ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

doğumu göremeden coştu benimkiler. Doğumdan sonra dişi goril olmayı planlıyorum.

Geçici malesef. Ama düzenli kullanımda ne olur bilmiyorum. Bununla ilgili konum var ordan bilgi alabilirsin. İlk başta 15 günde bir sonrasında 2-3 ayı buluyor.
teşekkürler.hemen bakıyorum şimdi.geçici de olsa 2-3 ay aralığı çok iyiymiş.

Nerde yaptırdınız acaba çok iyiymiş
kıl probleminden ziyade tüy problemim vardı, danıştığım güzellik salonları sizin kılınız yok bizim cihazımız görmez, yakar teninizi dediler. Öyle birkaç yıl geçti. Sonra canıma tak dedi ve medikal estetik hekiminin başında olduğu bir güzellik merkezine gittim. Güzellik salonlarında olmayan bi cihazı varmış, onun kontrolünde oluyor herşey. Ben de doktor diye özellikle tercih ettim. Çünkü yıllar önce cilt bakımı için gittiğim bi g. Merkezi cildimi bozmuştu, asla bi daha öyle g. Merkezlerine gitmem demiştim.
Doktor hanım lazer uyguluyor 2 hafta sonra da kontrol aşamasına çağırıyordu. Öyle kontrol dediğime bakma çok titizlikle yapıyorlardı. Çok beğendim. Şimdi yer yer tek tük çıkıyo, bunun için de 40 cımbız epilasyonum var onu kullanacağım, lazer tutmaya hiç gerek bunlara yanii :KK45:
Yerini nasıl yazayım burada. Reklama giriyor, yasakmış. :KK17:

kıl probleminden ziyade tüy problemim vardı, danıştığım güzellik salonları sizin kılınız yok bizim cihazımız görmez, yakar teninizi dediler. Öyle birkaç yıl geçti. Sonra canıma tak dedi ve medikal estetik hekiminin başında olduğu bir güzellik merkezine gittim. Güzellik salonlarında olmayan bi cihazı varmış, onun kontrolünde oluyor herşey. Ben de doktor diye özellikle tercih ettim. Çünkü yıllar önce cilt bakımı için gittiğim bi g. Merkezi cildimi bozmuştu, asla bi daha öyle g. Merkezlerine gitmem demiştim.
Doktor hanım lazer uyguluyor 2 hafta sonra da kontrol aşamasına çağırıyordu. Öyle kontrol dediğime bakma çok titizlikle yapıyorlardı. Çok beğendim. Şimdi yer yer tek tük çıkıyo, bunun için de 40 cımbız epilasyonum var onu kullanacağım, lazer tutmaya hiç gerek bunlara yanii :KK45:
Yerini nasıl yazayım burada. Reklama giriyor, yasakmış. :KK17:
Gerçekten çok başarılı bir yere gitmişsiniz ben hiç tüyleri halledebilen bir yer görmedim daha.Özel mesaj atmanız mümkün mü çok teşekkür açıklayıcı mesaj için :KK19:

Aslında biraz açıya dayanıp birkaç kez Alsan daha acimiyor alisiyor insan :)

Ben de varim
Bir insan jilet de dahil olmak uzere tum yontemlerde batik sorunu yasar mi yaaa
Yaşar canım, epilasyonda bacaklarım simsiyah kaldı batık izlerinden. Sir agdaya geçtim. Batıkları çoğalttı. Doktorum yüzeysel kıl alma yöntemlerini kullan dedi. Jilette bazen batık ve çoğu zaman 2-3 hafta gecmeyen yara yapıyor. Bu cilte ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi evli değilimde evlenince çok kafama takacağım. Zaten herşeyi abartılı kafama takarım :KK43:

Yaşar canım, epilasyonda bacaklarım simsiyah kaldı batık izlerinden. Sir agdaya geçtim. Batıkları çoğalttı. Doktorum yüzeysel kıl alma yöntemlerini kullan dedi. Jilette bazen batık ve çoğu zaman 2-3 hafta gecmeyen yara yapıyor. Bu cilte ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi evli değilimde evlenince çok kafama takacağım. Zaten herşeyi abartılı kafama takarım :KK43:

Ayni sen gibiyim valla.

Gerçekten çok başarılı bir yere gitmişsiniz ben hiç tüyleri halledebilen bir yer görmedim daha.Özel mesaj atmanız mümkün mü çok teşekkür açıklayıcı mesaj için :KK19:
Antalya'da mısın? Orda git doktorun bulunduğu iyi bi merkeze görüş canım. Sana sadece doktorlu bi yer tavsiye edebilirim. Anlat açık açık, güven verirse başla. Ben adanada yaptırdım canım.
Adanada isen söyliyeyim merkezi

Beden sizin, karar sizin. Temiz bir insan olmak ve kıllı olmak arasında ciddi fark var nede olsa değil mi! Bu kıl tüy noktasında beni tek düşündüren; kısa bir süre öncesine kadar erkeklerden böyle bir beklenti yokken kadınlardan sürekli bunu beklemek. Gerek reklamlarla,gerek ima ile, gerek toplumsal yönlendirmelerle... Halbuki erkekler bizden daha kıllı ama ne hikmetse biz kadınlar hiç bir şey demeyiz onlara...Bu konuda bence hepimizin okuması gereken bir kitap var ; Meltem Arıkan 'ın Beden Biliyor isimli kitabı.

