Eşlerinden Destek Alan Anneler Okuyabilir Mi?

Ya 4. Ayda bi meme reddi durumu oluyormuş genellikle. Bilmiyorum yani benimki reddeder mi etmez mi. Şu uykusuzluk olmasa daha çok tahammül edebilirdim.

Valla acicak gozunu mecbur. Çalışıyor diye uyumak yok. Ben ve eminim bir cok kadin hem gece cocuk bakip hem uykusuz sabah ise gidip calisiyoruz. Valla hic taviz vermeyin
Sonuna kadar katılıyorum size. İlk zamanlar bebek sadece anneyi ister diye bir şeyi kabul ettirip babaları rahat ettiriyorlar ben annesiysem o da babası bana ne kadar bağlanması güvenmesi gerekiyorsa babasına da o kadar bağlanmalı ve güvenmeli. Anneler işe başlayınca kimse demiyor ama annesi çalışıyor zaten dışarda yoruluyor diye.

Eşinizin işi gerçekten ağırsa ve emziriyorsanız kalkıp ne yapabilir ki? En fazla size moral verebilir.
Benim kızım belli bir aydan sonra mama içtiği için eşim o zamandan beri 1 kere mama iciriyor, bir kere daha kalkarsa ben iciriyorum.

Ya 4. Ayda bi meme reddi durumu oluyormuş genellikle. Bilmiyorum yani benimki reddeder mi etmez mi. Şu uykusuzluk olmasa daha çok tahammül edebilirdim.
Daha o kısma gelemedik biz valla umarım bizimkinde de olmaz meme reddi 4. ayda. Ay ne kadar zormuş bu annelik ya hayatımın en yorucu ama en güzel günleri resmen

Bence iki kişinin aynı anda uyanmasına gerek yok. Bebek emmek istiyor, anne mecbur uyanıyor. O yüzden eşimden gece uyanmasını hiç beklemedim. Benim eşim de yoğun çalışıyor. Gece uyansa bu sefer akşam işten gelince uyuyacak. O zaman daha çok ihtiyacım oluyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…