ESLERİNİZ TÜYLERİNİZ YÜZÜNDEN SİZDEN SOGUR MU?

Esin sıkıntı yapmıyorsa neden bu kadar kafana takiyorsun ki canim

Bu sorun benimde hep kafama takılmıştır. Ama '' Erkeklerde sanki pürüzsüzler hepsi bildiğin kıl yumağı hepsi ''deyip de geçiştirdiğim çok zaman oldu

Eğer tüyler koyu renkli ise biraza mide bulandırıcı olabiliyor açıkcası ama açık renkse zaten çok farkedilmez..

ben eşime anlatmıştım durumu her yerimiz için geçerli belli uzunluğa gelmeden ağda yapamıyorum aşkım diye o da abartmadığım sürece sorun yok dedi bende takıntılıyım aslında ama evli olunca malesef her an yakalanabiliyorsunuz tüylü o nedenle bir çok kez jilete baş vuruyorum ama son zamanlarda lazeri iyiden iyiye düşünmeye başladım havaların biraz serinlemesini belkiyorum iyi bir yer bulur bulmaz başlayacağım lazere

Zaten başımıza ne geliyorsa bu erkekleri hunharca memnun etme isteğimizden geliyor. Merak ediyorum acaba dünya tam tersi şekilde olsaydı erkekler kadınlar için bu kadar uğraş verir miydi acaba?

Kıl tüy insanın yaradılışında var. Erkekler de olduğu gibi kadınlarda da var ve erkekler de bunun farkında =) o kadar titizlenmemek lazım belki de...

hamilelikten once cok dikkat ediodum ama hamilelikten sonra ozellikle de karnim sismeye basladikca zorlanmaya basladim. ben hep kendim yaparim tum agdami ama malesef esimde rahatsiz oluo uzayinca oyle deliler gb kilim da yok ama adam takintili tek tel gorsun hemen agda zamanin gelmis vs der. hamileyim yapamiorm cok fazla diorm egilemiorm vs diorm o zaman agdaciya git dio da su anda yasadiimiz sehere 1.5 sene once tasindik ve hep kendim yaptiim icinde agdaciya gitme ihtiyaci duymamistim. temiz yapan birini bulmak lazim simdi en bastan heleki hamileyim iyice dikkatli secmem lazim gitceim kisiyi

bide pantolonu giyemiyorum egemiyorum yaa.. eşimin yardimiyla giyiyorum çok zorlaşiyor

bide pantolonu giyemiyorum egemiyorum yaa.. eşimin yardimiyla giyiyorum çok zorlaşiyor
aynen ya bacaklarimi kaldiramiorm artik su an oturarak giyip cikarabiliorm ama zamanla onda da zorlanmaya baslicaima eminim. banyoya da tabure almayi dusunorum butun hareketlerim giderek kisitlanio cnk bacak bacak ustune bile atamiorm artik ama bebisime deger saglikla gelsin de insalla bunlar gelip gecici insalla

Philips lumea diyecegim reklam sanacaksiniz,ben kullaniyorum,aldigim en akilli alet,ben aldigimda turkiyede belki sadece 20 tane vardi,bulundugum ilden kalkip ankaraya sirf bunu almak icin gidip gelmistim...ve yaptigim en dogru seymis...uc dort ay sonra zaten hiçe yakin oluyorlar onlarida agdayla aliyorum,ohhh mis gibiyim...

daha neleri çekicen aramizda neredeyse 2 ay var bende çok zorlaniyorum gittikçe iyice... banyoya tabure almadim ama çok fazlada duramiyorum yıkanip çikiyorum. belim agriyor benim yaa kilo da aldim iyice sistim.. ama bebek doğrunca bu çektiklerimi tabi özlüycem:)

hayirlisiyla kucaginada alirsin canim insallah tenizliginizi kocaniz yapsin birakin

bende fazla kilo aliorm gb dusunuorm bu zamana kadar ayaklarim hic sismedi die dolasirken bugun bi baktimki bilegim kaybolmus daha kimbilir neler deiscek hayatimda dediin gibi

bende fazla kilo aliorm gb dusunuorm bu zamana kadar ayaklarim hic sismedi die dolasirken bugun bi baktimki bilegim kaybolmus daha kimbilir neler deiscek hayatimda dediin gibi
benimkini bi görsem ayak bileklerim çok sisik.. çok zor yürüyorum.. hergün yürü canim ben çok yürümediğim için çok sisti tuzlu şekerli hamurişi şeyler hiç yeme.. ben bunlardan uzak duruyorum.. artık sisik içindeler çok zorlaşiyor ileryen zamanlarda.. az kaldi diyorum sağlıkcasi kucagima alsak yeter bize:)

kocalar yapar yaa en iyisi bu mecbur yapmak zorundalar.. kocam sağolsun valla yardimci çok oluyor:)

ya hamur isi seker tatli cidden cok fazla yemiorm fazla kilo aldiimi farkedince biraktim cidden ama tuzu azaltamiorm cidden ole kotu bi aliskanlik olmus ki yemegi tatmadan tuz dokuorm direk o yuzden bol bol su icmeye dikkat ediorm su tutmasin die ama. olan olmus bile. bende cok yurumuorm bak dogru soluosun demekki yuruyus yapmak lazim ona bi plan kurmam lazim cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…