Eslerimiz televizyonda her sey izleyebilirlermi sizce?

evet canım ama ifadesinden yanlış düşündüğü çıkmaz mı.insana başkasını yaptığı hoş geliyor eşinden bunu istemiyor bilemedim.neyse.

google amcaya twerk yaz kuzum .bide flamenko yaz izle.sonra bidaha gel yorum yap bence :) flamenko ama ben bilemenko :)

Ahah üslup olarak haklı olabilirsiniz evet.
olayın boyutu değişik zaten yurtdışındalarmış e heryerde twerk manyakları var adam zaten istemese bile günde 50 tane böyle dans görüyordur sadece üslubu yanlış hani koltuğa fırlaması falan ne biliyim ama bi yandan da hoş gizlisi saklısı yok çünkü bence konuşulup aşılabilecek şeyler iletişim problemi var sadece

google amcaya twerk yaz kuzum .bide flamenko yaz izle.sonra bidaha gel yorum yap bence :) flamenko ama ben bilemenko :)
Konu sahibinin eşinin izlediğinin flamenko olmadğını anladık herhalde ben kendimden örnek verirken flamenko dedim bence sen benim yorumumu bi daha oku

evet canım ama ifadesinden yanlış düşündüğü çıkmaz mı.insana başkasını yaptığı hoş geliyor eşinden bunu istemiyor bilemedim.neyse.
gamzecim şöyle ki insan karısının bir striptizci yada seks işçisi gibi olduğunu görmek istemeyebilir ki çok da haklıdır işin o boyutu var yani

Bu ne yahu onu izleme buna bakma. Böyle kısıtlar yasaklar koyarsanız daha cazip geleceğinin farkında değil misiniz. O kızlara baksa ne olacak yani her erkek bakıyor. Aldatmış mı oluyor yani. O zaman tv yi evden kaldırım çünü tüm programlar böyle kurtulun bu kafadan ve bu şekilde kendinizi küçük düşürüyorsunuz güveniniz yok kendinize. Bunu eşinize yansıtmamanız lazım valla giden gider umrumda olma beni kaybeder derim. Biz de eşimle izlerken denk geliyor ben tam tersine of kıza bak taş gibi filan diyorum ne güzel kız ama diyorum eşim gülüyor dalga geçiyorum bir yandan da kendime güvendiğimi belli etmiş oluyorum. Sokakta dolaşırken de gözlerini kapatın bari.

eşin biraz dik kafalı sanırım.oşver büyütme sen bunu tepkini belli etmişsin zaten.
Evet oyle. Tepkimi belli etsem nolur, kac defa bu konuda tartisdik,baristik,umrunda degil, sen beni kontrol edemezsin diyor,kendi kendini dolduruyor.Benim oyle bir niyetim yok,sadecs olarak benim isteklerime saygi duysun istiyorum,o kadar.Simdi kusuz, nolucak ,nasil barisacagiz bilmiyorum, inadindan vazgecmiycek.

Son düzenleme:
O sizin çocuğunuz değil ki, kocaman adama izleyemezsin yapamazsın diyebilesiniz.
Ne olursa olsun birşey izlese dahi, bunu sizi üzecek birşey yaparım endişesiyle kendi içinden gelerek yapmamalı.

Senin flamenkoyu misal çekmen dogru digil, bende tango da izlerim, salsa da, flamenko da. Ama tahrik edici "dans" gosterisi baska, ayni tepkiyi veremem.

aynı sorunu dün akşam bizde yaşadık. survivor izliyo eşim, bende çok rahatsızım ama bugüne kadar bişey demedim ama dün akşam söyledim artık.
bunlar neredeyse çırılçıplak giyiniyolar, sadece malum bölgelerini örtüyolar, rahatsız oluyorum izlemeni istemiyorum, erkekler şortlarını kasıklarına kadar indiriyolar, sen benim bunları görmemden rahatsız değilmisin dedim.
neyi görmek istiyosan onu görüyosun, ben onlara bakmıyorum yarışmaya bakıyorum, şu an toplara bakıyorum onlara bakmıyorum dedi.
yarışmayı yapan topları götüren kim, istesende istemesende görceksin dedim.
ben görmek istemiyorum onlarla ilgilenmiyorum dedi.
uzun bişey giyseler daha az yaralanırlar dedim el kadar şortlar ne oluyo.
uzunla rahat hareket edemiyosun ben bile maç yaparken hep şort giyerim, eşortmanla hiç rahat olmuyo dedi.
çok ciddiyim rahatsızım izlemeni istemiyorum gsnin maçını aç onu izle dedim.
kapatırsam bi daha açmam annenlerde bile açmam dedi.
bende onu istiyorum zaten, evde izleme annemlerde izleme gibi bişey demedimki dedim.
tamam izlemicem dedi kapattı.

tatlım güzel düşünüyosun ama tarzın yanlış..
ben mesela eşim dansöz izlerken tv.nin önüne geçip dansediyorum..
ya da direk tv.yi kapatıp üstüne atlıyorum..
"avcunu yala, izlettmeemm" diye şirinlik yapıyorum..
hiç münakaşaya girme, sana tavsiye tatlılıkla hallet..yoksa yasaklar daha da iştahını kabartır...

yolda beraber yürürken etraftakileride aynı özenle inceleyip bakıyorsa haklısınız ama tv de çıkanlar içinde kısıtlamayın adamı

neden birbirinixe bu kadar baskı yapıyorsunuz. her ikşnizde hatalısınız. baskı tepki verir. istemeyerek yapılan herşey içte negatif birikim yapar. ve bir gün patlar. ama o patlama iyi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…