- 31 Aralık 2024
- 50
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi psikolojikdanismannisa
-
Ne kadar içimi rahatlattınız anlatamam. Eşime teklif edeceğimBen yorumlarin aksine gece yapabileceginseyler var demeye geldim. Kasikla beslemek zor oncelikle o yuzden o kisma girmenizi onermek. Biberon emmesi benim bebeklerde meme reddi yapmadı her cocukta bir degil. Simdi gelelim ne yapmasi gerektigine. Siz emzirin 20 30 dk herneyse akaninde cocugu esinize verip hemen yatın. O gazini çıkarsın altini degistirsin geri uyutsun. 2 2.30 saat sonra diger emzirmeye kalkarsiniz. Hafta icleri geceleri 1 kez esiniz bunu yaparsa kesintisiz 2 saat uykuyu garantilersiniz. Haftasonlarida bu duzeni 2 kez yaparsa uykunuzu daha iyi alirsiniz. Ilelebet boyle olmucak tabiki. Her ay uyku suresi uzayacak
Biz gazını (ağızdan) bir türlü çıkartamıyoruz ve bebeğin uykusu dağılıyor. Ağlıyor... Sonra tekrar meme istiyor... Bu emzirme gaz çıkarma döngüsünden çıkamadık.Bebeği bana verirdi çok uyuyordu sarılık vardı. uyandırması zor oluyordu eşim uyandırıyordu kucağıma veriyordu emziriyordum arada uyursa gene eşim uyandırıp geri veriyordu sonra gazını çıkarıyordu uyuyordu zaten beşige koyuyordu.emzirme sonrası siz besleyin eşiniz yapamaz zaten Kaşık biberon ile emmesini sağlayın yanlardan damla damla sıkın. Ben emzik ile alistirdim kaşık biberona tam şap şap emerken çıkarıp kaşık biberonu dilin üstüne koyuyordum öyle öyle alıştı. Eds yontemide var hem emzirip bir sonda yardımıyla karnını doğurabilir siniz.
Bir şey soracağım. Emzirdikten sonra gazını çıkarmaya çalışırken hep uyanıyor. Sonra uykusu dağılıyor uyumuyor. Üstelik gazı da çıkmıyor (ağızdan) Bu döngü için ne tavsiye edersiniz?Ben yorumlarin aksine gece yapabileceginseyler var demeye geldim. Kasikla beslemek zor oncelikle o yuzden o kisma girmenizi onermek. Biberon emmesi benim bebeklerde meme reddi yapmadı her cocukta bir degil. Simdi gelelim ne yapmasi gerektigine. Siz emzirin 20 30 dk herneyse akaninde cocugu esinize verip hemen yatın. O gazini çıkarsın altini degistirsin geri uyutsun. 2 2.30 saat sonra diger emzirmeye kalkarsiniz. Hafta icleri geceleri 1 kez esiniz bunu yaparsa kesintisiz 2 saat uykuyu garantilersiniz. Haftasonlarida bu duzeni 2 kez yaparsa uykunuzu daha iyi alirsiniz. Ilelebet boyle olmucak tabiki. Her ay uyku suresi uzayacak
Tahmin edebiliyorum. Bunlar gecici gunler karamsar olmayin. Birde benim doktorum sarilik atlattiktan sonra uyandirma demisti. Ilk 10 15 gunde sarilik vucuttan tamamen gidince o uyandiginda emzirdim ben ama tavsiye degil tabiki de her doktorun onerisi farkli bunu da bir danisin derimNe kadar içimi rahatlattınız anlatamam. Eşime teklif edeceğim
Benim tavsiyem su isik acmayin minik bir aydinlatma abajur belki o evin gece sessizligi bozulmasin uyanmasini anladiginizda mikirdanmaya basladiginda gozlerini tamamen acip uyanip aglamadam siz memeye tutun onu. Karni doydugunda memede uykuya gecmeye basladiginda hemen koynunuza alin sirtina asagidan yukari pit pit pit yapin. Isiklar kapali ses yok birde ben keskin olmayan salinimlar yapiyordum kucakta anakucagi gibi o kisim biraz teknik istiyor zamanla gelistiriyorsun kendiniBir şey soracağım. Emzirdikten sonra gazını çıkarmaya çalışırken hep uyanıyor. Sonra uykusu dağılıyor uyumuyor. Üstelik gazı da çıkmıyor (ağızdan) Bu döngü için ne tavsiye edersiniz?
Doktor her ağladığında emzir dedi. Çok şükür sarılık riskimiz yok.Tahmin edebiliyorum. Bunlar gecici gunler karamsar olmayin. Birde benim doktorum sarilik atlattiktan sonra uyandirma demisti. Ilk 10 15 gunde sarilik vucuttan tamamen gidince o uyandiginda emzirdim ben ama tavsiye degil tabiki de her doktorun onerisi farkli bunu da bir danisin derim
Yani bizimki 20 gunden sonra 4 saat uyuyorsa ozellikle uyandirmadim. Max 4.5 5 saate uyaniyordu. Bazi doktorlar uzun bir sure 2 saatte bir emzirin diyorDoktor her ağladığında emzir dedi. Çok şükür sarılık riskimiz yok.
Kocam bu tekniği çözebilir mi bilmiyorum. Uykudan gözünü zor acıyorBenim tavsiyem su isik acmayin minik bir aydinlatma abajur belki o evin gece sessizligi bozulmasin uyanmasini anladiginizda mikirdanmaya basladiginda gozlerini tamamen acip uyanip aglamadam siz memeye tutun onu. Karni doydugunda memede uykuya gecmeye basladiginda hemen koynunuza alin sirtina asagidan yukari pit pit pit yapin. Isiklar kapali ses yok birde ben keskin olmayan salinimlar yapiyordum kucakta anakucagi gibi o kisim biraz teknik istiyor zamanla gelistiriyorsun kendini
Bizimki saat başı ağlıyor maalesefYani bizimki 20 gunden sonra 4 saat uyuyorsa ozellikle uyandirmadim. Max 4.5 5 saate uyaniyordu. Bazi doktorlar uzun bir sure 2 saatte bir emzirin diyor
Valla acicak gozunu mecbur. Çalışıyor diye uyumak yok. Ben ve eminim bir cok kadin hem gece cocuk bakip hem uykusuz sabah ise gidip calisiyoruz. Valla hic taviz vermeyinKocam bu tekniği çözebilir mi bilmiyorum. Uykudan gözünü zor acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?