Biscolata reklamının hastayız ya! Espanolun her turlu gideri var
Allahım sana geliyorummm yinee
öhöm öhöm nese konuyu dagıtmayayım
biscolata reklamımı dedi birisi hemen geldim. bayılıyorum onlara... hangisi olduğu hiç farketmez
Bu arada bu göğüs büyütmek için yağlar filan yazmışsınız kızlar,çörek otu yağı filan onu ne yapıyoruz?? birşeyle karıştırıyormuyuz, masajmı yapıyoruz. benimde işte küçük gibi 2 beden daha büyüse çok iyi olacak
ah ahhhh biscolatadirek masaj yaparak sürüyosun göğüsüne çörek otu yağını, Amaaa dikkat kıllanma yapabilir
çok sagol canım. peki birşey duymuştum doğrumudur acaba; doğum kontrol hapı cilde iyi geliyormuş birde gögüsleri büyütüyormuş filan gibi birşey hatırlıyorum ama, çaresizlikten atmışta olabilirim :))
çok sagol canım. peki birşey duymuştum doğrumudur acaba; doğum kontrol hapı cilde iyi geliyormuş birde gögüsleri büyütüyormuş filan gibi birşey hatırlıyorum ama, çaresizlikten atmışta olabilirim :))
doğum kontrol korkutuyor beni, bekarım ve cinsel bir hayatım yok :)) ne bileyim nasıl kullanılacagını filan tam bilmediğim için yan etkisi olur filan diye korkuyorum ama çörek otu yağı kesmedi baktım onu kullanırım :) çok sagol canım
Bana doktor pko için vermişti göğüsleri büyütüyor ama kullanıldığı dönem boyunca sadece bırakınca eski haline dönüyor.
bnde kullandım bi dönem biraz büyüttü ama cok diil sadece kız arkadsım samımı o frketmıstı. benım eskı hlıne de donmedı ardan1yılda gecmıstır
ben kullandığım yöntemlerle büyütmekle kalmadım.sıkılaştırdım da.. ve erkek arkadaşım ben söylemeden anladı ve gün boyu beğenisini dile getirdi :kedi: ... bol bol şımarttı kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
canim ya sen nasi buyuttun peki neler yaptn ve ne kdr surede cok mrk ettm??
ben kullandığım yöntemlerle büyütmekle kalmadım.sıkılaştırdım da.. ve erkek arkadaşım ben söylemeden anladı ve gün boyu beğenisini dile getirdi :kedi: ... bol bol şımarttı kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
canım nasıl buyuttun anlatır mısın??
ben eskiden 80 takardım sonra hormon tedavisi için diane 35 kullanmaya başladım
ve oldu mu göğüslerim 90 beden ve ben bile gün gün şiştiklerini hissettim yani
zaten küçük göğüslü sayılmazdım şimdi sütyenden fışkırır durumdayım ama belki hapı bırakınca gene eski haline dönerler bilemiyorum yani:26:
ben eskiden 80 takardım sonra hormon tedavisi için diane 35 kullanmaya başladım
ve oldu mu göğüslerim 90 beden ve ben bile gün gün şiştiklerini hissettim yani
zaten küçük göğüslü sayılmazdım şimdi sütyenden fışkırır durumdayım ama belki hapı bırakınca gene eski haline dönerler bilemiyorum yani:26:
soruya cvp için bende bişeler yazmak istedim bende küçük göğüslü kızlardanım:44:75 tam doldumayanlardan çok kafaya takıyorum evtbende erkek arkadaşıma dayanamadım sordum bir gün sen büyük göğüslü bayanlardan hoşlanırsın yoksa küçük mü?? oda şaşırmıştı tabi farketmez dedi şoookkk tabii bende itiraf ettim benim göğüslerin küçük solim dedim ooohh rahatladım bilsin sonra şoka uğramasın klasik şeler soledi ama yok ben seni her halinle seviyorum olur mu öyle şey vs. ama yok inanmıyorum ben bu solenenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?