http://aktuel.mynet.com/galeri/unlu...ndan-beri-hayal-ediyordum/489/58240/sayfa/80/ kızlar bu bayanın göğüsleri çok ideal değilmi sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım mezurayla göğüsün en uç noktasından çepeçevra ölç yani göğüsucuna gelecek şekilde çevrele birde hemen göğsünün alt kısmından ölç göğsün bittiği yerden ölç kaç cm. ben sana bedenini söylerim
canım mezurayla göğüsün en uç noktasından çepeçevra ölç yani göğüsucuna gelecek şekilde çevrele birde hemen göğsünün alt kısmından ölç göğsün bittiği yerden ölç kaç cm. ben sana bedenini söylerim
kızlar size bir soru sizce bir erkek eşinin göğüsleri böyle olduğu taktirde her akşam birlikte mi olmak ister yada daha mı çok arzular sizce yoksa erkek açısından bir fark yaratmaz mı?
kızlar size bir soru sizce bir erkek eşinin göğüsleri böyle olduğu taktirde her akşam birlikte mi olmak ister yada daha mı çok arzular sizce yoksa erkek açısından bir fark yaratmaz mı?
kızlar bu arada bu kızın göğüsleri silikon değil nasıl anlamadınız doğal olduğunu silikon bir şekilde anlaşılıyor zaten dikkatli bakın ne kadar doğal olduğunu görürsünüz bununki Allah vergisi başka bişey değil herkes göğüs konusunda bu kız kadar şanslı doğmuyor
canım sen o kadar olmaya yaklaştıysan aradaki fark 25 veya 30u bulmuştur çok iyi benim aradaki fark 17cm. bazen 18 daha çoook yolum var ama o kadar büyümesi hayal kesinlikle ancak ahmile kalınca!!!