Kız sizin de mi kılınız tüyünüz çok? Ben Türk geninde pek yok diye düşünüyodum.
Benimkiler kocamdan fazla da :))
Bunu da doğurup epilasyona gitmeyi düşünüyorum.
Çok ne kelime conım yaaa, bildiğin orman.
Ben gittim epilasyona işte, bırakmıyor peşimi tüyler. İki sene sonra aynen devam.

Çok ne kelime conım yaaa, bildiğin orman.
Ben gittim epilasyona işte, bırakmıyor peşimi tüyler. İki sene sonra aynen devam.
Wiyyy epilasyondan sonra tekrar mı çıktı?
Kesin benim de öyle olur. Ama deniycem mecbur. Ben yüzümü,kollarımı ve tam bacak aldırıyorum ağdayla. Sıkıldım yaw.
Koltukaltı ve bikini bölgesini cerrahi eldivenle kendim yapıyorum.

Wiyyy epilasyondan sonra tekrar mı çıktı?
Kesin benim de öyle olur. Ama deniycem mecbur. Ben yüzümü,kollarımı ve tam bacak aldırıyorum ağdayla. Sıkıldım yaw.
Koltukaltı ve bikini bölgesini cerrahi eldivenle kendim yapıyorum.
Yok senin geri gelmeyebilir bence. Ben çok erken girdim epilasyon işine, 20 yaşında falandım. E arada hormon dengesizlikleri falan filan oluyor o yaşlarda. Bir de hamilelikte geri gelenler oluyormuş. Senin yaşın uygun, başka bebe de yapmazsan ömür boyu götürür muhtemelen.
Bi bebe yapayım ben de gidicem tekrar.

Yok senin geri gelmeyebilir bence. Ben çok erken girdim epilasyon işine, 20 yaşında falandım. E arada hormon dengesizlikleri falan filan oluyor o yaşlarda. Bir de hamilelikte geri gelenler oluyormuş. Senin yaşın uygun, başka bebe de yapmazsan ömür boyu götürür muhtemelen.
Bi bebe yapayım ben de gidicem tekrar.
Anladım canım. Yok dükkanı kapatıyorum,bebe olayı bitti :)
Yaşları birbirine yakın iki kardeş yeter. Daha napam ölem mi :stop:
Çok kavga etmezler inşallah :KK45:
Sen bebe yapmaya mı karar verdin :anneadayı:

Anladım canım. Yok dükkanı kapatıyorum,bebe olayı bitti :)
Yaşları birbirine yakın iki kardeş yeter. Daha napam ölem mi :stop:
Çok kavga etmezler inşallah :KK45:
Sen bebe yapmaya mı karar verdin :anneadayı:

Hep aklımda ama totom yemiyor ki yapayım.
Herkes yap diyor yaparım bi ara. Korunmayı teke indirdim, yavaş yavaş bırakcam işallah. Birden bırakırsam bünyem isyan edebilir.

Burnundan kulagindan bile kil fiskiran erkeklerine karsi yarim cm tuyu oldu mu kendini suclu hisseden kadin cinsi turk milleti. Tabi ki kadin bakimli ve temiz olacak ama kimse icin degil kendi icin

Lumea al lumea... :KK66:

valla sen burda önerdin diye aldım ben de. güvenilir kişisin gözümde :) ben de hiç ağda yapmıyodum her gün jilet. şimdi ayak parmağıma kadar, hatta sevdiceğin halıflekslerine dıkşın dıkşın ,attırıyorum. yarısı giti bile. 2 kere kullandım. biz çok memnunuz. teşekkür edeyim yeri gelmişken.

bu arada konu sahipçim azcık kılı göründü diye soğumak da neymiş süs bebeğimiyiz biz. sevgiliyle, eşle o samimiyete gelin bi zahmet hatta alıştırın bence. yeri gelir kıllı da olurum ter kokulu da bıyıklı da onun da hiçbi halinden iğrenmem. tabi birbirine alışma sürecinde pek içimizdeki mağara kadınını göstermesek daha hayırlı olabilir.

Geçen gün 60 yaşında bir teyzemiz kocasıyla ayrılma sebebini anlatıyodu. Adam 40 yıl sonra kuma getirmiş teyzemizin üstüne. Gerekçesi de "senin ağzın kokuyor,ben senle yapamıyom" imiş..
Teyze de aynen şunları söyledi,
"Hey ş.refsiz,yıllarca senin zift gibi kokan ağzını çektim,yokluğunu,sefaletini çektim. Kocamızdır,erimizdir,ayıptır kusurlarını örtmek lazım dedik. Ne zaman ki kafanı kaldırdın o zaman ağzımız kokuyor oldu."
Velhasıl bu kadar takılmayın. Adamlar hiç var olmayan şeylerden de soğuyabiliyor :KK53:

X