil yani. ama görüntü olarak cok abartmamak sartiyla. Esimde bana canin yanmiyor mu yapma der. onun icin güzellikten ziyade canim acimamasi daha önemli. Ama ben dururmuyum, görev bilmisim agdayi. Aci yok aci yok ! =D
biraz kaprisliler
valla ağda yapan kadınlara her zaman imrenmişimdir. ben bir iki kere denedim canım çok yandı. benim en iyi dostum jiletim sabunum
Lumea al lumea...biraz kaprisliler
valla ağda yapan kadınlara her zaman imrenmişimdir. ben bir iki kere denedim canım çok yandı. benim en iyi dostum jiletim sabunum
biraz kaprisliler
yani kıl kökü görünüyor 2. günde ama ben zaten 2 günde bir alıyorum. yok artık çok sertleştiler, imkansız ağda. gözüm kesmez yaniTabi zorlu bir sürec ama agdayla bebek poposu gibi pürüzsüz oluyor. Yani suna benzetelim, güzellik ugruna bicak altina yatanlardaki cesaret bu. Dene aslinda beyinde biter aci, cok da önemsemezsin =) bu arada jilet kötü yapmiyor mu ya, kil kökü falan göstermiyor mu?
heee duymuştum onu iyi mi? hiç epilasyon yaptırmadım bazıları önce epilasyon yaptırın epilasyonun halletmediklerini Lumeayla halledin diyor.Lumea al lumea...
yani kıl kökü görünüyor 2. günde ama ben zaten 2 günde bir alıyorum. yok artık çok sertleştiler, imkansız ağda. gözüm kesmez yani
Ben epilasyon yaptırdım, iki sene sonra olduğu gibi geri geldi hepsi. 6-7 aydır lumea kullanıyorum çok memnunum valla.heee duymuştum onu iyi mi? hiç epilasyon yaptırmadım bazıları önce epilasyon yaptırın epilasyonun halletmediklerini Lumeayla halledin diyor.
yooo artık duş ritüelimin bir parçası tıpkı duş jeli gibi, alıştım yıllardır. tabii canım meşeyi köklersin, benimkileri aslaOoo o zaman yani zor tabi. iki günde bir mi, anam sen naptin o kil kökleri baya güclenmistir. Sen memnunsan böyle devam et tabi. Üsenmiyorsan ne ala. Ben cocuktan sonra biraktim o isleri neredeyse
hadi ya...Ben epilasyon yaptırdım, iki sene sonra olduğu gibi geri geldi hepsi. 6-7 aydır lumea kullanıyorum çok memnunum valla.
lumea geçici bir yöntem mi?yoksa kalıcı mı?ne sıklıkla yapılıyor?Ben epilasyon yaptırdım, iki sene sonra olduğu gibi geri geldi hepsi. 6-7 aydır lumea kullanıyorum çok memnunum valla.
yooo artık duş ritüelimin bir parçası tıpkı duş jeli gibi, alıştım yıllardır. tabii canım meşeyi köklersin, benimkileri asla
yok benim en az bir 5-10 tane doğurmam lazım, o da değmez yani=D Bu arada dogumdan sonra cosuyor yazmisin, senelerdir agdayla incelttim ben bilemiyorum ya da hormonlardan mi, ben de hic degisiklik olmadi. Hatta agda sayesinde bikini bölgesi kel kel oldu. Acinin bedeli
Jiletsiz olmaz diyorsunyok benim en az bir 5-10 tane doğurmam lazım, o da değmez yani
doğumu göremeden coştu benimkiler. Doğumdan sonra dişi goril olmayı planlıyorum.hadi ya...
bir de doğumdan sonra da çıkıyor diyorlar, aman ne zor işler ya
Geçici malesef. Ama düzenli kullanımda ne olur bilmiyorum. Bununla ilgili konum var ordan bilgi alabilirsin. İlk başta 15 günde bir sonrasında 2-3 ayı buluyor.lumea geçici bir yöntem mi?yoksa kalıcı mı?ne sıklıkla yapılıyor?
vallaha benimki kesin Tersine Evrim olacak zaten. eşime de söylerim beni düzenli olarak muzla beslerdoğumu göremeden coştu benimkiler. Doğumdan sonra dişi goril olmayı planlıyorum.