son 10 sayfayı okuyarak bu mesajı yazıyorum :)
kızlar halaya çeker demiş birisi yok valla benim 2 halamda nadide sultan gibi bende 80 B beden göğüs var,
küçük göğüslü kadın ateşli olur demiş, yahu o nerden çıkmış :) birisi kocasının onu gaza getirmesini burda teselli olarak yayıyor fakat öyle birşey yok..
aksine östrojen hormonu ateşlilik, cinsel hazzı çoğaltır e östrojen hormonun çok olsaydı göğüslerin büyük olurdu otomatik olarak..
bir eş karısına yatakta gayet güzel ilgi şefkat gösterirse eminim her kadın yatakta dişi bi kaplan gibi olur :))
benim 2 yıllık bi erkek arkadaşım var bikinili halimi gördü göğüslerimin büyüklüğünüde gördü
fikrini sordum - küçük değil diri ve dik büyük ve sarkıktan çok daha şehvet uyandırıcı cinsel yönden bakınca dedi,
ben ona peki daha büyük diri ve dik olsaydı nasıl olurdu dedim
daha güzel olurdu tabi ama slikona gerek yok zaten erkekler göğüslerle pek ilgilenmiyor dedi.
erkekler dolgun iri ve dik göğüslü bayanlara bakarlar, şahsen bende bakarım :) ama bu bir meziyet değildir, benim göğüs dokum çok haha kendmi kadınsı hissediyorum olmayalar hissetmiyor demek değildir.
sonuca gelelim,
boyum 170 kilom 55 göğüs dokum 80 dolguluyu dolduruyor lakin param olsa ve beni bu konuda destekleyen bir eşim olsa asla durmam yaptırırım :)