senle kım ewlensın ya cok guzel kadınsın sen
senle ewlenmez erkekler senden korkarlar
erkekler meme ıcınmı ewlenıo ahahah sen o kızın yuzunu gorsen nıe ewlendgını anlarsın kocasınınahahaha madem öyle seviyormuş ama senle evlenmiş demek sana yalan söylüyor aldrıma .
rahatlık acsından dedım kız
senı gercekten sewıorm acık acık yazmıssn ozguvenn yuksek
ben buyuk memeyı kotu demedım asla demem allh yaratmıs ama tum kucuk memelıler sexy deıldr ewlıler cırkındr dıyen bırıne de ne denırkı
senı gordum ben sende hıc meme olmasada taş gbısın..
buyuk atessız kucuk ateslı bılmıorm bn duydum cok kısıden buyuk memelıler bıle konusuyodu bu konuyubuyuk gogus sırt agrısıda yapıyormus zaten:18: kucuk olsun atesli olsunkadın seksapelitesini konusturamadıktan sonra isterse karpuz kadar olsun gogusleri ne farkedecek
eyvalllahhhhevliler çirkin olsaydı ben 1oo yaşına kadr bekar kalırdım allahıma şükürler olsun
canım öyle demedim ben bu bayan bana taktı sabahtan beri özelden msj atıyor bana sıkıldım her kadın güzeldir çarptırıyor yazdıklarımı bana inat olsun diye karpuz demiş sende nasibini almışsın ben böyle kendinle barışık olmayan bir kadın daha görmedim bu ne ya insanlara beni yanlış tanıştırıyor.
buyuk atessız kucuk ateslı bılmıorm bn duydum cok kısıden buyuk memelıler bıle konusuyodu bu konuyu
teyzemde demıstıkı kucuk memeler cok hassas oluyomus buyuye gore daha cabuk tahrık oluyomus
sadce benmı yanlıs anlıorm cogunluk sana kızıyo neden acaba demkkı hhaksızsın memenle boburlenıosncanım öyle demedim ben bu bayan bana taktı sabahtan beri özelden msj atıyor bana sıkıldım her kadın güzeldir çarptırıyor yazdıklarımı bana inat olsun diye karpuz demiş sende nasibini almışsın ben böyle kendinle barışık olmayan bir kadın daha görmedim bu ne ya insanlara beni yanlış tanıştırıyor.
yok ya birbirinizi yanlış anlamayın ben seviyorum onu uyumlu kadındır aslında
ölcturdunmu hormonlarını sanmıyormteyzen sana masal anlatmış hormonal birşey cinsel istek benim östorjenim daha fazla salgılanmış ki göğüslerim büyük olmuş hepsi irbirinle bağlantılı dolgun göğüslü kadınlardan bahsediyorum ben .
buyuk atessız kucuk ateslı bılmıorm bn duydum cok kısıden buyuk memelıler bıle konusuyodu bu konuyu
teyzemde demıstıkı kucuk memeler cok hassas oluyomus buyuye gore daha cabuk tahrık oluyomus
Kızlar erkeklerin çoğunda büyük göğüs takıntısı varduyuyoruz hep
benim göğüslerimde büyük ve maşallahbenim ğöğüslerimi kız arkadaşlarım hep beğenir.. Bu arada evliyim eşimde beğenir.
Yalnız şuda varki badi alırken göğüs yüüznden 1 beden büyük almak zorunda kaldıgım zamanlarda olmmadı değil
bence vücutta güzel durması önemli bence Allah yarattıysa elbet güzeldir.
Şöyle düşünsenize Allah korusun göğüs kanseri olsaydınız ve göğüsünüz alınsaydı ne olacaktı durumunuzdan şikayet etmeyin hamd edin.
çirkin demedim bitir artık bu konuyu tamam yeter sinirlenmeye başladım artık banlanıcam senin yüzünden ya insanın üstüne bu kadar gelinmez ben çirkin mi dedim çirkin kelimesini kullandım mı yeter ya bırak peşimi istemiyorum senle konuşmak sıkıldım .
ustumde ıkı karpuz tasıcama ıkı prtakal tasımak dahha rahat:)
ya bilmiyorum bir yorum yapıyorum pat bakıyorum birşey yazamış bana yanlış anlıyor her dedğimi bu forumda yeniyim beni insanlara yanlış anlatıyor sıkıldım ya ben bu durumdan .
benı takıp edıp yazdgım her seyın tersını yazıp kendını övup benım ozellıklerım yermezsen banlanmazsın
bnde senden sıkldım sınır yok eglenıodm ama sıkldım artık sen konus dur yaz sayfalara ben mukemmelım yaz
ayrıca yazdın erkekler guzellerle ewlenmez demek ewlıler cırkındır demekle esıttır lafını bılde konus hadı canm gule gule
gelıyorum canm ozledım bndetopiğine dön baccım
gözüm yollarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?