• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinden Destek Alan Anneler Okuyabilir Mi?

Ya bebek büyüdükçe meme reddi ihtimali azaldığı için biberona da geçebilirsiniz. Biz 35. günde biberon vermiştik çok şükür meme reddi yapmadı ama bu bebekten bebeğe değişiyor çok, verin vermeyin diyemem.
Mesela eşiniz gece erken uyuyabilir öyle olunca sabaha karşı nöbeti o devralabilir. Yatarak emzirmeyi de şiddetle öneriyorum çok konforlu hem uykunuz da açılmaz şu an bile öyle emziriyorum😂 ama güvenlik açısından biri başınızda beklesin mutlaka ben uyuyakalıp bebeğe zarar vermekten çok korkuyorum.
Ya 4. Ayda bi meme reddi durumu oluyormuş genellikle. Bilmiyorum yani benimki reddeder mi etmez mi. Şu uykusuzluk olmasa daha çok tahammül edebilirdim. 😬

Valla acicak gozunu mecbur. Çalışıyor diye uyumak yok. Ben ve eminim bir cok kadin hem gece cocuk bakip hem uykusuz sabah ise gidip calisiyoruz. Valla hic taviz vermeyin 🤭
Sonuna kadar katılıyorum size. İlk zamanlar bebek sadece anneyi ister diye bir şeyi kabul ettirip babaları rahat ettiriyorlar ben annesiysem o da babası bana ne kadar bağlanması güvenmesi gerekiyorsa babasına da o kadar bağlanmalı ve güvenmeli. Anneler işe başlayınca kimse demiyor ama annesi çalışıyor zaten dışarda yoruluyor diye.

Merhabalar. İlk kez anne oldum ve tahmininizce geceleri inanılmaz zorluyor. Bebeğimi emzirmeye çalışıyorum. Meme reddi olmasın diye biberon kullanmamaya çalışıyorum.

Eşimin uykusu çok ağır ve çalıştığı iş çok yorucu. Gece ondan ne isteyeceğimi bilemiyorum. Ben uyandırmasam genelde uyanamıyor. Bazılarınızın eşi kaşıkla besliyormuş sanırım. Bizim bebeğimiz kaşıkla beslenmeyi pek beceremiyor. Hep dışarı tükürüyor az bile versek.

Gece yükümü hafifletmek için eşimden neler bekleyebilirim. Siz eşinizle nasıl paslaşıyorsunuz?
Eşinizin işi gerçekten ağırsa ve emziriyorsanız kalkıp ne yapabilir ki? En fazla size moral verebilir.
Benim kızım belli bir aydan sonra mama içtiği için eşim o zamandan beri 1 kere mama iciriyor, bir kere daha kalkarsa ben iciriyorum.

Ya 4. Ayda bi meme reddi durumu oluyormuş genellikle. Bilmiyorum yani benimki reddeder mi etmez mi. Şu uykusuzluk olmasa daha çok tahammül edebilirdim. 😬
Daha o kısma gelemedik biz valla😂 umarım bizimkinde de olmaz meme reddi 4. ayda. Ay ne kadar zormuş bu annelik ya hayatımın en yorucu ama en güzel günleri resmen🥲

Merhabalar. İlk kez anne oldum ve tahmininizce geceleri inanılmaz zorluyor. Bebeğimi emzirmeye çalışıyorum. Meme reddi olmasın diye biberon kullanmamaya çalışıyorum.

Eşimin uykusu çok ağır ve çalıştığı iş çok yorucu. Gece ondan ne isteyeceğimi bilemiyorum. Ben uyandırmasam genelde uyanamıyor. Bazılarınızın eşi kaşıkla besliyormuş sanırım. Bizim bebeğimiz kaşıkla beslenmeyi pek beceremiyor. Hep dışarı tükürüyor az bile versek.

Gece yükümü hafifletmek için eşimden neler bekleyebilirim. Siz eşinizle nasıl paslaşıyorsunuz?
Bence iki kişinin aynı anda uyanmasına gerek yok. Bebek emmek istiyor, anne mecbur uyanıyor. O yüzden eşimden gece uyanmasını hiç beklemedim. Benim eşim de yoğun çalışıyor. Gece uyansa bu sefer akşam işten gelince uyuyacak. O zaman daha çok ihtiyacım oluyor benim

Back