- 26 Ağustos 2015
- 102
- 34
- 35
-
- Konu Sahibi kartanesi58
Esin sıkıntı yapmıyorsa neden bu kadar kafana takiyorsun ki canimVucut tuylerim pek yokta malum bolgem cok sorunlu. O yuzden agda yapamiyorum. Cok kalin ve hizli uzadigindan her gun de tuy dokucu krem kullanamam. Ilk zamanlar her iliskiden once temizlerdim ama artik esim kiziyor ikidebir temizleme cildini tahris edeceksin diye. Ama tuyluyum deyince de benim icin problem degil hem oyle baska oluyor dedi :) Madem sorun yok bir kac mm olmasinda sikinti yok.
söyle canım ya merak ettm6 yillik evliyiz
kiy tüy vs benzeri seylerden hicbir rahatsizligimiz igrendigimiz sevmedigimiz olmadi
kendi esimin tüy olayina nasil baktigini söylemeyim
@Surrender gibi nazar degmesin
bide pantolonu giyemiyorum egemiyorum yaa.. eşimin yardimiyla giyiyorum çok zorlaşiyorhamilelikten once cok dikkat ediodum ama hamilelikten sonra ozellikle de karnim sismeye basladikca zorlanmaya basladim. ben hep kendim yaparim tum agdami ama malesef esimde rahatsiz oluo uzayinca oyle deliler gb kilim da yok ama adam takintili tek tel gorsun hemen agda zamanin gelmis vs der. hamileyim yapamiorm cok fazla diorm egilemiorm vs diorm o zaman agdaciya git dio da su anda yasadiimiz sehere 1.5 sene once tasindik ve hep kendim yaptiim icinde agdaciya gitme ihtiyaci duymamistim. temiz yapan birini bulmak lazim simdi en bastan heleki hamileyim iyice dikkatli secmem lazim gitceim kisiyi
aynen ya bacaklarimi kaldiramiorm artik su an oturarak giyip cikarabiliorm ama zamanla onda da zorlanmaya baslicaima eminim. banyoya da tabure almayi dusunorum butun hareketlerim giderek kisitlanio cnk bacak bacak ustune bile atamiorm artik ama bebisime deger saglikla gelsin de insalla bunlar gelip gecici insallabide pantolonu giyemiyorum egemiyorum yaa.. eşimin yardimiyla giyiyorum çok zorlaşiyor
daha neleri çekicen aramizda neredeyse 2 ay var bende çok zorlaniyorum gittikçe iyice... banyoya tabure almadim ama çok fazlada duramiyorum yıkanip çikiyorum. belim agriyor benim yaaaynen ya bacaklarimi kaldiramiorm artik su an oturarak giyip cikarabiliorm ama zamanla onda da zorlanmaya baslicaima eminim. banyoya da tabure almayi dusunorum butun hareketlerim giderek kisitlanio cnk bacak bacak ustune bile atamiorm artik ama bebisime deger saglikla gelsin de insalla bunlar gelip gecici insalla
hayirlisiyla kucaginada alirsin canim insallah tenizliginizi kocaniz yapsin birakinaynen ya bacaklarimi kaldiramiorm artik su an oturarak giyip cikarabiliorm ama zamanla onda da zorlanmaya baslicaima eminim. banyoya da tabure almayi dusunorum butun hareketlerim giderek kisitlanio cnk bacak bacak ustune bile atamiorm artik ama bebisime deger saglikla gelsin de insalla bunlar gelip gecici insalla
bende fazla kilo aliorm gb dusunuorm bu zamana kadar ayaklarim hic sismedi die dolasirken bugun bi baktimki bilegim kaybolmusdaha neleri çekicen aramizda neredeyse 2 ay var bende çok zorlaniyorum gittikçe iyice... banyoya tabure almadim ama çok fazlada duramiyorum yıkanip çikiyorum. belim agriyor benim yaakilo da aldim iyice sistim.. ama bebek doğrunca bu çektiklerimi tabi özlüycem:)
hastaliimda falan sagolsun cok yardimci olmustu banyodada yardim etmisti artik son aylarda gerekirse yine yardimci olcak bana yapcak bisi yok diger konudada kendime temiz bi guzellik salonu bulcam artik baska care yokhayirlisiyla kucaginada alirsin canim insallah tenizliginizi kocaniz yapsin birakin
benimkini bi görsem ayak bileklerim çok sisik.. çok zor yürüyorum.. hergün yürü canim ben çok yürümediğim için çok sisti tuzlu şekerli hamurişi şeyler hiç yeme.. ben bunlardan uzak duruyorum.. artık sisik içindeler çok zorlaşiyor ileryen zamanlarda.. az kaldi diyorum sağlıkcasi kucagima alsak yeter bize:)bende fazla kilo aliorm gb dusunuorm bu zamana kadar ayaklarim hic sismedi die dolasirken bugun bi baktimki bilegim kaybolmusdaha kimbilir neler deiscek hayatimda dediin gibi
ya hamur isi seker tatli cidden cok fazla yemiorm fazla kilo aldiimi farkedince biraktim cidden ama tuzu azaltamiorm cidden ole kotu bi aliskanlik olmus ki yemegi tatmadan tuz dokuorm direkbenimkini bi görsem ayak bileklerim çok sisik.. çok zor yürüyorum.. hergün yürü canim ben çok yürümediğim için çok sisti tuzlu şekerli hamurişi şeyler hiç yeme.. ben bunlardan uzak duruyorum.. artık sisik içindeler çok zorlaşiyor ileryen zamanlarda.. az kaldi diyorum sağlıkcasi kucagima alsak yeter bize:)