- 12 Ocak 2009
- 970
- 125
-
- Konu Sahibi delimelek2170
Canim, merhaba. Esim o onceki manken olayindan sonra tv'de yine manken gosterildigi zaman hemen bana bakiyordu gulerek,umursamiyordum,gormezden geliyordum esimin bakislarini.Ama bu fazla oldu.Melek merhaba:)
Ben esinin seni kizdirmak için yaptigini düşünüyorum.. Cünku bunu sana gostere gostere yapıyor olması ancak bu yüzden olabilir.
Eslerimizin ne izledigine bence karisilmamali ama eşinin yaptigi göze çomak sokmak gibi bir sey. Ben olsam ben de rahatsız olurdum.
Sakin bir aninizda esinize "yeni ergenler gibi yaptigin o tavırlar beni sasirtiyor sana karisamam belki ama senin de saygi duymak zorunda olduğun bir esin olduğunu unutmazsan iyi olur" gibi güzel bir uyari yapabilirsnz.
Bunu da anlamazsa umursamayin. Esinizin amaci dikkatinizi çekmek ve sizi kizdrmak bence . o an kalkip başka odaya geçin ve sizin yaniniza gelene kadar da yanina ugramayin. Dikkat cekemedgni anlayınca vazgeçecektir
kaç senelik evlisiniz ki üstelik çocuk da varYok ay utanmaz o araba sürerken bakımlı hoş bi kız geçse hayvan ona bile bakiyo öküz kudurmus
Canim, merhaba. Esim o onceki manken olayindan sonra tv'de yine manken gosterildigi zaman hemen bana bakiyordu gulerek,umursamiyordum,gormezden geliyordum esimin bakislarini.Ama bu fazla oldu.
kaç senelik evlisiniz ki üstelik çocuk da var
öyle aman aman uzun yıllarda olmamış aslında eskiden de mi böyleydi?3 senedir evliyiz 7 aylık bebeğim var
Yok değildi yani Nişanlıyken filanöyle aman aman uzun yıllarda olmamış aslında eskiden de mi böyleydi?
sonradan olması da bi garip .allah ıslah etsin ne diyimYok değildi yani Nişanlıyken filan
O bazı kadınlardan olduğum için yazayım dedim.bazı kadınlar tv'deki kadınlardan mı kıskanıyorsunuz demiş
arkadaşlar o tv'deki güzel kadınlardan sokakta, eşinizin iş yerinde, apartmanınızda vs. her yerde var. yani olay tv ile bitmiyor
ben olsam çok sert tepki gösteririm. bu erkeklere çok yüz verildi zaten, bırak yapsın diye diye aldatmayan erkek kalmadı. çok sert tepkinizi koyun, asla geri adım atmayın. o pişman olup sizle barışsın.