- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi delimelek2170
evet canım ama ifadesinden yanlış düşündüğü çıkmaz mı.insana başkasını yaptığı hoş geliyor eşinden bunu istemiyor bilemedim.neyse.Düşünce olarak bana makul gelen bir düşünce. Yani adam striptizden hoşlanıyor olabilir ama eşinin bunu yaptığını görmek istemiyordur çünkü algısı farklıdır. Veya atıyorum ormanda sevişme fikri heyecanlandırıyordur ama çeşitli nedenlerle fiiliyata dökmez.
Her hoşlandığını yapmak veya sevgilisinde/eşinde görmek zorunda değil.
Ama daha doğru düzgün ifade edebilirmiş bunu, o konuda katılıyorum.
google amcaya twerk yaz kuzum .bide flamenko yaz izle.sonra bidaha gel yorum yap bence :) flamenko ama ben bilemenko :)Televizyondaki kadının dansına bakması onu arzuladığı anlamına gelmez ki, ilginç gelmiştir ben de ünlü flamenko sanatçısının dansına denk gelirsem bi hışımla oturur izlerim yani eşim de bozulursa keyfi bilir, artık tvde de ne izleneceğine eşler karar verecekse ohoo nefes alacak alan kalmamış demektir
olayın boyutu değişik zaten yurtdışındalarmış e heryerde twerk manyakları var adam zaten istemese bile günde 50 tane böyle dans görüyordur sadece üslubu yanlış hani koltuğa fırlaması falan ne biliyim ama bi yandan da hoş gizlisi saklısı yok çünküAhah üslup olarak haklı olabilirsiniz evet.
Konu sahibinin eşinin izlediğinin flamenko olmadğını anladık herhalde ben kendimden örnek verirken flamenko dedim bence sen benim yorumumu bi daha okugoogle amcaya twerk yaz kuzum .bide flamenko yaz izle.sonra bidaha gel yorum yap bence :) flamenko ama ben bilemenko :)
gamzecim şöyle ki insan karısının bir striptizci yada seks işçisi gibi olduğunu görmek istemeyebilir ki çok da haklıdır işin o boyutu var yanievet canım ama ifadesinden yanlış düşündüğü çıkmaz mı.insana başkasını yaptığı hoş geliyor eşinden bunu istemiyor bilemedim.neyse.
Evet oyle. Tepkimi belli etsem nolur, kac defa bu konuda tartisdik,baristik,umrunda degil, sen beni kontrol edemezsin diyor,kendi kendini dolduruyor.Benim oyle bir niyetim yok,sadecs olarak benim isteklerime saygi duysun istiyorum,o kadar.Simdi kusuz, nolucak ,nasil barisacagiz bilmiyorum, inadindan vazgecmiycek.eşin biraz dik kafalı sanırım.oşver büyütme sen bunu tepkini belli etmişsin zaten.
flamenkoyla twerki karşılaştırmışsın ama.bi dansa ilgi duymak ayrı.bu konu ayrıKonu sahibinin eşinin izlediğinin flamenko olmadğını anladık herhalde ben kendimden örnek verirken flamenko dedim bence sen benim yorumumu bi daha oku
google amcaya twerk yaz kuzum .bide flamenko yaz izle.sonra bidaha gel yorum yap bence :) flamenko ama ben bilemenko :)
flamenkoyu aileyle utanmadan izlersin ama twerk sıkıntı.amaç başka.dans değil.gaza getirmiş gibi olmamayım da.:)Flamenkoyla twerk ayni seymi.
Yanima oturmadiki, diger koltuga oturdu.Bende madem oyle dans bitince kalkmiycaksin koltukdan dedim, oda bana beni kontrol edemezdin dedi.
Karıştırmadım hala ısrar ediyorsun ünlü bir erkek flamenko dansçısından bahsettim ve kendi adıma konuştum, artık alıntı yapma lütfenflamenkoyla twerki karşılaştırmışsın ama.bi dansa ilgi duymak ayrı.bu konu ayrı
ısrar etmiyorum öyle deseydin başta anlardım.ben kendm karar verebilrim alntı yağıp yapamayacağımaKarıştırmadım hala ısrar ediyorsun ünlü bir erkek flamenko dansçısından bahsettim ve kendi adıma konuştum, artık alıntı yapma lütfen
Senin flamenkoyu misal çekmen dogru digil, bende tango da izlerim, salsa da, flamenko da. Ama tahrik edici "dans" gosterisi baska, ayni tepkiyi veremem.Televizyondaki kadının dansına bakması onu arzuladığı anlamına gelmez ki, ilginç gelmiştir ben de ünlü flamenko sanatçısının dansına denk gelirsem bi hışımla oturur izlerim yani eşim de bozulursa keyfi bilir, artık tvde de ne izleneceğine eşler karar verecekse ohoo nefes alacak alan kalmamış demektir
Merhaba. Bugun esimle tartisdik.Sebep, esim bilgisayar basinda oturmus kendi isiyle ilgili seylere bakiyordu. Bende koltukta oturmus, televizyon seyrediyordum.Bilgisayar masasi televizyonun hemen yaninda, yani bilisayar basinda otururken, cokta rahat olmasada televizyondakileri de gormek mumkun.Herneyse, bir şaka programi izliyordum.Birden programda bir kiz boyle ellerini yere koyup, ayaklarinida duvara koyarak, basasagi sekilde poposunu oynatarak "dans" yapti, eşim bunu gorur gormez hemen bilgisayardan kalkip koltuga gecti ve "dansi" izlemeye basladi. Ben, ona bu hareketinden hoslanmadigimi belirttim.Oda kizi izlemek icin digil, sadece , bilgisayarda simdilik isi bittigi icin koltuga gectigini soyledi.Yalan soyledigini biliyorum, bosuna inkar etme dedim.O da bana, ben sana neyi izleyip-izleyemeyecegimi sormuycam dedi, bende sinirle evet sorucaksin dedim.Biz evliyiz, nasil ben senin hoslanmadigin seyleri yapmiyorsam,sende bana karsi hassas olucaksin dedim.Televizyonda, o sahneyi bir daha gosterdiler, tabii sinirden ben hiçbirisini izlemedim.
Esim sanki hicbir sey olmamis gibi, neden sen bakmadin diye sordu (gicik), bende "sen ikimizinde yerine izledin, yetmezmi " dedim.Bu tartismadan sonra konusmuyoruz. Bu, bu konudaki ilk tartismamiz digil,gecenlere yine bir manken gosteriyorlardi televizyonda, yine mankeni gosterdiklerinde gozlerini televizyona zillemisdi.Bende, boyle yapmasindan hoslanmadigimi soylemisdim , ama tabiki, o umursamadi ve beni kontrol edemezsin demisdi ve ben o zamanda kusmustum.
Simdi size soruyorum kizlar, sizce benim esimden bunu istemeye hakkim yokmu.O oyle giyme, boyle giyme diyor, tamam diyorum.Peki ben neden ondan boyle birsey isteyemiyorum?Biz bir aileyiz ve mutlu olmak icin bir birimizin hoslanmadigimiz seyleri mumkun oldugu kadar yapmamamiz gerekmiyormu? Sizce buna hakkim yokmu? Ve siz ne yapiyorsunuz veya ne yapardiniz boyle bir durumda.
Ben de nereye ne yorum yapacağıma kendim karar veririm onu sorgulamak kimseye düşmezısrar etmiyorum öyle deseydin başta anlardım.ben kendm karar verebilrim alntı yağıp yapamayacağıma